2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kızlar ,
istanbuldan döndüm. brüksel ile görüştük.aynı gün rahim filmi istedi.hemen çektirip merkeze döndük. sonraki gün histereskopi yapıldı. dün döndük. tüm hamilelere ve sonuç bekleyenlere selamlar....

Merhaba kızlar,

benimde 25 temmuzdu test günüm. 3. deneme idi. testte 30 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 129 çıktı çok sevindim. Ama 2 dün sonra değerlerim düştü yarı yarıya. Doktroumda çok olumlu konuşmuyor. Dünya yine başıma yıkıldı. Pazartesi tekrar yapılacak artık değer sıfırlamış olur. Bebeğim beni erken bıraktı sanırım

Allah sabir versin cnm. Yolumuz uzun, sabırdan baska care yok. Umarım bir sonraki son olur.

Rabbim sabır versin, canım yaa ..bu süreçler çok zor,,İnş Rabbim tez zamanda Hayırlı bebişler nasip eder...

hoşgeldin canım anladığım kadarıyla yeniden ankarada deneyeceksin, Rabbim yardımcın olsun,,,

Kızlar bugun benim transferimin 5. Günü ben sürekli yatmıyorum ilk iki gün sürekli yattım bugun ilkkez duş aldım sonraki günlerde normal evin içerisinde dikkatli olarak oturuyorum kalkıyorum tv felan izliyorum hakara kikiri arkadaşlar gelip gidiyo aklıma tüp bebek durumunu fazla getirmemeye çalışıyorum evde iş felan yapmıyorum herşeyi salıverdim hahahaha cumartesi günü test fgünüm inş bebeğim benimledir sizce yaptığım hhareketlerde tesr bi durum varmı

cnm kısmet işi belli bi yerden sonra hayırlısı artık.. oldu mu oluyo olmadı mı da olmuyo...

ben bölesini elime geçirmek istiyorummm... aynen nöle düşünüyorum tövbe yarabbi isyen etmek istemiyorum ama .. neyseee..... yine de binlerce şükür.. rabbim sevdiğini sınarmışş.. demek bizi seviyo... bu süreçte ne öğrendim biliomusunuz.. allahıma artık bana öle mi iman gücü inanç verki rabbim isyana gelmiyim die dua ediyorum..çocukları bu kadar severken... okadar dualar ettiğim halde bana nasip etmedi ya rabbim.. ben bile kendime şaşırdım.. şeytn düşüncelerimle oynuyo ama uymıycam ona... binlerce şükürler olsun yinede....

inşallahhhhhh birlikte eylülde müjdeler veririz burdannn... bende dondurulmuşla deniycem inş...

ama ece beni listeden çıkarmış galiba

inşallahhhhhh birlikte eylülde müjdeler veririz burdannn... bende dondurulmuşla deniycem inş...

ama ece beni listeden çıkarmış galiba [/QUOTE]

inşallah inşallah güzel sonuçlar yazarsın!!!!! bu arada bende bi türlü listeye terfi edemedim benide liste dışında bıraktılar:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…