sizde sorun ne bilmiyorum cnm bizde erkek infertilesi sperm hareketsizliği var sana tüp bebekmi aşılama mı yapacaklar?? evet benim gonal f de 450 yazıyor senin yapman gereken hastaneden ne söylrlerse onu yapman kan ve ultrason durumuna göre gonal f i çoğaltıp yada azaltabilirler
sizde sorun ne bilmiyorum cnm bizde erkek infertilesi sperm hareketsizliği var sana tüp bebekmi aşılama mı yapacaklar?? evet benim gonal f de 450 yazıyor senin yapman gereken hastaneden ne söylrlerse onu yapman kan ve ultrason durumuna göre gonal f i çoğaltıp yada azaltabilirler
benimde eşimden kaynaklı, spermlerde hareketsizlik var. yok tüp bebek canım, bana 150 ünite dediler. cumada gieceğim kontrole..bu arada sen iğneyi saat kaçta yapıyorsun? bana 4-5 gibi yapabilirsin dediler. ödüm patlıyor yanlış bişey yaparım diye, korkuyorum nedense..
genelde 3 yada 5 gun canim merak etm sen''''kızlar yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer gerçekleşiyo
ben sabah 8 de lucrin akşam 7 ile 9 arasıda gonal f kullanıyorum korkma yapmazsın
kizlar beniengellemisler sabahtan beridir giremedim kulube vaalla sizden uzak kaldim canim acidi valla haberlerinizi aldim nil alp keendiliginden gebe kalmis kimisi transfer bekliyo
kimisi betasini ogrenmis ama insllah her seyin en guseli bizi bekliyo...
evet isminizin yanında kapsama alanı dışında yazıyordu bende bu demek acaba ????diye düşündüm
canım çok teşekkür ediyorum, inan insan burada rahatlıyor.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..artık kısmetimizde ne varsa o olacak. benim eşim daha önce azospermdi. çok şükür sonradan çıkış oldu, ama şimdide %95 hareketsizdi, oda şuan menogon iğne kullanıyor. Ya bismillah deyip başladık işte..bu arada yumurta kalitesi için kendin bişiler yapıyormusun? kaç tane yumurta olmalı normalde? şuana kadar bende bir sorun yoktu, umarım yumoşlarımda kaliteli olur. bir de şu heyecan gitse süper olacak. şimdi benim sanırım kısa protokol oldu. doktor tahmini belki 6 ağustosa hazırlarız seni dedi.
valla bi konu da yazdim basima bunlar geldi ....valla oldu iste.....ne bileym ....
hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yaramazlık yaptın ha
yumurtanın kalitesine göre ve gelişimine göre. 3,4,5 günler canım.kızlar yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer gerçekleşiyo
genelde 3 yada 5 gun canim merak etm sen''''
arkadaşlar şuanda ellerim titriyor yazamıyorum resmen.ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı.buay bitincede adetimle 2.tüp bebek için istanbula gidicektim.bugün adet günümdü.eşimle tatildeydik bikaç günlüğüne ve eve gelince biraz önce idrar testi yaptım.sonra bakmayı unuttum aradan zaman geçti bir baktım ikinciçizgi silik çıkmış ama belli baya.sonra hemen ardından ikinciyi yaptım ondada ikinci silik çizgi anında çıktı.inanamadım şimdiben yaa napçağımı şaşırdım...
yok be guselim bi konu vardi gobeklimde ordaydi vala sahidim.....biri beni tehtid ettibende cok kibar mesaj yazdim gercekten de ole ama engellendim bacim....
benimki 5.gün transfer edilecek canım
:97:herkese iyi geceler umarım yarıngüzel bir güne uyanırız.....yarında kliniğe gideceğim kontrol varrr.....:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?