2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım 7 haftalıkta duylması gerek ama (nasıl hamile kaldığını bilmedğim için )geç dölenme falan olmuşsa duylmaya bilir bencede 1 ahfta daha belemek mantıklı

canım hayırlı olsun çok fazla yatarsan eğer rahmine kan gitmeyeceği için bebk tutunması zorlaşacaktır ilk 2 gün çok fazla kalkma ama sonrasında yavaş yavaşayaklan ağır işler harektler yapma 5 dk ayakta dur 2 dk otur bu şelikde

arkadaşlar merhaba, belki test günümün yaklaşmasının verdiği gerginlik bilmiyorum ama lütfen tecrübeli olan arkadaşlar fikir versin. Cumartesi test yapılacak ama benim göğüslerim çok fena, normalde adet öncesi de şişkinlik yaşardım ama bu çok kötü ve resmen uyutmuyor. bazen de hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar oluyor. Bunlar olumsuz sonuç alanların yaşadıkları belirtiler mi? ağrıların geçmiş olması mı gerekiyordu olumlu olması için. cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

canım sen çok fazla stres yapıp kendini dinleme...
her kişi farklı anotomiye sahip...
ve herkesin yaşadığı ağrı belirti birbirinden farklı...
sadece dua et ve hayırlısını dile...
boyle endişe ile bişey değiştiremez sadece kendini yıpratırsın..
rabbim hakkında hayırlısını versin..minik mucizene kavuştursun inşallah....

İlayda selam, benim de dundu ya transferim, ben sabah crinone jelimi yaptim, o sirada kahvaltimi hazirladim, oturdum yedim ilaclarimi falan aldim, evde dort dondum...

Sonra lavaboda kahverengi lekelenmem oldu, sende de lekelenme falan var mi, doktorum crinone dan korkma diyor, cok hareket ettim deddim, bir sey olmaz, korkma falan dedi, ben de yatiyorum simdi hep...

Bu arada yine "konuyu dini yone cektigim icin forumdan uzaklastirma alabilirim" ama umurumda degil..inne rabbeke huvel hallakul alim... Yani, muhakkak ki rabbin her turlu yaratma seklini bilir...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim, bizlere de umut oldun.Çok tebrik ediyorum, ne güzel haber:)

olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....

slm canım çok iyi bir karar vermişsin.benim doktorumda yücel hoca dört dörtlük bir prof.benimde yarın transferim var.keşke tanışabilsek seninle

olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. Kimyasal gebelikmiş.... Bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....

cnm hayırlısı olsun. Benim de ilk denemem kimyasal gebelikti. Negatif olmasından iyidir diye biliyorum. çünkü kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansı daha yüksekmiş diye biliyorum ve benim de öyle oldu.

cazii çok üzüldüm canım senin adına inşallah yeni denemende sağlıklı bir gebeliğin olur
bende sonuç bekliyorum bakalım benim sonucum ne olacak heyecandan bayılacağım nerdeyse zaman geçmiyor offf offf Allahım bu bekleyişin sonunda yüzümü güldür Ya Rabbim Amiiinnnn

yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:

canım nasıl bulamadın ya hemen izmirdeki eczane depolarını ara bende bulup vereyim sana keşke ankarada olsaydın offfff genelde tüp bebek yapılan özel hastanelerin karşısındaki eczanelerde bulunur baktınmı oralara

caziii canımsın ya agla içini dök ama tekrar ayaga kalk benim gibi tekrar tekrar o gelmesin bakalım biz gitmesini biliriz o sıpalara demi ya

a .akıllı hayırlı haberle gel

kızlar benim de 26 sındaydı test günüm ama ben 24ünde hastalandım,testim de yapıldı,doğal olarak sonuç negatif...hayırlısı böyleymiş.rabbim isterse verir,isterse alır.artık 2. denemeye inş olur demekten ve dua etmekten başka çarem yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.amiiinnn...

arkadaşlar bu ayki denemem negatifti 2. yi yaptırmak için 2-3 ay beklemek vücudun kendini toparlamsı için iyiymiş.gerçekten çok yıpratıcı bir tedavi süreci geçirdim.aranızda art arda iki ay üst üste deneme yapan ya da yaptıracak olan var mı?2.yi denesem bir sorun çıkar mı acaba diye endişeliyim.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de sonucumu bekliyorum. Bugün yarın öğrenicem eğer negatifse ben de devam etmek istiyorum. Yaptırılabiliniyor mu bilmiyorum. Okullar kapalı iken 2. kez de denemek mantıklı geliyor. Bıktım çünkü uğraşmaktan bir an önce olsun istiyorum.

sağol canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun .inş sonucun pozitif olur da seninle birlikte seviniriz.ben de bu tatil dönemini değerlendirmek istiyorum doktorumla görüşmem var bakalım o ne diyecek...

insanın dili bağlaıyor ne desek acaba inşallh en kısa zamanda kavuşursun muradına. dualarım sizlerle..

Sağol canım, yarın doktorla benim de görüşmem var. İnşallah sonucum poztifi olur, olmazsa da paylaşalım doktorların düşüncelerini, ben de yarın sormuş olurum. İlacı kesince bir hafta içinde adet olunuyormuş. Nasip kimbilir belki 2.yedir. Zor biliyorum, gece ben de oturdum ağladım ağladım. İdrar testi yaptım şimdi yine negatif. İnsanın içinden her şeyde hayır varmış demek gelmiyor, ama nolur üzme kendini de eşini de. Zor şeyler, belki bizler de bunlarla sınanıyoruz..

sağol canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun .inş sonucun pozitif olur da seninle birlikte seviniriz.ben de bu tatil dönemini değerlendirmek istiyorum doktorumla görüşmem var bakalım o ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…