2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ananasın bi zararı yok gibi görünüyo o zaman:)bu arada tebrik ederim...sağlıklı kucağına almak nasip olur işallah...

kızlar hayırlı ramazanlar herkese.umarım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabim hepimizin yüzünü güldürür.bugün benim 5.günüm ve çok sabırsızlanıyorum yarın evde test yapmayı düşünüyorum silikte olsa görebilir miyim 2.çizgiyi

canım tavsiye etmiyorum çıkmaz çünkü boşuna moral bozukluğu yaşarsın...

yapma canım, üzülürsün, çıkmayabilir, ben de öyle bir hata yapacaktım, son anda vazgeçtim, iyi ki de vazgeçmişim, sabret kızz:))

selam arkadaşlar...
herkese hayırlı ramazanlar öncelikle..
bugün hastaneden arandım..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözünmüş..
yarın sabah transfere gidiyorum....
hayırlısıyla bu mubarek günlerin hürmetime hepimiz güzel haberler alalım inşallah..

üzüldüm arkadaşım ama hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden bak benimde 3.deneme ama olmazsa artık bende tekrar denemek için o gücü bulabilirmiyim bilmiyorum zaten 2 denemeden sonra 10 sene ara verdim allah yardımcımız olsun

allah yardıcın olsun inşallah güzel güzel haberler verirsin bizlere

güle güle git canım bebegini alda gel inş. ramazanda çok hamiş haberi alırız biride sen olursun yarın akşam bebeginle yatacaksın ohhhh darısı bekleyenlere

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum şu mübarek ayın hürmetine ALLAH hepinizin yüzünü güldürür inşallah beni listeden hatırlayanlar hatırlar belkide geçen hafta 7 haftalık hamileydm bebeğimin kalp atışı duyulmadı bugün yine gittik yine duyamadık ve bebeğimi bu sabah aldırmak zorunda kaldım okadar çok kötüyümki anlatamam 7 sene beklemiştim ben bu bebek için böyle olunca bana çok acı geldi kürtaş olmak ömür boyu benle gidecek bir acı bu ALLAH hiç kimseye yaşatmasın bu kötü acıları ALLAH sizlerin ve bütün isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah

CANIM ÇOK
ZLDÜM RABBBİM YARDIMCIN OLSUNNN ne desem boştur şimdi biliyorum 7 yıldır bebek bekleyen birisi olar onu kaybetmek nedir tahmin ederimmm rabbim yardımcın olsun ramazan hürmetine sana meleğini göndersin inşşşşş

kızlar merhaba size birşey soracaktım. Cuma günü yapılan kan testim sonucunda E2 değerim 400 çıkmış, doktor birşey söylemedi ama akşam centrotide iğnelere başlamamı söylemişti. sizce değer kötümü? hiç bir şey anlamadım..Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

canım allah acını hafifletsin biir an önce...
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..
çünkü mart ayında aynı şeyleri yaşadım..
6 yıldır beklediğim bebeğim tam geldi derken beni bırakıp gitmişti..
allah bir daha yaşatmasın..
ama şimdi görüyorsunki yaşadığım o acı günü elimle örtüp şimdi yeni bir heycana yol alıyorum..
giden bebeğimin kardeşini yollamasını umut ederek yarın transfere giriyorum..
seninde geçecek acın yepyeni heyecanlar alacak yerini..
sadece senin için hayırlısının bu olduğuna inana..
buna gerçekten inan ancak o zaman acın hafifler canım..
alllah yar ve yardımcın olsun...

canım çok üzüldüm...
boyle anlarda söz biter ya....
ama inşllah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelecek meleğin....

çok üzüldüm canım, ben de 7 yıldır bebeğimi bekliyorum. seni çok iyi anlıyorum. ama bu son acı olsun. sağlıklı bebişin kardeşinin peşinden sana kendiliğinden gelsin. bütün acılarını unuttursun. en önemli şey bizlerin sağlığı. ne kadar üzülsek de yıpransak da inancımızı kaybetmeden bu yolda devam edicez.

Rabbim bol sabir versin inss cok zor bi aci iki kez yasadim 6 haftalik ikizlermi ve 9 haftalik bebgimi kaybettim..ama insanin zmanala acisi hafifliyo ins en yakin zamanda toparlarsin kendini hersey ALLAHDAN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…