Ben helpmeplease, azazil, ikisi de ayni kisi:)))
Transferim oldu bugun, bol bol yatiyorum, hepimiz icin dua ediyorum, siz de dua edin bana... Muthis bir bel agrisi disinda gayet rahatim, Allah feraha cikarsin hepimizi... Ben bir sure girmiycem sanirim, sadece son gelismeleri yazmek istedim. Fiilen tanismasak da sanki herkesi taniyo gibiyim, en azindan duygular ortak... O nedenle hepinizi cok seviyorum, insaallah bizlerin de vatanina milletine, ailesine hayirli evlatlar yetistirme bu dunyada iken anne olabilmemiz nasip olur:))
Hoscakalin dostlar, Allah'a emanet olun...
arkadaşlar bugun trasferim yapıldı bebişim bana tutunur inş durup durp ağlıyorum nedenini bilmiyorum inş allah tamamına erdirir
Transferim oldu bugun, bol bol yatiyorum, hepimiz icin dua ediyorum, siz de dua edin bana... Muthis bir bel agrisi disinda gayet rahatim, Allah feraha cikarsin hepimizi... Ben bir sure girmiycem sanirim, sadece son gelismeleri yazmek istedim. Fiilen tanismasak da sanki herkesi taniyo gibiyim, en azindan duygular ortak... O nedenle hepinizi cok seviyorum, insaallah bizlerin de vatanina milletine, ailesine hayirli evlatlar yetistirme bu dunyada iken anne olabilmemiz nasip olur:))
arkadaşlar bugun trasferim yapıldı bebişim bana tutunur inş durup durp ağlıyorum nedenini bilmiyorum inş allah tamamına erdirir
kızlar selam,bende ilk iğnemi vurundum..cuma günü kontrolüm var..umarım yumuoşlarım tedaviye güzel cevap verirler..hakkımzda hayırlısı olsun artık..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..
haydii bakalım rabbim muvahhak eylesin inş.hayırlı güzel sonuçlar almanız dileklerimizle..ayyy heyacanlandım bende.şu bekleme süresi geçsede başlasak ikinciye.tatlı telaşlar yaa bunlar on iki günde olsun hamile havasına girdim işte..inş siz 280 gün girersiniz kızlar..allaha emanetsiniz.dikkat edin kendinizeKızlar selam, beni de listenize alır mısınız? İlk denemem, transfer sonrası 10. gündeyim. Hepinizi çok öpüyorum.
kızlar unuttum digerlerini artık ece düzeltir
slm bende 4.gonal f vuruldum.bugün gittim kliniğe 2 gün yine 375 vurulacakmışım ostrejen iyi çıkmış benim yumurtalar hareketlenmeye başlamış .darısı seninkilere perşembe yine gideceğim
herkese merhaba kızlar ben ne zamandır giremiyordum nete bugün transferimin 8. günü ama ben dayanamayıp 6.günü kan testi yaptırdım ve 0,114 çıktıbana 2 blast embriyo transfer edildi acaba 6.gün erkenmiydi cumartesi test günüm hiç bu durumda olupta pozitif sonuç alan duydunuzmu
merhaba bende izmirdeyim 6 temmuzda transferim gerçekleşti 13 temmuzda sonuç malesef negatif oldu ve ilk denememdi ben 9 eylül erbil beyde yaptırdım, ikinciyi ekimde tekrar erbil beyde denemeyi düşünüyorum, 4 yumurtan döllenmiş hiç fena değil morelini bozma benim bir tane döllenmişti oda tutmadı zaten...hiç belli olmuyor hastanede duymuştum bir bayandan 40 yumurta toplanmış 3 denemede dehamilelik oluşmamış, başka bir bayandan 4 tane yumurta toplanmış ve sadece bir tanesi döllenmiş, oda tek yumurta ikizi olarak bayan hamile kalmış, bu işler nasip kısmet hastanede doktor da tekide çiftide herşey kısmetten öte gitmiyor...allah yardımcımız olsun..:97:ben izmirdeyim . Kent hastanesine gidiyorum. Doktorum israel bey. 31 yaşındayım. Benim sağ tüp tıkalı.eşimde de morfoloji bozukluğu var. Evet bu ilk denemem. Sor tabi böyle konuştukça rahatlıyoruz. Başkası anlamıyo ki halimizden. Dün yumurtam toplandı 12 adet. 8 i olgunmuş 4 ü döllenmiş. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Umarım kalitelidirler. Senin galiba 2. Oluyor. Dondurulmuş olduğuna göre< sen nereye gidiyorsun?
hilka bişey sorcam, şimdi gelişme azsa benim dozuda yükseltirlermi cuma günü? ben şuan 150 vurunuyorumda..
merhaba bende izmirdeyim 6 temmuzda transferim gerçekleşti 13 temmuzda sonuç malesef negatif oldu ve ilk denememdi ben 9 eylül erbil beyde yaptırdım, ikinciyi ekimde tekrar erbil beyde denemeyi düşünüyorum, 4 yumurtan döllenmiş hiç fena değil morelini bozma benim bir tane döllenmişti oda tutmadı zaten...hiç belli olmuyor hastanede duymuştum bir bayandan 40 yumurta toplanmış 3 denemede dehamilelik oluşmamış, başka bir bayandan 4 tane yumurta toplanmış ve sadece bir tanesi döllenmiş, oda tek yumurta ikizi olarak bayan hamile kalmış, bu işler nasip kısmet hastanede doktor da tekide çiftide herşey kısmetten öte gitmiyor...allah yardımcımız olsun..:97:
hilka bişey sorcam, şimdi gelişme azsa benim dozuda yükseltirlermi cuma günü? ben şuan 150 vurunuyorumda..
Her şey nasiple. 7 yumurtam toplandı. 5 i olgundu yalnızda tek yumurtam döllendi. Ama o da 5. güne kadar dayandı. dirençli çıktı blastokist oldu. İnşallah hala tutunmuş, direniyordur... Allah yardımcımız olsun, walla iğneden daha zoru bu 12 günü beklemek oldu, ne zormuş
Melisela arttırabiliyorlar da azaltabiliyorlar da. Sürekli kan alınıyor. e ultrasonla da bakılıyor. Hadi hayırlısı olsun. Ben de 150 vuruldum Sanırım da 9 gün vuruldum. Bir de Lucrin 13 ml de. aynı anda vurdum iki iğneyi..
canım bana tek iğne verdiler, centotide diye bir iğne daha var ama onlar sonra dediler..ya bende anlamadım..içime sinmeyen bişiler var ama bakalım..cuma ne olacak..umarım herşey yolundadır..dün ilk gittim, işlemlere başladık, kan falan verdim ama dün adette 2.günümdü ultrasona girmedim, bende anlamadım yani..zaten oluruna bıraktım, O ol derse olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?