2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar lucrin olan yok mu elinde? biryerlede denk gelirseniz bana haber verir msiniz ?

Merhaba,

Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.kariyer peşinde koşarken geç evlendim,İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi.Kşeke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..bu konuda da benim gibi süreç geçren varsa, yorumlarınızı bekliyorum..:)

eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm.

benim doktorum dedi canım prof kendisi

merhaba daisy, nasıl gidiyor canım. beklemek çok zor gerçekten.İnşallah gönlüne göre olsun. Yücel bey geçen hafta görüşmemizde tüm imkanları da kullansak şans yarı yarıya dedi bana da. çünkü tüp bebek yüzdesi gerçekten %30 - 40 arası oluyor, ko-kültür ile bunu birazcık daha artırabiliyorlarmış.

hala girmedi korktum ya kötü mü diye inş.güzel haberle gelir.rabbim hiçbirinize kötü haber aldırmasın.hep anne oluyorum haberleri gelsin inş

canlar nasılsınız bir kaç günlüğüne şehir dışındaydım yeenni geldim özledim sizilerii

iyi gidiyo ama bugün ağrım çok var.canım ben kendi kafamdan uydurmuyorum%70 yazmıştım şimdi hastanenin sitesine girdim blastosist transferinde gebelik oranı %80 lere varan oranlardan bahsediliyo

iyi gidiyo ama bugün ağrım çok var.canım ben kendi kafamdan uydurmuyorum%70 yazmıştım şimdi hastanenin sitesine girdim blastosist transferinde gebelik oranı %80 lere varan oranlardan bahsediliyo

Cnm sana uyduruyorsun demedim :)) sadece merkezlerin böyle bol keseden atıp insanların duygularıyla oynaması sinirimi bozuyor o kadar şey yaşadım ve gördüm ki san ki çocuk kandırıyorlar .
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum her 5. güne giden embriyonun kalitesi süper demek olmuyor bu 5. gün embriyoların kaliteleri kendi aralarında ayrılıyor 3cc - 4bb - 5 bb - 5 aa genelde merkezler bunun bilgisini vermiyor 5. gün süper diyip gönderiyorlar eğer sorarsanız bilgisinide alırsınız .
Umarım yardımcı olabiilmişimdir.
Not : Benimde embriyolarım 5. gündü ama kaliteleri 4bb ve 3 cc di yani orta dereceli :))

sende haklısın canım sende mi bürükselde yaptırdın sonucun ne

sende haklısın canım sende mi bürükselde yaptırdın sonucun ne

Yok cnm ben ilk denememi Okmeydanı Memorial hastanesinde yaptırdım 2 tane embriyom oluştu ( erkek faktörü sorunumuz ) 1 tane tranfer edildi ve negatif oldu. Sonra kalan diğer embriyomu aldım Fulya Bahçecide denedim ve tuttu ama sonlandırmak zorunda kaldık ( önceki sayfalara yazmıştım okumuşsundur belki ) Şimdi 3. deneme için ay sonunu bekliyorum iğnelere başlamak için... Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz umarım herkesin son denemesi olur

hg aramıza zor süreçlerden geçmişsin ama dur bakalım yaş kaç canım senin sende sorun varmı hormon testi vs yaptırdınmı tüp bebek için herhangi bir dr gittinmi
canım merkezleri araştırıyoruz neye göre dersen dr una ortamına birde başarısına göre erkek infertiletisi veya kadın bunlarda hangi merkez daha iyi biri kadın da bir erkek iyi olabiliyor neler istendi demişsin kadının adetin ikinci veya üçüncü günü hormon testine bakılır ultrasyon ve rahim filmi çekilir sonrasında tüpler açıkmı diye ve kist vs varmı
sen hangi şehirdeysen eminimki burda seninle aynı şehirde olanlar vardır önce ordaki merkezlerle konuş sana sıcak geleceklermi her sordugun sorunun cevabını alacakmısın bizler burdayız başka ne soracaksan

canım slm hamile kaldıgında nasıl sevinmiştim takip etmiştim seni hep dondurulmuşla kalmışttın yanılmıyorsam inş. tekrar sevinecegiz

birde arkadaşlar tupbaby haklı benim de 5 gün tarnsfer edildi ama döllenme son günde son anda oldugu için hemde 4 hücreli olmadı ama sadece hayırlısını dileyin hücreymiş dr bunu demiş boşverin dua edin stresden uzak durun

hala girmedi korktum ya kötü mü diye inş.güzel haberle gelir.rabbim hiçbirinize kötü haber aldırmasın.hep anne oluyorum haberleri gelsin inş

canım malesef (ecenin) negatif banada tlf haber verdi ayrıca laptopu bozukmuş tamirde o yüzdenden yazamamıştır arkadaşlar... Sonuç bekleyen arkadaşlara allah yardım etsin inşallah................

pek takip edemiyorum canım.benim ilk denemem olduğu için pek tecrübe sahibi değilim.ama allah korusun tutmazsa dondurulmuşum yok 2.yi 2 sene sonra yaptırabilicez.o yüzden tutmasını çok istiyorum.malum kredi çektik ve 2 yıl sonra bitiyo.rabbim yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…