2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımmm ağladımvalla sevinçten.kimbilir senin sevincin nasıldır.hayırlı olsun inş.sağlıkla gelişir seninkide.Allah'ım eminim çok güzel bir duygudur bu bizleri bu duygudan mahrum bırakma sen..yaaa hala ağlıyorum doluyum yine.hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.

merhaba arkadaşlar,

benim de 16 temmuzda transferim oldu. 25 temmuzda test yaptırdım 30 çıktı. yarın tekrar yaptırcam bakalım ne çıkacak
9.gün değerin çok güzel üzülme bence sevin.katlanarak artsın inş. seninde

caziiim sende takılma bak seninkide artacak inş.bebeğine hissettirirsen duygularını etkilenir ama demedi deme.miniğin senle beraber şimdi.

Kızlar merhaba herkese şimdi aldım sonucu. Bhcg 0,1 ) ben bunu 4 gün once de gördüm. Benden şimdilik bu kadar. Allah hepinizi güldürsün...

benim yarın alacağım sonucun da bundan farklı olacağını zannetmiyorum neyse hakkımızda hayırlısı buymuk demekten başka yapacak bir şey yok sanırım

yaaa kızlar bu arada liste yeniden bir düzeltilmek istiyor sanki.ahhh ece ahhh yokluğun belli oldu.güzelsoy yetiş yardıma son havadisleri yaz hamile kalan transfer bekleyenler test gününü bekleyenler yeni girenler ve tabi mutsuz olanlar hepsi değişmek istiyor canım ben anlasam yapacam ama anlamıyorum kendi adımı bile yazmadım daha.

herkese merhaba kızlar ben ne zamandır giremiyordum nete bugün transferimin 8. günü ama ben dayanamayıp 6.günü kan testi yaptırdım ve 0,114 çıktı bana 2 blast embriyo transfer edildi acaba 6.gün erkenmiydi cumartesi test günüm hiç bu durumda olupta pozitif sonuç alan duydunuzmu

canlarım güzel kardeşlerim niye ya niye kendinizi üzüyorsunuz 6 diyor allahım ya 9 gün de bile meyilli diyor dr yapmayın bakın ne olurrrrrrr

cnm çok sevindim. Allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

slm kızlar nasılsınız?kulaklarım çınladı geldim ama listeyi biriniz üstlenmek zorundasınız kızlar kaçak giriyorum şuanda bile resmen nete başımda bekçiler var
kendi test tarihimi bile degiştiremedim listeden gördüğünüz gibi.
kızlar ayın 23 ünde transferim yapıldı 1. kalite 3 .gün embriyosu test tarihim 4 agustos dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
nilalp cnm haberini aldım çok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah.
kızlar biriniz toplu bi şekilde yazın degişiklikleri ben bi ara girdiğimde toplu olarak degiştireyim yada kimse üstlenmezse listeyi.hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın.

:) yaaa tabiki erken birazcık sabret ama :)))

aynen canım bende senin gibiyim anlamıyorum keşke yapabilsem kuşum ama malesefffffffffff

dün toplamam vardı 12tane alındı.bugün aradılar 10tanesi olgunmuş 3tanesi embriyo olmuş sonraki günlerde sayı artabilir dediler.hiç aranızda bu şekilde sonraki günlerde embriyo sayısı artan var mı?

slm kızlar birşey öğrenmek istiyorum benim transferime 2 gün kaldı fitil kullanmıyorum ama 1 saat dahi uzansam yine de lavaboya gidince ilacın çıktığını görüyorum ne yapsam :44:birde en erken ne zaman gebelik testi yaptırmam lazım normalde test tarihim 7 ağustos.bide kanda değer kaç olmalı gebe olduğumu nasıl anlarım kanda

dün toplamam vardı 12tane alındı.bugün aradılar 10tanesi olgunmuş 3tanesi embriyo olmuş sonraki günlerde sayı artabilir dediler.hiç aranızda bu şekilde sonraki günlerde embriyo sayısı artan var mı?

canım benimde 18 tane toplandı 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş.3 gün oldu ama sayı aynı.değişiklik olsaydı ararlardı beni.herşeyin hayırlısı.transfer günün ne zaman

canım benimde 18 tane toplandı 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş.3 gün oldu ama sayı aynı.değişiklik olsaydı ararlardı beni.herşeyin hayırlısı.transfer günün ne zaman

daha 1.gün transfer günüm söylenmedi...yani 1.gün söyledikleri sayı değişmedi öylemi?

kızlar selam,bende ilk iğnemi vurundum..cuma günü kontrolüm var..umarım yumuoşlarım tedaviye güzel cevap verirler..hakkımzda hayırlısı olsun artık..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..

kızlar unuttum digerlerini artık ece düzeltir

Son düzenleme:
aynı iştee napalımm sabahtan beri burdayım... moralim yükselsin die.. sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…