allah hayırlı haber almak nasip etsin işallah...günaydın kızlar bugün ecenin test günü rabbim bebeğini ona nasip etsin
cok yatamıyorum ama bir ondan korkuorum cok donüyorum yatakta gerci hemsirede hareketsiz yatma kan dolasımn yavslar bebegi olumsuz etkilersin o kanla besleniyo dedi de yinede korkuyorum
transfer edilen embriyo önce bi tırnak şeklinde ince bir yapıyla rahme yapışıyormuş, ondan sonra 2. sonra 3. derken yaklaşık 100 tane tırnaksı bağlantı ile yapışınca kese oluşuyormuş. en son histereoskopi işlemi yaptırdığım doktorum dedi ki transferlerden sonra bu ince tırnaksı yapı ile yeterince rahme tutunmuyor olabilir, rahim duvarlarına bakmak gerek. yapay rahim(ko-kültür) ile transferden önce 30 tane tırnaksı ince kolların oluştuğunu ve kese oluşumunun önceden başladığı böylece şansın arttığını söledi. yani bu veletler anca 12 gün bizi tırmıklayıp duruyolar sıpalaro nedenle erken test yapmayın arkadaşlar, çıkmıyor anca moral bozukluğu oluyor...
Canım teşekkürederim valla aydınlattın beni bi türlü aklım almıyodu:) normalde salı günü testim(12.gün) ama herkes salı günü olduğunu bildiği için eşimle pazartesi akşam yaptırmaya karar verdik...
akşam açık laboratuvar bulabilcekmisiniz?
bnmde dün transferim yapıldı 15 agu test günü 5. gün embriyosu transfr edildi sans yüksek oluyomus sanırım insallh hepimizin yüzü güler
saol canım, sen ilk etabı atlatmışsın :)) darısı bana olsun inşAllah..Rabbim inşAllah bizede meleklerimizi verir..habersiz bırakma, duanı bekliyorum..benimde dualarım seninle inşAllah..
kızlar çok daraldım sinirlerim gerildi...iyiydim bugüne kadar bugün acayip kötüyüm
ne oldu canım ya hayırdır
moralini bozma 12 tanede 10tanesi olgundu 1tanesi çok iyiydi transfer yapıldı hiç donduramadık şimdi o 1taneye şükrediyoruz o da olmayabilirdi...şimdi embriyolog aradı 10 yumurtadan 5 olgunmuş 5 tanesini sıvı içinde bekletiyoruz olgunlaşabilir diye dedi 2 tanesi döllenmiş ama benim beklentimin altında çıktı benim morelde çöküntüler başladı gibi hayırlısı bakalım
canım benimde dün transferim yapıldı benimde 5.gün embriyosu benim test günüm 13 agu allah yardımcımız olsun iğşallah pozitif sonuç alırız:80:
moralini bozma 12 tanede 10tanesi olgundu 1tanesi çok iyiydi transfer yapıldı hiç donduramadık şimdi o 1taneye şükrediyoruz o da olmayabilirdi...
bnmde dün transferim yapıldı 15 agu test günü 5. gün embriyosu transfr edildi sans yüksek oluyomus sanırım insallh hepimizin yüzü güler
bugün 7.günüm gayet pozitiftim aslında. bugün önce bi tatlı krizi yaşadım ne bulduysam evde tatlı yedim sonrada ağlamaya başladım daha yeni kendime geliyorum...teşekkürler desteğin için senin bekleme işide zor şimdi aslında pozitif olmamız gerekiyor ama insan bi anda geriliyor hormonlar değiştiğinden dolayı sinirli ağlayan tipler oluyoruz allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?