2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm benim çok sevindim biğisyrın bzı tuşrı bsmıyo öptüm cnm yrım ymkk bişeyer yzdım mecburen

selam arkadaslar nasilsiniz bayagidir giremiyordum buraya sayfalar cooooooook ilerlermis okumam imkansiz umarim herkes iyidir.
ececim naber sana faceden mj attim yavrum simdi geldim eve doktorum vardi sabah az sonrada anneme gidicem bir bakayim dedim bi kacgundur internetim var yegenimin vinn kullaniyorum ama zamanim yok girmeye malesef ...

merhaba arkadaşlar benide ekleyin bende 3 ağustosta iğnelere başlıycam benimde eşimde sperm sayısı düşüklüğü var..ilk denememiz olcak... allahım herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin herkezin tedavilerinde başarılar diliyorum...

kızlar karnımda ve gögüslerimde şişlik var akşam üzerine doğru fazlalaşıyor gibi sizce normalmı birde çok sinirli oldum çıktım yaw

geçmiş olsun allah annenizede şifalar versin hayırlısı olsun tedavinizde başarılar.anne baba kayınvalide derken bende 10 yıl ara verdim şimdi 3.tedaviye başladım

napalım canım tedaviyi erteleyebilirim ama annem çokönemli sende sorun neydi canım

daisy inş olmuştur

zor bir durum canım,inş. Sen de hamileler kervanına katılırsın, ben de 5 aylık gibi duruyorum, 5 kilo aldım, ama 3 kilosunu verdirdiler hastanede, bakalım bol bol su içiyorum ki yavaş yavaş geçsin...

daisy inş olmuştur

inş olmuştur ilayda....bakalım bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…