canımmm ağladımvalla sevinçten.kimbilir senin sevincin nasıldır.hayırlı olsun inş.sağlıkla gelişir seninkide.Allah'ım eminim çok güzel bir duygudur bu bizleri bu duygudan mahrum bırakma sen..yaaa hala ağlıyorum doluyum yine.hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.Kızlar hepinize merhabalar..nasıl anlatacağımı bilemiyorum. çok fazla yazmıyordum tanıyanlar hatırlarlar test günüm 25 temmuzdu.benimde sizler gibi ufak kasık ağrıları halsizlik gaz vardı.ama perşembe günü çok adt sancısı çekmiştim .o belirtilerden eser kalmadı göğüsler idi şişlik indi incecik oldum ve kilo bile almadım iğnelerden.oağrılardan sonra bütün ümitlerim kesildi.bunları anlatmamın sebebi tecrube olsun diye. belirtilere takmayın ben çok üzüldüm .hatta eşime kanda sonuca bakmaya gittiğimizde olumsuz sonuç alacağız diyordum sakın üzülme ben o an bile kendimi hazırlamıştım çok zorda olsa .ama yinede herşeyin hayırlısını istedim .ilk ta iğnelerime başlarken hep dua ederek gittim doktorum çok iyiydi muayene ederken transferimi yaparkende hep besmele çekti.ama gece gündüz dua ettim allahıma .sonrada olmayacağını hissetiğimde sen hayırlısını ver diye dua ettim hastanede ezbere bir fatiha süresini bildiğim için hep onu okudum sonucu alırkende.test bile yapmak istemedim sırf ilaçlar bırakmak için yapayım dedim .eşim tek sonucu almasın üzülmesin diye yanında gittim .sonucu gördüğümde inanamadım.
mücizem bebeğimbenimleymiş meğer annesini brıakmamış inanamadım değerlere 14.gün değerim :49 409 küsürdü doktor yokmu dedim yanlışmı görüyorum ellerim nasıl titriyor.. hemen bi doktor baktı evet dedi takip edilmesi lazım dedi ve ben ağlıyorum şoktaydım.eşim hele ...allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.burdaki herkes için dua ediyorum dualarımda hep olacaksınız.olanlarınkinide allah korusun bizlere bağışlasın inşallah..doktorum 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim gibi aynı tarihte sonuç alacaklar vardı ne oldu acaba inşallah sizlerde hamişsinizdir kızlar yazın merak ettim..
9.gün değerin çok güzel üzülme bence sevin.katlanarak artsın inş. senindemerhaba arkadaşlar,
benim de 16 temmuzda transferim oldu. 25 temmuzda test yaptırdım 30 çıktı. yarın tekrar yaptırcam bakalım ne çıkacak
cnm çok sevindim çok anlatamam.... allah bana bu servinci yaşatmadı kursağımda bıraktı 13. gün değerim 16 çıktı...( çar.günü bidaha bakıcaz.. yükselirse ne ala ama pek olumlu konuşamadı dr. genelde düşük oluyo böle düşük değerler dedi. dayanamayıp idrar testi yapmıştım ya hani çok çok silik ti bugün yaptım yine daha belirgin... acaba yükseliomu dedim kendi kendime ama ... çok fenayım yani beklemdeyim.. senin adına çok sevindim cnm bizim için dua et...
Kızlar merhaba herkese şimdi aldım sonucu. Bhcg 0,1) ben bunu 4 gün once de gördüm. Benden şimdilik bu kadar. Allah hepinizi güldürsün...
herkese merhaba kızlar ben ne zamandır giremiyordum nete bugün transferimin 8. günü ama ben dayanamayıp 6.günü kan testi yaptırdım ve 0,114 çıktıbana 2 blast embriyo transfer edildi acaba 6.gün erkenmiydi cumartesi test günüm hiç bu durumda olupta pozitif sonuç alan duydunuzmu
Kızlar hepinize merhabalar..nasıl anlatacağımı bilemiyorum. çok fazla yazmıyordum tanıyanlar hatırlarlar test günüm 25 temmuzdu.benimde sizler gibi ufak kasık ağrıları halsizlik gaz vardı.ama perşembe günü çok adt sancısı çekmiştim .o belirtilerden eser kalmadı göğüsler idi şişlik indi incecik oldum ve kilo bile almadım iğnelerden.oağrılardan sonra bütün ümitlerim kesildi.bunları anlatmamın sebebi tecrube olsun diye. belirtilere takmayın ben çok üzüldüm .hatta eşime kanda sonuca bakmaya gittiğimizde olumsuz sonuç alacağız diyordum sakın üzülme ben o an bile kendimi hazırlamıştım çok zorda olsa .ama yinede herşeyin hayırlısını istedim .ilk ta iğnelerime başlarken hep dua ederek gittim doktorum çok iyiydi muayene ederken transferimi yaparkende hep besmele çekti.ama gece gündüz dua ettim allahıma .sonrada olmayacağını hissetiğimde sen hayırlısını ver diye dua ettim hastanede ezbere bir fatiha süresini bildiğim için hep onu okudum sonucu alırkende.test bile yapmak istemedim sırf ilaçlar bırakmak için yapayım dedim .eşim tek sonucu almasın üzülmesin diye yanında gittim .sonucu gördüğümde inanamadım.
mücizem bebeğimbenimleymiş meğer annesini brıakmamış inanamadım değerlere 14.gün değerim :49 409 küsürdü doktor yokmu dedim yanlışmı görüyorum ellerim nasıl titriyor.. hemen bi doktor baktı evet dedi takip edilmesi lazım dedi ve ben ağlıyorum şoktaydım.eşim hele ...allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.burdaki herkes için dua ediyorum dualarımda hep olacaksınız.olanlarınkinide allah korusun bizlere bağışlasın inşallah..doktorum 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim gibi aynı tarihte sonuç alacaklar vardı ne oldu acaba inşallah sizlerde hamişsinizdir kızlar yazın merak ettim..
herkese merhaba kızlar ben ne zamandır giremiyordum nete bugün transferimin 8. günü ama ben dayanamayıp 6.günü kan testi yaptırdım ve 0,114 çıktıbana 2 blast embriyo transfer edildi acaba 6.gün erkenmiydi cumartesi test günüm hiç bu durumda olupta pozitif sonuç alan duydunuzmu
yaaa kızlar bu arada liste yeniden bir düzeltilmek istiyor sanki.ahhh ece ahhh yokluğun belli oldu.güzelsoy yetiş yardıma son havadisleri yaz hamile kalan transfer bekleyenler test gününü bekleyenler yeni girenler ve tabi mutsuz olanlarhepsi değişmek istiyor canım ben anlasam yapacam ama anlamıyorum kendi adımı bile yazmadım daha.
dün toplamam vardı 12tane alındı.bugün aradılar 10tanesi olgunmuş 3tanesi embriyo olmuş sonraki günlerde sayı artabilir dediler.hiç aranızda bu şekilde sonraki günlerde embriyo sayısı artan var mı?
canım benimde 18 tane toplandı 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş.3 gün oldu ama sayı aynı.değişiklik olsaydı ararlardı beni.herşeyin hayırlısı.transfer günün ne zaman
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|hamile:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
cazii|nisan-temmuz|24|1.deneme|istanbul tüp bebek merkezi|degeri yükselecek inş:
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1.deneme||yumoşları toplanacak
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|27 temmuz test tarihi
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|26 temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|29 temmuz test günü
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|4 agustos test günü
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|bir dahaki sefere :85: zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?