Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün tahlil sonucu 20777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 Çok şükür Allahıma Allahım tamamına erdir yarabbimmm:.) Darısı sizlere benim için duasını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.
selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim
biz daha yolun yarısına geliyoruzzzzzzzzzzzz çarşamba yumurtalar toplanacak lütfenn banada dua edin arkadaşlarr
canım çok geçmiş olsun hep merak ettim nerelere gittin diye..çok sevindim yaa alllah kucağımıza alacak günleride nasip eder inşallah.ne zaman çağırdı doktor.ben perşembe günü gideceğim asıl keseyi ve kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlıyacağım.daha kimseyle paylaşmadık .bir ablalarım biliyor.sık sık giremiyorum nete eşimde izin vermiyor.yine görüşürüz kendine iyi bak canım.
selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim
kızlar hastaneden geldim sonucum NEGATİF,,
3 gün öncesine kadar hep olumlu olacağını düşünüyodum ama 3 gün önce adet olunca anladım,umudumu kaybettim..
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..[/QUOTE
canım,üzüldüm ama öyle deme, elbette bidaha deneyebilirsin, süreç zor ama, kendini toparlayıp yapabileceğin bişey, bizler de bol bol dua ederiz sana, Rabbim de inş hayırlısıyla bebeğini sana nasip eder...
Kızlar benim transferimin 4.günü ve her gün 1dilim ananas yiyorum fakat bazı yerlerde ananasın hamileler için zararlı olduğu yazıyo içime kurt düştü bilgisi olan var mı zararı olur mu hakikaten
Kızlar benim transferimin 4.günü ve her gün 1dilim ananas yiyorum fakat bazı yerlerde ananasın hamileler için zararlı olduğu yazıyo içime kurt düştü bilgisi olan var mı zararı olur mu hakikaten
yabancı bir internet sitesinde öyle yazıyormuş ama ben hamile birçok kişinin yediğini duymuştum ama psikolojini hiç bozma içinden nasıl geliyorsa öyle yap derim umarım hayırlı sonuçlar alırsın .
3 gün öncesine kadar hep olumlu olacağını düşünüyodum ama 3 gün önce adet olunca anladım,umudumu kaybettim..
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..
evet canım hamilesin inşş değrlerin katayarak devam eder
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..
çoook çook teşekkür ederim yetercim cevabın için inşallahhh katlanır inşallahh
canım tranferim gerçekleştikten sonra bende yedim ananas okadar çok yemedim ama yedim sonuçta meyvenin ne zararı olurmuşki şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?