2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

nasıl bulamadınız canım ya anlamadım lucrin birde uzun süre saklanamıyorya o yüzden ancak yeni etdavi olanlarda belki vardır ya bende bakayım şehir neresi oan göre

ben izmirdeyim canımm yardımcı olursan çok sevinirimm 18 ağustos için lazım

canım tebrikler. 1 gün arayla tedavimiz. ben yarın test yaptırcam ikinci testimi. inşallah seninki gibi güzel çıkar.maşallah subhanallah.

canım birkaç topige yazdım dur izmiride ekleyim inş. sen sürekli yayınla 18 agustosa kadar bulursun inş. ya raporun yokmu peki biliyorsun devlet karşılıyor artık

bana dondurulmuş tedavisi için lazım ilk başta rapora yazmamışlardı ohss den dolayı ertelenmişti trasferim.. geçen ay estrofemle başlanmıştı tedaviye ama yumurtlama olunca tedavi iptal oldu şimdi lucrinle baskılanıcakmış yumurtalar. Bu ay aksilik olmazsa transfer olucakmı bakalım bekliyorum merakla .. ilgin için teşekkürler gizcimm

Son düzenleme:
kızlar transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm.kaçıncı gün evde idrar testi yapsam çıkar.5.gün transferi lütfen cevap

slm benimde bugün toplandı 10 tane yumurta çıktı.ayyy sorma. bende çok heyecanlandım bugün ama neyse atlattım.çok azıcık ağrım var eşimede tese uyguladılar o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz bunada şükür allah seninde yardımcın olsun

cnm belkide ohss dan dolayıdır inşallah kötü birşey yoktur

Hemen hemen aynı tarihte başlayacağız herhallde Fulya bahçecide olacak 3. denememde Minigim gelir umarım hepimiz icin hayırlısı olsun

cnm benimde 3.denemem bugün yumurtalar toplandı.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin minikleri olur bol şanslar

kızlar transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm.kaçıncı gün evde idrar testi yapsam çıkar.5.gün transferi lütfen cevap

merhaba ben test gününü sayarak 11.günde yaptırdım ama evde değil kan testinde çıktı.evde silik çıkıyormuş daha kafan karışmasın.bencce direk kan yaptır 11de çıkar sen bilirsin.hayırlısıyla istediğin olur inş....

arkadaşlar bu duayı çok okudum okumaya devam ediyorum sizlerde okuyun lütfen Hz yunusun balığın karnındayken okuduğu dua; LAİLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN. (Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum).

saol canım, sen ilk etabı atlatmışsın :)) darısı bana olsun inşAllah..Rabbim inşAllah bizede meleklerimizi verir..habersiz bırakma, duanı bekliyorum..benimde dualarım seninle inşAllah..

kızlar sakın sakın yapmayın evde idrar testi erkenden ya eger fazla beklemek istemezseniz 10 günde kan testi yaptırın ya moralinizi bozarsınız daha dün okudum 8 gün 0 olan bi r deger 12 günde 40 larda kan bile bu şekildeyse düşünün idrar testini

ya benim aklım almıyo bu velet ne zaman tutunuyo:) o zamana kadar ne yapıyo?niye kanda değer bu kadar geç çıkıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…