2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

birde en son çatlatma iğnesi oluyor

benimde eşimden kaynaklı, spermlerde hareketsizlik var. yok tüp bebek canım, bana 150 ünite dediler. cumada gieceğim kontrole..bu arada sen iğneyi saat kaçta yapıyorsun? bana 4-5 gibi yapabilirsin dediler. ödüm patlıyor yanlış bişey yaparım diye, korkuyorum nedense..

ben sabah 8 de lucrin akşam 7 ile 9 arasıda gonal f kullanıyorum korkma yapmazsın

kizlar beniengellemisler sabahtan beridir giremedim kulube vaalla sizden uzak kaldim canim acidi valla haberlerinizi aldim nil alp keendiliginden gebe kalmis kimisi transfer bekliyo
kimisi betasini ogrenmis ama insllah her seyin en guseli bizi bekliyo...

ben sabah 8 de lucrin akşam 7 ile 9 arasıda gonal f kullanıyorum korkma yapmazsın

canım çok teşekkür ediyorum, inan insan burada rahatlıyor.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..artık kısmetimizde ne varsa o olacak. benim eşim daha önce azospermdi. çok şükür sonradan çıkış oldu, ama şimdide %95 hareketsizdi, oda şuan menogon iğne kullanıyor. Ya bismillah deyip başladık işte..bu arada yumurta kalitesi için kendin bişiler yapıyormusun? kaç tane yumurta olmalı normalde? şuana kadar bende bir sorun yoktu, umarım yumoşlarımda kaliteli olur. bir de şu heyecan gitse süper olacak. şimdi benim sanırım kısa protokol oldu. doktor tahmini belki 6 ağustosa hazırlarız seni dedi.

evet isminizin yanında kapsama alanı dışında yazıyordu bende bu demek acaba ????diye düşündüm

evet bu sorunların yalnızca bende olmadığını gördüm insan burada paylaşınca rahatlıyor ben çevremdekilere bu sefer söylemedim bence sende öyle yap daha önceki tecrübelerimden dolayı zırt pırt aryıp ne ol ne oldu diye soruyorlar stres oluyorsun ailemden 2 kişi biliyor cnm yumurtanın adetinden çok kalitesi önemli ben diğer tedavilerimin ilkinde 28 2.de 25 yumurta vermiştim ama bi işe yaramadı bu seferde 20 adet filan bekliyoruz dediler ama önemli olan kalitesi tabiiii spermlerin kaliteside.bu arada şimdiden çok heyecanlanma asıl heycan transferden sonra başlıyo 12 gün bekleme süresi beni en çok o heyecanlandırıyor.yumurta kalitesi içinde bişey yapmadım bi problem yok zaten yumurtalarda.allah yardımcımız olsun hepimizinde umarım seninde ilk ve son tedavin olur güzel haberler yazarsın bize

hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yaramazlık yaptın ha

yok be guselim bi konu vardi gobeklimde ordaydi vala sahidim.....biri beni tehtid ettibende cok kibar mesaj yazdim gercekten de ole ama engellendim bacim....

:97:herkese iyi geceler umarım yarın güzel bir güne uyanırız.....yarında kliniğe gideceğim kontrol varrr.....:97:

kanda baktırdınmı sonucun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…