bizde sorun erkek infertilesi bakalım 3.tedavimize başladık yumurta toplanmaya hazırlanıyorum biliyorsun iğneler filan
8 ğün değerim 0 198 çıktı yükseirmi 4 ünde
ece nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar,
benimde 25 temmuzdu test günüm. 3. deneme idi. testte 30 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 129 çıktı çok sevindim. Ama 2 dün sonra değerlerim düştü yarı yarıya. Doktroumda çok olumlu konuşmuyor. Dünya yine başıma yıkıldı. Pazartesi tekrar yapılacak artık değer sıfırlamış olur. Bebeğim beni erken bıraktı sanırım
Merhaba kızlar,
benimde 25 temmuzdu test günüm. 3. deneme idi. testte 30 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 129 çıktı çok sevindim. Ama 2 dün sonra değerlerim düştü yarı yarıya. Doktroumda çok olumlu konuşmuyor. Dünya yine başıma yıkıldı. Pazartesi tekrar yapılacak artık değer sıfırlamış olur. Bebeğim beni erken bıraktı sanırım
selam kızlar ,
istanbuldan döndüm. brüksel ile görüştük.aynı gün rahim filmi istedi.hemen çektirip merkeze döndük. sonraki gün histereskopi yapıldı. dün döndük. tüm hamilelere ve sonuç bekleyenlere selamlar....
canım tam bilemiyemiyecegim benim hiç döllenme olmamıtı son 5 günde oda 4 hücerli sabah apar topar çagırdılar yani durum körü oldugu için seninkiler güzel dondurulmuşun var baksana bende döllenme aşamasına gelmedim ki
ben bölesini elime geçirmek istiyorummm... aynen nöle düşünüyorum tövbe yarabbi isyen etmek istemiyorum ama .. neyseee..... yine de binlerce şükür.. rabbim sevdiğini sınarmışş.. demek bizi seviyo... bu süreçte ne öğrendim biliomusunuz.. allahıma artık bana öle mi iman gücü inanç verki rabbim isyana gelmiyim die dua ediyorum..çocukları bu kadar severken... okadar dualar ettiğim halde bana nasip etmedi ya rabbim.. ben bile kendime şaşırdım.. şeytn düşüncelerimle oynuyo ama uymıycam ona... binlerce şükürler olsun yinede....Öyle.. Anlamıyorum çocuklarını doğurup doğurup sokağa salan, döven, sevgisiz bırakan bir sürü adam var hala hop diye gebe kalıoyrlar..Bizse olsa başımızın üstünde taşıyacağız, sevgiye boğacağız ama bir türlü olmuyor..İnsanın isyan edesi geliyor...
kızlar mutluolmak85 arkadaşımızın test günüydü bugün.telde konuştuk malesef bu defa olmamış.eylülde dondurulmuşlarla denicek allah gönlüne göre versin arkadaşımızın inşallah eylülde alıcaz güzel haberini.
canım rabbim yardımcımız olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla al bebeğini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?