fatmacığım sen naptın, merak ettim ,her gün süleyman hocayı gördükçe seni hatırladım,,
kızlaarrr cuma sabah transferim yapıldı...ilk 2gün nerdeyse hiç kalkmadım...bugün hareketlendim ama dikkat ediyorum tabi...gayet iyiyimm...bu arada dondurulmuş olamadı malesef...allah hayırlısını nasip etsin işallah hepimize...
Kızlar bugun benim transferimin 5. Günü ben sürekli yatmıyorum ilk iki gün sürekli yattım bugun ilkkez duş aldım sonraki günlerde normal evin içerisinde dikkatli olarak oturuyorum kalkıyorum tv felan izliyorum hakara kikiri arkadaşlar gelip gidiyo aklıma tüp bebek durumunu fazla getirmemeye çalışıyorum evde iş felan yapmıyorum herşeyi salıverdim hahahaha cumartesi günü test fgünüm inş bebeğim benimledir sizce yaptığım hhareketlerde tesr bi durum varmı
canım aynı durumdayız bende senin gibi ilk 2 gün kalkmadım daha sonra yavaş hareketlerle evde yürüyüş yaptım hatta dinlenerek yemek dahi yaptım.bugün benim 4.günüm ama c.tesi yapıcam tahlili yani seninle aynı günözelden msn adredimi yazmaya çalışıcam ordan görüşelim canım.yardımcı oluruz birbirimize olur mu
tabiki şekerim destek olalım birbirimize zati yanımda eşimde yok kendimi çok yalnız hissediyorum
canım aynı durumdayız bende senin gibi ilk 2 gün kalkmadım daha sonra yavaş hareketlerle evde yürüyüş yaptım hatta dinlenerek yemek dahi yaptım.bugün benim 4.günüm ama c.tesi yapıcam tahlili yani seninle aynı günözelden msn adredimi yazmaya çalışıcam ordan görüşelim canım.yardımcı oluruz birbirimize olur mu
ekledim seni şekerim
msn açık ama gelmedi bişey neyse gelir galiba.açığım ben bekliyorum tatlım
oh oh biz burda yanliz yapa yanliz kalalim neyse kader.....
ekledim seni şekerim
canıııım olur mu öyle şey itersen seni de ekliyeyim msn ye
anannas yiyin diyolardi sanirim ama transverden sonrami oncemi bilmiyom....
mrhb canım ben 2 defa turan çetin 3 defa seyhan başkente olmak üzre 5 defa denedim ve hala anne değilim
canım ilaç raporu bu eger merkezin devletle antlaşması varsa söylersin dersinki ben ilaç raporu çıkaartmak istiyroum onlarda belgeleri ister iki günde çıkartırlar böylece mesela ilaçların 2 milyar mı tuttu rapor çıkardıgın için develt belli kısmını ödüor sendee diyelim 700 ödüyorsun o kadar
zaten devlette iki ilaç hakkın olması lazım var mesela ben birini kullandım
merhaba... maalesef sonuç olumsuz. aslında nedense hep olacak diye umuyordum ama olmadı... bir daha deneyeceğiz bakalım,hayırlısı. ben tekrar gidip görüşmedim henüz..mrb figen,ben de belgin.öncelikle inş akşama olumlu sonuç alırsın da bir kez daha aynı sıkıntıları çekmezsin.biz bugün görüşmeye gittik doktorla ,tekrar deneme için 3 ay sonraya erteledi.ben çalıştığım ve mersinde olmadığım için ancak 15 tatile gelebileceğim.bize de ikinci deneme için fiyat verdi kampanyadan falan bahsettiler.biz de eksikliklerini ve yeteri kadar bilgilendirilmediğimizden falan bahsettik.yani kısacası biraz hararetli görüşme geçirdik.ikinci denemeyi yaparsak şartlarımızdan bahsettik elinden geleni yapacağını söyledi falan filan...
gelellim rapor olayına
tüp bebek ya da aşılama yaptıracak olan çiftlrin sorunlarını içeren ilaçların belli bir kısmını karşılamak ve tedavinin belli bir bölümünü karşılamak üzere üniversiteden bir tüp bebek ya da aşılama raporu çıkarılıyor.tetkiklerin yapılıyor ve rapor en geç 5 günde çıkıyor bu raporla ilaçlarının belli bir bölümünü devlet karşılıyor.sana çok külfetli olmuyor .bizde durum biraz karışıktı ama inan 500 tl bile olsa devletin karşıladığı kardır bizler için yığınla para döküyoruz adamlara çünkü..seni online yakalasam teli vereceğim böyle çok net olmuyor telfnda daha rahat görüşürüz daha net olur yani.inş sonucun pozitif olur da hiçbir şeye gerek kalmaz canım...
merhaba... maalesef sonuç olumsuz. aslında nedense hep olacak diye umuyordum ama olmadı... bir daha deneyeceğiz bakalım,hayırlısı. ben tekrar gidip görüşmedim henüz..
aslında ben mi suçluyum bilmiyorum, 24 saatin 24'ünü yatarak geçiremedim. yani sürekli yatakta değildim.çok sık kalkıp evde hareket ettim. bunun etkisi oldu mu bilmiyorum ama ne bileyim ya sürekli yatanlar da olumsuz sonuç yazıyor anlamıyorum ki... yarın öğleye doğru yani bir aksilik olmazsa 10-11 gibi burada olurum, karşılaşırsak telefonlaşırız. ama ben online mesajlaşmayı bilmiyorum :) görüşmek üzere
teşekkür ederim. bir dahaki denemem de bunu yapayım, bari ilaç masrafını azaltmış olurum. acı azaltılmıyor ne de olsa...
peki bu rapor için herhangi bir şart isteniyor mu? yani şu kadar deneme yapmış olmanız gerekiyor, yaşınız şu olacak... falan gibi..? benim gittiğim yerin devletle anlaşması var ama hiç bu konuda bilgi verilmedi bana, sadece devlet işlemleri karşılamaz dediler, 3 yıllık evlilik şartından falan sözettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?