benimde 4 tanesi döllenmiş 12 adettenonların kalitesi hakkında da transfer günü konuşabiliriz diyor. transfer günü bunun için çok geç değil mi arkadaşlar? ne zaman konuşacak transfer esnasında mı
çok zormuş bu işler. Allahım kimseyi tüp bebeğe mecbur bırakmasın. iş başlamakla da bitmiyormuş. ilaç kullanıyon yok ilaca vücudun cevap verecek mi? cevap verdi diyelim yok gelişiyo mu. gelişti diyelim kaç tane yumurta oldu. kaç tanesi olgun. kaç tanesi döllendi< kaç hücreli. kaliteli mi? bebek tutundu mu? tutunduysa düşük dış gebelik tehlikesii. Allahım bu yoldaki herkese sabır ve güç versin. gerçekten kolay değilmiş...canım benimde ilk tedavimde 27 yumurta toplandı..
12 tanesi dolu çıktı..
7 tanesi döllendi..
4 tanesi birince kalite denildi..
biri transfer oldu 3 tanesi donduruldu..
banada transfer gününde soylendi kaç hücreli olduğu..
endişe etme..
selam arkadaşlar...
benimde bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7 mm olmuş..
8. gündeyim..
doktor en az 10 mm olması gerek dedi..
ilacı günde 3 e çıkarttı..
cuma tekrar kontrolüm var...
ona göre transfer günü belli olacakmış..:18::18::18:
ilacı fazlalaştırınca büyüyorlar canım yumurtaların. merak etme.
çok zormuş bu işler. Allahım kimseyi tüp bebeğe mecbur bırakmasın. iş başlamakla da bitmiyormuş. ilaç kullanıyon yok ilaca vücudun cevap verecek mi? cevap verdi diyelim yok gelişiyo mu. gelişti diyelim kaç tane yumurta oldu. kaç tanesi olgun. kaç tanesi döllendi< kaç hücreli. kaliteli mi? bebek tutundu mu? tutunduysa düşük dış gebelik tehlikesii. Allahım bu yoldaki herkese sabır ve güç versin. gerçekten kolay değilmiş...
canım ben donduruluş transferi olucam..
ilacı rahim duvarını kalınllaştırmak için kullanıyorum...
inşallah cumaya kadar hızlanır :18::18::18::18::18:
hımmmm anladım şimdi. ama doktorun anlar bilir ona görede tedavini uygular. inşallah hızlanır. umarım herşey istediğimiz gibi olur
allah kimseyi bu yollara düşürmesin...
ama düşsekte umut edip sabırla beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden..
hayırlısıyla çektiğimiz sıkıntıların mükafatını almayı temenni ediyorum hepimiz için inşallah.....
inşallah canım...
senin ilk denemen sanırım...
yaş problem nedir..
nerde yaşıyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun..
kusura bakma soruyorum ama..listeyi göremedim.
ben izmirdeyim . kent hastanesine gidiyorum. doktorum israel bey. 31 yaşındayım. benim sağ tüp tıkalı.eşimde de morfoloji bozukluğu var. evet bu ilk denemem. sor tabi böyle konuştukça rahatlıyoruz. başkası anlamıyo ki halimizden. dün yumurtam toplandı 12 adet. 8 i olgunmuş 4 ü döllenmiş. biraz hayal kırıklığına uğradım. umarım kalitelidirler. senin galiba 2. oluyor. dondurulmuş olduğuna göre< sen nereye gidiyorsun?
Kızlar merhaba herkese şimdi aldım sonucu. Bhcg 0,1) ben bunu 4 gün once de gördüm. Benden şimdilik bu kadar. Allah hepinizi güldürsün...
Kızlar merhaba herkese şimdi aldım sonucu. Bhcg 0,1) ben bunu 4 gün once de gördüm. Benden şimdilik bu kadar. Allah hepinizi güldürsün...
ccanım ben istanbulda yaşıyorum..
bahçelievler medicana hastanesinde süha beye gidiyorum..
benim 2. denemem ilk denemede pozitif sonuç aldık..
ama kalp atışı hiç olmadı boşgebelik geçirdim..
8. hafta kürtaj oldum mart ayında..
şimdi dondurulmuş için ilaç kullanıyorum...
inşallah bu yolda uğraş veren sabırla bekleyen herkesin rabbim yüzünü güldürür..
cümlesiyle birlikte benimkinide...
gerçekten zor süreç..
kimseye bişey anlatamıyorsun anlatsanda zaten seni anlamıyorlar...
burda olmak ortak yaşanmışlığı olan kişilerle paylaşımda bulunmak gerçekten çok rahatlatıcı...
inşallah canım bu sefer olacak. ben inanıorum
allah razı olsun olsun canım güzel dileklerin için....
bu arada benim yaşımda 29 ..
bizede 6 yıldan beri hiçbir sebep bulunamıyor..
vakti gelmedn hiçbir iş olmazmış..
bizim tembel bebişler nazlanıyor işte
zaten Allahım nasip ederse kızım olursa ismi şimdiden belli. "nazlı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?