Arkadaşlar lütfen bana yardım bugün 7+1 günlük olduk sabah doktra gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok geçen haftada gittik yine duyamadık içinizde geç duyan varmı sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm doktr alalım dedi ama ben 1 hafta daha bekliyelim dedim lütfen bana cevap yazın ne yapmam gerekiyo 1 AY önce hamile oldğumu duyunca dünyanın en mutlu insanı bendim şu anda ise dünyanın en mutsuz insanı benim ALLAH bu duyguları hiç kimseye yaştmasın lütfen cevap
arkadaşlar transferim dediğim gibi dün yapıldı dün sürekli yattım ama çok sıkıldım bugn oturur vaziyettteyim ama wc dışında yerimden kalkmıyorum kola kahve tarzı içecekler tüketmiyorum sigara kullanmıyorum yanımda içirmiyorum ne bileyim ani hareketler yapmıyorum sizin özel olarak tavsiye ettiğiniz bişi varsa söyleyin lütfen yaanlış bir şey yapmak istermiyorum çünkü benim başka emriyom yok diğerrleri kalitesiz olduğu için dondurulamadı
arkadaşlar merhaba, belki test günümün yaklaşmasının verdiği gerginlik bilmiyorum ama lütfen tecrübeli olan arkadaşlar fikir versin. Cumartesi test yapılacak ama benim göğüslerim çok fena, normalde adet öncesi de şişkinlik yaşardım ama bu çok kötü ve resmen uyutmuyor. bazen de hafif hafif sanki adet olacakmışım gibi sancılar oluyor. Bunlar olumsuz sonuç alanların yaşadıkları belirtiler mi? ağrıların geçmiş olması mı gerekiyordu olumlu olması için. cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar transferim dediğim gibi dün yapıldı dün sürekli yattım ama çok sıkıldım bugn oturur vaziyettteyim ama wc dışında yerimden kalkmıyorum kola kahve tarzı içecekler tüketmiyorum sigara kullanmıyorum yanımda içirmiyorum ne bileyim ani hareketler yapmıyorum sizin özel olarak tavsiye ettiğiniz bişi varsa söyleyin lütfen yaanlış bir şey yapmak istermiyorum çünkü benim başka emriyom yok diğerrleri kalitesiz olduğu için dondurulamadı
teşekkür ederim canım allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucağımıza alacak günleride görürüz.
canım bizim sebepsiz infertilite idi.ilk dört sene düşünmedik sınavdır atanmadır derken birde ayrı yerlerde yaşadık 1.5 sene herşey yoluna girincede bebişimiz gelmedi 3 seneden fazla oldu düşüneli.allahım hepimzin yüzünü güldürsün.:)
kızlar benim ismim listeden silinmiş hamişolarak eklermisiniz..:) yaş 31, umut tüp bebek merkezi,sebepsiz ve hamiş.:)
benimle test günü aynı olanlar ne yaptı acaba neden yazmadılar inşallah güzel haberlerle gelirler..
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
selam kızlar, bu ayki tüp denemem negatif olmuştu hatırlarsanız.
ankaradaki nerdeyse tüm klinikleri eledim, istanbula yücel karaman a gitmeye karar verdik eşimle.
yarın randevumuz var. benim için dua edin ne olur. bu defa son olsun. bebişimiz artık gelsin....
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. Kimyasal gebelikmiş.... Bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
arkadaşlar bu ayki denemem negatifti 2. yi yaptırmak için 2-3 ay beklemek vücudun kendini toparlamsı için iyiymiş.gerçekten çok yıpratıcı bir tedavi süreci geçirdim.aranızda art arda iki ay üst üste deneme yapan ya da yaptıracak olan var mı?2.yi denesem bir sorun çıkar mı acaba diye endişeliyim.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de sonucumu bekliyorum. Bugün yarın öğrenicem eğer negatifse ben de devam etmek istiyorum. Yaptırılabiliniyor mu bilmiyorum. Okullar kapalı iken 2. kez de denemek mantıklı geliyor. Bıktım çünkü uğraşmaktan bir an önce olsun istiyorum.
kızlar benim de 26 sındaydı test günüm ama ben 24ünde hastalandım,testim de yapıldı,doğal olarak sonuç negatif...hayırlısı böyleymiş.rabbim isterse verir,isterse alır.artık 2. denemeye inş olur demekten ve dua etmekten başka çarem yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.amiiinnn...
sağol canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun .inş sonucun pozitif olur da seninle birlikte seviniriz.ben de bu tatil dönemini değerlendirmek istiyorum doktorumla görüşmem var bakalım o ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?