kızlar hepinize teşekkür ederim bu gün 15. Günümüz. Sevinmeye korkuyorum. Allah izin verirse 2 haftaya kadar kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş, ancak duyduğum zaman rahatlayacağım. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar, sorunsuz kimseye muhtaç olmadan geçirilen hamilelikler inşallah. Transfer günü akşamı kocaman bir ananası tek başına götürdüm :) burada duymuştum ama ananas konusuna tam vakıf olmadığım halde meyvadan zararmı gelir diyerekten tepiştirdim ananas zafiyeti geçirmeme azıcık kalmıştı. Ha bu arada doktorumun soyadını yanlış söylemişim üzgünüm bende karıştırıyordum o sıralar aslı bülent berker olacak. Lütfen benden güzel dualarınızı yine esirgemeyin.
canımmm çok üzüldüm gerçekten ama sakın kendini bırakma rabbim büyüktür inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlatla müjdelendirsin yuvanızı
kızlar hayırlı ramazanlar herkese.umarım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabim hepimizin yüzünü güldürür.bugün benim 5.günüm ve çok sabırsızlanıyorum yarın evde test yapmayı düşünüyorum silikte olsa görebilir miyim 2.çizgiyi
canım tavsiye etmiyorum çıkmaz çünkü boşuna moral bozukluğu yaşarsın...
5.gün embriyosu çıkar diye düşünmüştüm ama neyse vazgeçtim.3 yıl bekledim 5 gün daha beklerim ne yapalım artık
kızlar hayırlı ramazanlar herkese.umarım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabim hepimizin yüzünü güldürür.bugün benim 5.günüm ve çok sabırsızlanıyorum yarın evde test yapmayı düşünüyorum silikte olsa görebilir miyim 2.çizgiyi
Allah yardıncın olsun canım zor aşamlar insn sabırsızlanıyor, ama rahat olmaya çalış inş sonu güzel olacak.....
kızlar hastaneden geldim sonucum NEGATİF,,
3 gün öncesine kadar hep olumlu olacağını düşünüyodum ama 3 gün önce adet olunca anladım,umudumu kaybettim..
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..
selam arkadaşlar...
herkese hayırlı ramazanlar öncelikle..
bugün hastaneden arandım..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözünmüş..
yarın sabah transfere gidiyorum....
hayırlısıyla bu mubarek günlerin hürmetime hepimiz güzel haberler alalım inşallah..
selam arkadaşlar...
herkese hayırlı ramazanlar öncelikle..
bugün hastaneden arandım..
embriyomuz sağlıklı bir şekilde çözünmüş..
yarın sabah transfere gidiyorum....
hayırlısıyla bu mubarek günlerin hürmetime hepimiz güzel haberler alalım inşallah..
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum şu mübarek ayın hürmetine ALLAH hepinizin yüzünü güldürür inşallah beni listeden hatırlayanlar hatırlar belkide geçen hafta 7 haftalık hamileydm bebeğimin kalp atışı duyulmadı bugün yine gittik yine duyamadık ve bebeğimi bu sabah aldırmak zorunda kaldım okadar çok kötüyümki anlatamam 7 sene beklemiştim ben bu bebek için böyle olunca bana çok acı geldi kürtaş olmak ömür boyu benle gidecek bir acı bu ALLAH hiç kimseye yaşatmasın bu kötü acıları ALLAH sizlerin ve bütün isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum şu mübarek ayın hürmetine ALLAH hepinizin yüzünü güldürür inşallah beni listeden hatırlayanlar hatırlar belkide geçen hafta 7 haftalık hamileydm bebeğimin kalp atışı duyulmadı bugün yine gittik yine duyamadık ve bebeğimi bu sabah aldırmak zorunda kaldım okadar çok kötüyümki anlatamam 7 sene beklemiştim ben bu bebek için böyle olunca bana çok acı geldi kürtaş olmak ömür boyu benle gidecek bir acı bu ALLAH hiç kimseye yaşatmasın bu kötü acıları ALLAH sizlerin ve bütün isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah
kızlar hastaneden geldim sonucum NEGATİF,,
3 gün öncesine kadar hep olumlu olacağını düşünüyodum ama 3 gün önce adet olunca anladım,umudumu kaybettim..
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?