2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

CNM çok sevindim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inş.

selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim

cnm tebrik ederim. evet degerin düşük ama 11.ğün için ii. tabiyki 2 gün sonra katlanmış olucak inşallah.allah kucagına almayı nasip etysin cnm

kızlar hastaneden geldim sonucum NEGATİF,,
3 gün öncesine kadar hep olumlu olacağını düşünüyodum ama 3 gün önce adet olunca anladım,umudumu kaybettim..
doktor bir daha deneyeceğiz diyor ama ben o cesareti kendimde bulabilir miyim bilmiyorum..

canım medart saol, ben de seni merak ettim,eşime hastanedeyken bak bir dedim,senin hamile olduğunu söyledi, çok sevindim,biz de kimseye demedik, çünkü daha kesedir kalp atışıdır henüz belli değil, niye ya bilgisayar zararlı mı ki,ben giriyorum, az da olsa işler de yapıyorum, bakalım hayırlısı,,inş görüşürüz canım...

Kızlar benim transferimin 4.günü ve her gün 1dilim ananas yiyorum fakat bazı yerlerde ananasın hamileler için zararlı olduğu yazıyo içime kurt düştü bilgisi olan var mı zararı olur mu hakikaten

Kızlar benim transferimin 4.günü ve her gün 1dilim ananas yiyorum fakat bazı yerlerde ananasın hamileler için zararlı olduğu yazıyo içime kurt düştü bilgisi olan var mı zararı olur mu hakikaten

canım bu konuda hiç bir bilgim yok, ben transfer sonrası yememde bi değişiklik yapmadım, ne bulduysam yedim diyebilirim:)) sadece çokca dinlendim,,meyvanın bi zararı olur mu bilemiyorum...

yabancı bir internet sitesinde öyle yazıyormuş ama ben hamile birçok kişinin yediğini duymuştum ama psikolojini hiç bozma içinden nasıl geliyorsa öyle yap derim umarım hayırlı sonuçlar alırsın .

yabancı bir internet sitesinde öyle yazıyormuş ama ben hamile birçok kişinin yediğini duymuştum ama psikolojini hiç bozma içinden nasıl geliyorsa öyle yap derim umarım hayırlı sonuçlar alırsın .

teşekkürederim...işallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz...

Kızlar hepinize teşekkür ederim bu gün 15. günümüz. Sevinmeye korkuyorum. Allah izin verirse 2 haftaya kadar kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş, Ancak duyduğum zaman rahatlayacağım. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar, sorunsuz kimseye muhtaç olmadan geçirilen hamilelikler inşallah. Transfer günü akşamı kocaman bir ananası tek başına götürdüm :) burada duymuştum ama ananas konusuna tam vakıf olmadığım halde meyvadan zararmı gelir diyerekten tepiştirdim ananas zafiyeti geçirmeme azıcık kalmıştı. ha bu arada doktorumun soyadını yanlış söylemişim üzgünüm bende karıştırıyordum o sıralar aslı Bülent Berker olacak. Lütfen benden güzel dualarınızı yine esirgemeyin.

canım transferinden sonra ananas yiyip anne olan arkadaşım var

selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim

evet canım hamilesin inşş değrlerin katayarak devam eder

canımmm çok üzüldüm gerçekten ama sakın kendini bırakma rabbim büyüktür inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlatla müjdelendirsin yuvanızı

canım tranferim gerçekleştikten sonra bende yedim ananas okadar çok yemedim ama yedim sonuçta meyvenin ne zararı olurmuşki şaşırdım doğrusu

canım geçmiş olsunnn ne söylesek boş biliyorum inşş bebeğin süpriz yapa kendiliğinden gelir
tekrar denmek için de en az 3 ay geçmeli vicut hormonları atmalı sonra başlamalısın hemde sen pskolojik olarak hazırlanırsın bu sürede bu zamandan sonra 6 ay çok önemlidir doğal gebelik gelişme ihtimaliçok daha yüksektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…