2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

yok canım doktorum iyi ve gayet sıcakta karşıladı, ben il dışından geldim ve işlemlerim hemen başlayıp ilaçlarımı aldım rapor falan çıkmadan..Raporum daha sonra çıkacak..ondan yana sorunum yok ama neden ultrasonla bakmadı diye merak ettim. artık cuma günü nasıl olduğu belli olur yumoşların..banada haftaya cumartesi falan hazırlarız seni dedi. umarım bir aksilik çıkmaz.

bu arada yine yazmayı unuttum senin içinde inşAllah en güzeli olur ve bebeğini sağlkıkla kucağına alırsın canım..Rabbim herkesi yardımcısı olsun..inşAllah güzel haberinide alırız buradan..heyecandan hep unutuyorum herşeyi :) doktorun yanına giderken yazacam zaten bu sefer soracaklarımı :)

bu arada yine yazmayı unuttum senin içinde inşAllah en güzeli olur ve bebeğini sağlkıkla kucağına alırsın canım..Rabbim herkesi yardımcısı olsun..inşAllah güzel haberinide alırız buradan..heyecandan hep unutuyorum herşeyi :) doktorun yanına giderken yazacam zaten bu sefer soracaklarımı :)

2. gün bakılıyor diye biliyorum ben, kist falan var mı diye. İğne sanırım kisti büyütüyormuş. Cumaya bişi kalmamış, inşallah kaliteli kaliteli olur yumoşların. Positif olmak çoook önemli, sakın kasma kendini e mi? Hep güzel düşün ki hormonlarımızın dengesi bozuluyor bir de biz stres yapıp iyice bozmayalım. Hakkımızda hayırlısı olsun meliselacım

1 yıldır uğraşıyoruz biz de çok yoruldum. Ben bebek isterken hamile kalan arkadaşların doğurdular da çocuk seviyorlar ben daha hamile bile kalamadım. Çok üzülüyorum. 34 yaşım ve ilk bebeğim olcak. Negatif çıkmasında o kadar çok korkuyorum ki. Dün test yaptım negatifti, bu sabah bir daha yaptık gölge gibi bir ikinci çizgi belirdi. YArın bir daha yapcam, belki kalınlaşır, yok olursa da kendimi negatife hazırlamayı denerim. Sağol canım inşallah hep berabeer bebelerimizi kucaklarımız alıcaz..

kizlarrrr iyi geceler bu gun gunduz giremedim nete ama menfi sonuc alan arkadaslara coook uzuldum ama olsun sagligimiz yerinde mevlam parasiz birakmadigi surece bu isin arkasindayizzzz insallahhhh....ama testleri musbet olan arkadaslarimada sonuna kadar saglik sihhatli gebelik sureci gecirmeleri dilegi ile ....sizleri cokkk seviorummmm opuyorum sisi kizlarrrr,,,,sabir dua etmeye dayanmaya devammm....

umarım olmamıştır kistim falan neyse cuma belli olur artık..önceden kistim falan hiç olmadı ama bakalım..yok pozitifim, Rabbim sağlık verdikçe elimde olan imkanlarla savaşmaya devam edecem..Benimde eşimden kaynaklı problem..o daha çok üzülüyor ama elden bişey gelmiyor, spermler %95 hareketsiz, morfoloji sayı falan iyi ama 1 senedir hareketi arttıramadık malesef..eşimde diyor, yaptırmadan gelseydin keşke diyecektin diyor, şimdi en azından Allah nasip etmese bile denedik ama olmadı deriz diyor..ben tatile gelmiştim ailemin yanına ve başladım hemen :) tabi kendimi de hazırlamıştım yinede :)

inşAllah bu sefer olmuştur canım. test günün 2 gün sonra mı? bence hamilesin sen :)) benim yaşım 27, hiç hamile kalamadım dediğin gibi arkadaşlarım bebelerini büyüttü bile

selam kızlar, bu ayki tüp denemem negatif olmuştu hatırlarsanız.
ankaradaki nerdeyse tüm klinikleri eledim, istanbula yücel karaman a gitmeye karar verdik eşimle.
yarın randevumuz var. benim için dua edin ne olur. bu defa son olsun. bebişimiz artık gelsin....

inşallah haytım inşallah alırsın bu sefer bebişini kucağına.dualarımız hepimize inş.olumlu güzel sonuçlarla gelin inş.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

arkadaşlar saat 11 de kan vermeye gidiyorum benim için dua edin ne olur inşallah hamile olduğumu yazarım bugün buraya

eceeeee kaçak göçek giriyon gene siteye..yaa kızım uzak dur bilgisayardan sana yasakkkkk.git uzan sen eline al kitabını onu oku...tahlil gününe kadar küstük sana görmek istemiyoruz seni sitede...:)))

eceeeee kaçak göçek giriyon gene siteye..yaa kızım uzak dur bilgisayardan sana yasakkkkk.git uzan sen eline al kitabını onu oku...tahlil gününe kadar küstük sana görmek istemiyoruz seni sitede...:)))

cnm aklım sizde kaalıyo yat yat vakitte geçmiyo eşim uyuyo kaçak girdim yine doğru valla.çıkıyorum cnm tamam hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.

günaydın herkese bugün 9.günüm ama hala hiçbir belirtim yokk normalmidir acaba sadece bacaklarım ağrıyor 3 gündür onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum transferden sonra belirtileriniz ne oldu arkadaşlar yazabilirmisiniz acaba ?

arkadaşlar saat 11 de kan vermeye gidiyorum benim için dua edin ne olur inşallah hamile olduğumu yazarım bugün buraya

hadı ınss hayılı haberlerle gell...kızlar benımde cumartesı verdıler test gunum transfer gunu sayarsak 13. Gun oluyo..aceba bu gun yaptırsam cıkarmı..
Cok sabırsızlanıyorrum..evde test yaptım 3.dede ıkıncı cızgı cıktı..

Cnm belirti arama, bak herkes aynı şeyi söylüyor. Benim 1 hafta boyunca kasıklarım sızladı, göğüslerim şişti, bacağım ağrıyordu. Sonucum negatif. Aynı seyleri yaşayıp pozitif sonuc alanlar da var. Belirtileri dinlemek kendini yipratmaktan baska ise yaramıyor.

Oh öncden kistin olmadı ise vücudun yapmıyor demek ki, hadi hayırlı tedavilerin olur inşallah. Mikro enjeksiyon değil mi sizin de? Benim de eşim çok üzülüyor, bazen kızıyor bağırıyor öyle ifade ediyor kendini. Ama biz durumu kabullendik, bizim böyle bir sorunumu zvar ve çözüm arıyoruz. Her şey allahtan. Bizim de 20 milton ml deki sayımız sürekli düştü, en son aşılamaya bile yetmicek oldu. Sonra mikro enjeksiyonda fark ettik ki yumurtalar döllenmiyor. yani sperm ya da yumurtada genetik bir şey olabilir. Biz bu kadar savaşıp direndiken sonra olur canım. Sbaah test yaptım ben de yine negatif çıktı. 11. gün çıkmalı esasen, ağladım ağladım rahatladım Yeni dönem denemelere de hazırım. Nasipte ne varsa o yaşanıyor gerisi hikaye..

Benim 11. günüm. Pek belirti olmadı. Göğüsler hassaslaştı, damarlar çıktı ağrıdı ucu kaşındı. hoop 8. gün fıs indi hepsi. Sonra son 3-4 gündür su gibii akıntım var kokusuz renksiz ama o da crinon jelden oluyormuş. Bir iki gün önce bacaklara vuran ağrım vardı o da şimdi yok. Ara ara adet ağrım oluyor geçiyor, hiç belirti yok yani. ne ilaçtan ne normal anlamadım. İdrr testinde de negatif çıktı. Olmadı sanırım. İlk denememdi. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Yarın test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…