2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Benim transferden sonra 6.günüm hiç belirti yok olmayacağınıda biliyorum ama beklemek çok zor...herkeste öğrendi bi de şimdi...hayırlısı işallah...

canım ramazandan sonra ilk adetimde başlıycam ama ben düzensiz adet olduğum için tarihi bilemiyorum senin adına sevindim

Hemen hemen aynı tarihte başlayacağız herhallde Fulya bahçecide olacak 3. denememde Minigim gelir umarım hepimiz icin hayırlısı olsun

slm kızlar bildiğiniz gibi sonucum pozitifti ve ohss olmuştum, yarın kontrolum var fakat, sağ lasığımda öyle şiddetli bir batma var ki ağrıdan bağırıp duruyorum, dış gebelğin belirtileri olabilir bu, moralim öyle bozuk ki anlatamam....

ah canım hayırlısı. inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.

canım bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunmuştur. Rabbim korusun miniği ve seni. iki defa yazdım. ilk mesajımı görememiştim

Son düzenleme:

aklına kötü şeyler getirme lütfen rahat olmaya çalışki kasılma tatlım ayaklarını uzat mini adımlarla hareket et yarın ola hayrola

selam arkadaşlarrr bi sorum olacak sizlere 22 temmuzda transferim oldu

11.gün bhcg-22.6
13.gün bhcg-42.3

nasıl şimdi bu sonuç :18:

selam kızlar, herkes iyidir umarım..benim cumartesi günü yumoşlar toplanıyor, hakkımzda hayırlısı olsun artık, kızlar dualarınızı bekliyorum..Allah tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun ve kimseyi evlatsız bırakmasın..Yarın akşam çatlatma iğnemi yapacağım. bugüne kadar heyecan yoktu bende ama bugün cumartesi toplancak denilince heyecan oldu :))

arkadaşlar transferimin 12.günü, bugün beta hcg değerim 5.11 çıktı, çok kötüyüm, yıkıldım

Bende üzüldüm canım. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine. Allah tan ümit kesilmez.inşallah bizide kavuşturur bebişlerimize.

hayırlı olsun canım .Amiiiiiiiiiiiiin.

selam arkadaşlarrr bi sorum olacak sizlere 22 temmuzda transferim oldu

11.gün bhcg-22.6
13.gün bhcg-42.3

nasıl şimdi bu sonuç :18:

ELÇİNİM çok tebrik ederim seni çokkk sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... erk.inf.topiğinden sende mezun oldun sonunda darısı bizlere olsun öpüyorum senide bebişinidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…