2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bnmde dün transferim yapıldı 15 agu test günü 5. gün embriyosu transfr edildi sans yüksek oluyomus sanırım insallh hepimizin yüzü güler

cok yatamıyorum ama bir ondan korkuorum cok donüyorum yatakta gerci hemsirede hareketsiz yatma kan dolasımn yavslar bebegi olumsuz etkilersin o kanla besleniyo dedi de yinede korkuyorum

cok yatamıyorum ama bir ondan korkuorum cok donüyorum yatakta gerci hemsirede hareketsiz yatma kan dolasımn yavslar bebegi olumsuz etkilersin o kanla besleniyo dedi de yinede korkuyorum

çok yatma zaten canım ağır iş yapma ama hatta hiç iş yapma...benim test tarihi 9 ağustosta...

transfer edilen embriyo önce bi tırnak şeklinde ince bir yapıyla rahme yapışıyormuş, ondan sonra 2. sonra 3. derken yaklaşık 100 tane tırnaksı bağlantı ile yapışınca kese oluşuyormuş. en son histereoskopi işlemi yaptırdığım doktorum dedi ki transferlerden sonra bu ince tırnaksı yapı ile yeterince rahme tutunmuyor olabilir, rahim duvarlarına bakmak gerek. yapay rahim(ko-kültür) ile transferden önce 30 tane tırnaksı ince kolların oluştuğunu ve kese oluşumunun önceden başladığı böylece şansın arttığını söledi. yani bu veletler anca 12 gün bizi tırmıklayıp duruyolar sıpalar o nedenle erken test yapmayın arkadaşlar, çıkmıyor anca moral bozukluğu oluyor...

Canım teşekkürederim valla aydınlattın beni bi türlü aklım almıyodu:) normalde salı günü testim(12.gün) ama herkes salı günü olduğunu bildiği için eşimle pazartesi akşam yaptırmaya karar verdik...

akşam açık laboratuvar bulabilcekmisiniz?

bnmde dün transferim yapıldı 15 agu test günü 5. gün embriyosu transfr edildi sans yüksek oluyomus sanırım insallh hepimizin yüzü güler

canım benimde dün transferim yapıldı benimde 5.gün embriyosu benim test günüm 13 agu allah yardımcımız olsun iğşallah pozitif sonuç alırız:80:

arkadaşlar topikten iki kişiye lucrin lazım elinde kalan varsa acil cevap yazsın çünkü 15 gün yada 20 gün kullanılabiliyormuş yani dolaplarda fazla uzun süre tutup kullanmaya kalkışmayın

saol canım, sen ilk etabı atlatmışsın :)) darısı bana olsun inşAllah..Rabbim inşAllah bizede meleklerimizi verir..habersiz bırakma, duanı bekliyorum..benimde dualarım seninle inşAllah..

şimdi embriyolog aradı 10 yumurtadan 5 olgunmuş 5 tanesini sıvı içinde bekletiyoruz olgunlaşabilir diye dedi 2 tanesi döllenmiş ama benim beklentimin altında çıktı benim morelde çöküntüler başladı gibi hayırlısı bakalım

moralini bozma 12 tanede 10tanesi olgundu 1tanesi çok iyiydi transfer yapıldı hiç donduramadık şimdi o 1taneye şükrediyoruz o da olmayabilirdi...

canım benimde dün transferim yapıldı benimde 5.gün embriyosu benim test günüm 13 agu allah yardımcımız olsun iğşallah pozitif sonuç alırız:80:

senn niye daha erken belli olacakki acaba gerci bn tarihten memnunum cünkü 14 ünde evlilik yıldonümümüz o gecsnde ole ogreneym ilk hamile kaldıgımı dogum günmde ögrenmiştm o zaman kendi kendime kalmıstm dıs gebelik oldu tüpüm alındı bi dünya kötü sey yasadım ve artık dogum günümden nefret ediyorum bi evlilik yıldonümmde oyle olmasın gerci cok umutluyum ama olmama ihtimalide var sonucta bebegmle hep konusuyorum sımsıkı tutun die ins hiisediyordr simdidenn

moralini bozma 12 tanede 10tanesi olgundu 1tanesi çok iyiydi transfer yapıldı hiç donduramadık şimdi o 1taneye şükrediyoruz o da olmayabilirdi...

teşekkürler desteğin için senin bekleme işide zor şimdi aslında pozitif olmamız gerekiyor ama insan bi anda geriliyor hormonlar değiştiğinden dolayı sinirli ağlayan tipler oluyoruz allah yardımcımız olsun inşallah

evet canım 5.gün embriyosunda %70 şans varmış.benimde 5.gün embriyosu 3 gün kaldı test günüme çok heyecanlıyım ve çook umutluyum

bugün 7.günüm gayet pozitiftim aslında. bugün önce bi tatlı krizi yaşadım ne bulduysam evde tatlı yedim sonrada ağlamaya başladım daha yeni kendime geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…