kızlar elinde lucrin olan var mı acabaa??
nasıl bulamadınız canım ya anlamadım lucrin birde uzun süre saklanamıyorya o yüzden ancak yeni etdavi olanlarda belki vardır ya bende bakayım şehir neresi oan göre
canım tebrikler. 1 gün arayla tedavimiz. ben yarın test yaptırcam ikinci testimi. inşallah seninki gibi güzel çıkar.maşallah subhanallah.ELÇİNİM çok tebrik ederim seni çokkk sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... erk.inf.topiğinden sende mezun oldun sonunda darısı bizlere olsun öpüyorum senide bebişinidee
ben izmirdeyim canımm yardımcı olursan çok sevinirimm 18 ağustos için lazım
canım birkaç topige yazdım dur izmiride ekleyim inş. sen sürekli yayınla 18 agustosa kadar bulursun inş. ya raporun yokmu peki biliyorsun devlet karşılıyor artık
selam kızlar, herkes iyidir umarım..benim cumartesi günü yumoşlar toplanıyor, hakkımzda hayırlısı olsun artık, kızlar dualarınızı bekliyorum..Allah tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun ve kimseyi evlatsız bırakmasın..Yarın akşam çatlatma iğnemi yapacağım. bugüne kadar heyecan yoktu bende ama bugün cumartesi toplancak denilince heyecan oldu :))
slm kızlar bildiğiniz gibi sonucum pozitifti ve ohss olmuştum, yarın kontrolum var fakat, sağ lasığımda öyle şiddetli bir batma var ki ağrıdan bağırıp duruyorum, dış gebelğin belirtileri olabilir bu, moralim öyle bozuk ki anlatamam....
Hemen hemen aynı tarihte başlayacağız herhallde Fulya bahçecide olacak 3. denememde Minigim gelir umarım hepimiz icin hayırlısı olsun
cnm benimde 3.denemem bugün yumurtalar toplandı.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin minikleri olur bol şanslar
kızlar transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm.kaçıncı gün evde idrar testi yapsam çıkar.5.gün transferi lütfen cevap
hu huuuu kimsecikler yok muuu
slm benimde bugün toplandı 10 tane yumurta çıktı.ayyy sorma. bende çok heyecanlandım bugün ama neyse atlattım.çok azıcık ağrım var eşimede tese uyguladılar o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz bunada şükür allah seninde yardımcın olsun
datlim vermedinki bana ozelden msn ni sana mesaj atayimmmmmm
kızlar transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm.kaçıncı gün evde idrar testi yapsam çıkar.5.gün transferi lütfen cevap
kızlar sakın sakın yapmayın evde idrar testi erkenden ya eger fazla beklemek istemezseniz 10 günde kan testi yaptırın ya moralinizi bozarsınız daha dün okudum 8 gün 0 olan bi r deger 12 günde 40 larda kan bile bu şekildeyse düşünün idrar testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?