2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ece gene üzüyon yumurtaları, dur hele neden acele edip üzüyosun kendini, çok erken, bebek ancak 9.günde tutunurmuş, Üzme sakın kendini hayırlısyla pozitif haberlerle bekliyeceğiz..

AY cnm ya inşallah dediğin gibi olur.9.gün tutunuyomuş cnm evet.ayın 23 ünde öğlen 1 de transferim yapıldı aslında dün kan verdiğimde tam 8. ğün bile değildi ama azda olsa bi değer çıkar diye umut etmiştim.idrar testi yapmıştım 2. çizgi baya belirgindi ama test mi yanlış yoksa ilaçlardanmı 2. çizgi silikte olsa görünüyodu.kanda nasıl çıkmadı anlayamadım.ara ara kasık agrım oluyo su gibi akıntı var sanki su zaten başkada hiç bir belirtim yok.moralim biraz bozuldu tabi ama napalım herşey allahtan.bende çıktım dün evden annemlere geldim orda kaldım gecede olursa olur dedim olmazsada artık kısmet ayın 4 ünü beklicez.eger yumurtalar gibi bundada güzelbir süpriz çıkarsa ii olcak

ece inş değerin yükselir canımcım allah yardımcın olsun canım bugun benim transferimin 5. Günü ben kesinlikle test tarihimi bekleyeceğim sende bakma boşver bidaha test tarihini bekle

ay cnm bi daha bakmıcam zaten şimdiki aklım olsa bakmazdım hele kanda asla baktırmayın kızlar.idarar neyse avutuyo insan kendini biraz önce kanda çıkar diye ama kan da yaptırınca bi bocalama oluıyo ister istemez.drumu aradım dün daha erken bekle 4 gün daha dedi.inşalalh erken baktırdıgım için az çıkmıştır degerim

kızlar listeden çıkartırmıyım hiç ayıp ayıp valla.evdeki leptopun tuşları basmıyo yeni almıştım bide anneme verdim şimdi ğötürdü aldıgım magazaya gösterecek onun için eklemeleri yapamadım.arkadaşlar en son yapılan alıntıdan alıntı yapıp ekleme yapılmadıgından dolayı liste karışıyor bilğinize.
listede adı9 olmayan arkadaşlar bana özelden tam bilğilerini atın lütfen bir daha girdiğimde hepinizi ekliyim toptan.olurmu ?

kızlar eşimdede bendede sorun yok histereskopi de oldum.rahim kalınlığı problemdi oda ii dediler.eee ilk denemede dr bak ece allahtan yumurtaların ii çıktı problem yok demişti korkuyom yumöurtalarım ya boş çıkarsa hepsi diye. şimdiki tedavim daha ii ğitmiş dr öyle dedi.şimdide tutmadıysa kan tahliline göre öyle dr şimdi ne dişcek çok merak ediyorum.bide 2. denewmede tutmazsa ne araştırması yapıyolar mesela araştırılıyomuş ay niye tutmadıgı?

hayırlısı olsun cnm...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün tahlil sonucu 20777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777 Çok şükür Allahıma Allahım tamamına erdir yarabbimmm:.) Darısı sizlere benim için duasını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun.

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin işallah..sağlıklı kucağına almak nasip etsin...darısı hepimize...4.günüm benimde zaman geçmiyo:)

cok tebrik ediyorum RABBIM kucagina almayida nasip etsin inss

hayırlı ramaznlar kızlar rabbim gönlümüzden geçen her ne ise onu nasip etsin inşşşşşşşşşşş

çok üzüldüm. bu ne ya 5 deneme olur mu? nasıl bir süreç bu? umarım bundan sonraki denemen son denemen olur.
canım melesef ama böyle tabiki sıkıntılı bir süreç her kes için ama benim ve benimgibi olanlar için dahada sıkıntılı bir süreç canım zaten son bir kez daha denyeceğimm kısmet artık bir bebeğim olsada olmasada bu bünye vicut piskoloji ben ölenen kadar bana lazım daha fazla yormayacağım hırpalamayacağımm kısmey artık kader deyip önüme bakacağımmm
gözün aydın sağlıcakla kucakla inşşşş

hayır canım bence gayet doğal davranıp unutmaya çalışıyorsun.her zaman yatmakda zararlı zaten.hayırlısıyla kucağına al inş.tutunsunlarda...

hayırlı olsun inş.bu süreçte allah sabırlar versin.güzel haberler almak nasip etsin
anannas yiyin diyolardi sanirim ama transverden sonrami oncemi bilmiyom....
transferden iki önce başlayıp transferden sonrada yemeğe devam.artık ne kadar yersen ama çok aşırıya gitme günde bir dilim.

canım allah sabırlar versin.zor durum diyecek birşey yok yaşayan anlıyor seni.hiç kendini suçlama bende hep yattım ama nasip olmayınca olmuyor işte.umudumu yitirmedim çok şükür yumurta bizde sperm bizde bak nil_alp e tüp tutmadı öbür aya ikinciye gedecekken kendi kendine kaldı.inş.sende öyle olursunüzme kendini.

hadii hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.... hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...

tebriklerrr canım benim çok sevindimm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Cnm benim 2.denemem de hüsran biliyorsun. Allahım sana yaşatmasın. Drla konuştum, yapılacak birsey yok, bir daha demeyeceksin, bir daha, bir daha. Onlar için hava hoş tabii. Ama bunları düşünmek için erken cnm sen dinlen, gülümse, umutla bekle.

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:92:

hayırlı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin..

gözünüz aydın sonuna kadar iyi gider inşallah darısı bizlere

biz daha yolun yarısına geliyoruzzzzzzzzzzzz çarşamba yumurtalar toplanacak lütfenn banada dua edin arkadaşlarr

canım çok geçmiş olsun hep merak ettim nerelere gittin diye..çok sevindim yaa alllah kucağımıza alacak günleride nasip eder inşallah.ne zaman çağırdı doktor.ben perşembe günü gideceğim asıl keseyi ve kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlıyacağım.daha kimseyle paylaşmadık .bir ablalarım biliyor.sık sık giremiyorum nete eşimde izin vermiyor.yine görüşürüz kendine iyi bak canım.

selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim

selam arkadaşlarrr 22 temmuzda transferim olmuştu ve bugün 11. günüm ve dr um dediği için tahlil yaptırdım 22.6 çıktı değerim sizce hamilemiyim

degerin düşük ama hamilesin iki gün sonra tekrar yaptıracaksın eger katlanırsa işte asıl o zaman sevineceksin inş.iki gün daha bekleyelim bakalım ama rahat ol ve içinde şu anda bir canlı taşıdıgı unutma anne adyasın inşç anne olacaksın

ayyyyyy teşekkür ederim gizcim dr umla görüştüm erken yaptırmanıza rağmen değer iyi dedi ama çarşamba tekrarlıycaz tabiki rabbim inşallahhh isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…