2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Transfer günü sayılmıyor bugün 12. gün oluyor. Ama herkes 12 gün yaptırıyor neden sana o kadar geç demişler ki. Blast embriyo imiş 10 gün bile çıkıyor kanda. Hem idrara kadar çıkmış, olmuş bence, yaptır testini de için rahat rahat otur canım ya.

Son düzenleme:

canım benimde kısmet olursa dondurulmuş transferim olacak..
dün ilk kontrole gittim rahim duvarı 7mm dedi dr..
ilacımı günde 3 e çıkarttı cuma kontrol var..
inşallah güzel sonuçlanır benim tedavimde..
seninde 3 test te yanılmış olamaz sanırım
inşallah kan testinde pozitif çıkacak canım....

dogru soyluyosun canım ya,bu gun ıgne ıcın cıkınca yaptırcam testımı ınss rabbım herkesın yuzunu guldursun..

ayy ınns canım.senınde tedavın sımdıden hayılı olsun ınss.. Rabbım senıde bebegıne bu kez kavusturur ıns...

Günaydın kızlar Allah herkesin yardımcısı olsun ben 18 inde yaptırdım transferi, 29 u cuma test günüm. Gün yaklaştıkça geriliyorum adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor arada gazdan uçan balono döndüm 2 gündür. Stresten oluyor galiba ilk denemem inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hayırlı haberleer alırız.

günaydın arkadaşlar. test sonucu bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif sonuçlarla dönerler. bir sorum olacak. yarın transferim gerçekleşecek kısmetse. yumurtalar toplanırken yüzük küpe makyaj ne varsa çıkarttırdılar. transfere de o şekilde mi gideceğim acaba?

canım öncelikle hayırlı olsun..
inşallah meleğin sana tutunur...
benim transferdede çıkartmışlardı öyle hatırlıyorum..
sen yinede o şekilde git..

hayırlı olsun tedavin canım...
inşallah cuma günü güzel haberler alır bizimle paylaşırsın mutluluğunu

kızlar mrb,dün test günümdü malesef bu sefer de olmadı:84: Uzun bi süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum artık.Rabbim sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun.Hoşcakalın

Hayırlı olsun canım. Anestezi yapıyorlar ya toplarken, değerli eşyaları ondan çıkartıyorlar. Transfer 2 dklık işlem, onda çıkar demediler bana, sana da demezler sanırım.

Hayırlısı olsun canım. Çok zor biliyorum ama her şey de bir hayır vardır öyle düşün. Maddi manevi çok zor bir süreç. Ben de çok yoruldum. Ama umudunu kaybetme ne olur. Tıp çok ilerledi, eninde sonunda olur merak etme. Bizim yaramazlar bizi çok yorup çok uğraştırıyorlar, ama sonucuna değecek canım. Allah hepimize sabır versin, derdini veren dermanını da verir merak etme.

kızlar mrb,dün test günümdü malesef bu sefer de olmadı:84: Uzun bi süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum artık.Rabbim sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun.Hoşcakalın

canım öncelikle hayırlı olsun..
inşallah meleğin sana tutunur...
benim transferdede çıkartmışlardı öyle hatırlıyorum..
sen yinede o şekilde git..

Hayırlı olsun canım. Anestezi yapıyorlar ya toplarken, değerli eşyaları ondan çıkartıyorlar. Transfer 2 dklık işlem, onda çıkar demediler bana, sana da demezler sanırım.

teşekkürler arkadaşlar

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım. sizin probleminiz neydi neden 7 yıldır bebek yoktu? yazarsan sevinirim
teşekkür ederim canım allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucağımıza alacak günleride görürüz.
canım bizim sebepsiz infertilite idi.ilk dört sene düşünmedik sınavdır atanmadır derken birde ayrı yerlerde yaşadık 1.5 sene herşey yoluna girincede bebişimiz gelmedi 3 seneden fazla oldu düşüneli.allahım hepimzin yüzünü güldürsün.:)

kızlar benim ismim listeden silinmiş hamiş olarak eklermisiniz..:) yaş 31, umut tüp bebek merkezi,sebepsiz ve hamiş.:)

benimle test günü aynı olanlar ne yaptı acaba neden yazmadılar inşallah güzel haberlerle gelirler..

tb canım allahım kucagına almayı nasip etsin ece gelene kadar liste kalacak malesef yapamıyorum ben

bitanem inşallah yükselir değerlerin hep dua ediyorum herkes için sen de sürekli dua et allah çok cömert sen yüreğini ferah tut...olacak inşallah..

benim pazartesi toplamam vardı 12tane toplandı dün aradıklarında 10tanesi olgun 3tanesi döllendi dediler.bugün aradıklarında da 3tanesi iyi durumda 1tane daha döllendi fakat o geriden geliyo diğer 3ünün üstünde duruyoruz yarını beklicez transfer günü için haber vericez dediler...sizce durum nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…