- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
HAyatım doktoruna güven bence. Güvenmiyorsan güveneceğin birini bul çok önemli çünkü bu süreçte. Doktorlar Kişiye özel ayarlayabiliyorlar tedaviyi. Benim doktorum bana göre ayarladı. İlaçlar beni çok etkiliyor, sürekli depresyon modunda geziyordum. İş güç hak getire. durumu doktora anlattım. Az yumurta kalite bir embriyo işimizi görsün dedi. 2 hedeflemiştik aslına ama tek oldu. Lucrin baskılıyormuş yumurtayı, böylece çatlamıyor, yavaş yavaşş büyüyormuş. Bana öyle dedi doktor. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum topladılar. Transfer sonrası da jel hap iğne vs verildi. Acayip sorunsuz mutlu mesut geçti tedavi süresi, bana en zor gelen süreç bekleme. Bekleme sürecinde 2 kez ağladımŞimdi iyiyim, yarından sonrasyı beklyorum artık
HAyatım doktoruna güven bence. Güvenmiyorsan güveneceğin birini bul çok önemli çünkü bu süreçte. Doktorlar Kişiye özel ayarlayabiliyorlar tedaviyi. Benim doktorum bana göre ayarladı. İlaçlar beni çok etkiliyor, sürekli depresyon modunda geziyordum. İş güç hak getire. durumu doktora anlattım. Az yumurta kalite bir embriyo işimizi görsün dedi. 2 hedeflemiştik aslına ama tek oldu. Lucrin baskılıyormuş yumurtayı, böylece çatlamıyor, yavaş yavaşş büyüyormuş. Bana öyle dedi doktor. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum topladılar. Transfer sonrası da jel hap iğne vs verildi. Acayip sorunsuz mutlu mesut geçti tedavi süresi, bana en zor gelen süreç bekleme. Bekleme sürecinde 2 kez ağladımŞimdi iyiyim, yarından sonrasyı beklyorum artık
yok canım doktorum iyi ve gayet sıcakta karşıladı, ben il dışından geldim ve işlemlerim hemen başlayıp ilaçlarımı aldım rapor falan çıkmadan..Raporum daha sonra çıkacak..ondan yana sorunum yok ama neden ultrasonla bakmadı diye merak ettim. artık cuma günü nasıl olduğu belli olur yumoşların..banada haftaya cumartesi falan hazırlarız seni dedi. umarım bir aksilik çıkmaz.
bu arada yine yazmayı unuttumsenin içinde inşAllah en güzeli olur ve bebeğini sağlkıkla kucağına alırsın canım..Rabbim herkesi yardımcısı olsun..inşAllah güzel haberinide alırız buradan..heyecandan hep unutuyorum herşeyi :) doktorun yanına giderken yazacam zaten bu sefer soracaklarımı :)
merhaba arkadaslar benım ayın 18 bır adet yumurta aldılar ve 1 gun ara verdıkten sonra transfer gerceklestı bu emrıyo ve yumurtanın kalıtesız anlamına mı gelıyor acaba aslında transfer sonrasında doktorum yumurtanın cok kalıtelı oldugunu buyuk ıhtımalle hamıle kalacaksın gıbılerıne pozıtıf konustu buradakılerı okuduktan sonra kafam karıstı acıkcaıs bıraz...
2. gün bakılıyor diye biliyorum ben, kist falan var mı diye. İğne sanırım kisti büyütüyormuş. Cumaya bişi kalmamış, inşallah kaliteli kaliteli olur yumoşların. Positif olmak çoook önemli, sakın kasma kendini e mi? Hep güzel düşün ki hormonlarımızın dengesi bozuluyor bir de biz stres yapıp iyice bozmayalım. Hakkımızda hayırlısı olsun meliselacım
1 yıldır uğraşıyoruz biz de çok yoruldum. Ben bebek isterken hamile kalan arkadaşların doğurdular da çocuk seviyorlar ben daha hamile bile kalamadım. Çok üzülüyorum. 34 yaşım ve ilk bebeğim olcak. Negatif çıkmasında o kadar çok korkuyorum ki. Dün test yaptım negatifti, bu sabah bir daha yaptık gölge gibi bir ikinci çizgi belirdi. YArın bir daha yapcam, belki kalınlaşır, yok olursa da kendimi negatife hazırlamayı denerim. Sağol canım inşallah hep berabeer bebelerimizi kucaklarımız alıcaz..
inşallah haytım inşallah alırsın bu sefer bebişini kucağına.dualarımız hepimize inş.olumlu güzel sonuçlarla gelin inş.Rabbim yar ve yardımcınız olsunselam kızlar, bu ayki tüp denemem negatif olmuştu hatırlarsanız.
ankaradaki nerdeyse tüm klinikleri eledim, istanbula yücel karaman a gitmeye karar verdik eşimle.
yarın randevumuz var. benim için dua edin ne olur. bu defa son olsun. bebişimiz artık gelsin....
eceeeee kaçak göçek giriyon gene siteye..yaa kızım uzak dur bilgisayardan sana yasakkkkk.git uzan sen eline al kitabını onu oku...tahlil gününe kadar küstük sana görmek istemiyoruz seni sitede...:)))
arkadaşlar saat 11 de kan vermeye gidiyorum benim için dua edin ne olur inşallah hamile olduğumu yazarım bugün buraya
günaydın herkese bugün 9.günüm ama hala hiçbir belirtim yokk normalmidir acaba sadece bacaklarım ağrıyor 3 gündür onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum transferden sonra belirtileriniz ne oldu arkadaşlar yazabilirmisiniz acaba ?
umarım olmamıştır kistim falanneyse cuma belli olur artık..önceden kistim falan hiç olmadı ama bakalım..yok pozitifim, Rabbim sağlık verdikçe elimde olan imkanlarla savaşmaya devam edecem..Benimde eşimden kaynaklı problem..o daha çok üzülüyor ama elden bişey gelmiyor, spermler %95 hareketsiz, morfoloji sayı falan iyi ama 1 senedir hareketi arttıramadık malesef..eşimde diyor, yaptırmadan gelseydin keşke diyecektin diyor, şimdi en azından Allah nasip etmese bile denedik ama olmadı deriz diyor..ben tatile gelmiştim ailemin yanına ve başladım hemen :) tabi kendimi de hazırlamıştım yinede :)
inşAllah bu sefer olmuştur canım. test günün 2 gün sonra mı? bence hamilesin sen :)) benim yaşım 27, hiç hamile kalamadımdediğin gibi arkadaşlarım bebelerini büyüttü bile
günaydın herkese bugün 9.günüm ama hala hiçbir belirtim yokk normalmidir acaba sadece bacaklarım ağrıyor 3 gündür onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum transferden sonra belirtileriniz ne oldu arkadaşlar yazabilirmisiniz acaba ?
arkadaşlar saat 11 de kan vermeye gidiyorum benim için dua edin ne olur inşallah hamile olduğumu yazarım bugün buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?