2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi

o zaman niye umudum tükendi yazdım diye şimdi kızıyorum kendime.. umudunuzu hiç kaybetmeyin dualarınız kabul olacağına inanarak dua edin..
çok şükür değerlerim katlanarak devam etti en son 2402 oldu keseyide gördük ne kadar şükretsem az. hamile olanlara isteyenlere Rabbim emanetlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

canım şuanda kalbim pır pır atıyo inan bana umut olsun benim değerim 28 di bugun tekrar 13.gün test yaptırdım telefon bekliyortum inş benimde değüerim katlanmıştır rabbim yardımcımız olsun

arkadaşlar merhaba, bugün 11. günüm yarın test yaptıracam... . çok heycanlıyım....benim transferden sonra pek ağrım olmadı....sadece karnımda şişlik oluştu... biraz azalsada hala var.....bu sabahta felaket bi başdönmesi oldu....transferden 1 hafta sonra ben de bazen sağda bazen solda kasık ağrım oldu ama bulantım yok hamile arkadaşlardada bu belirtiler varmıydı...
Allahım dualarımızı karşılıksız bırakmasın lütfen yarın mutlu son olsun ...arkadaşlar bide adak adamayı ihmal etmeyin..sizi zorlayacak şeyleri adayın....bi tanıdık öyle sölemişti....ben yarın güzel bir haber alırsam kuran kursundaki çocuklara iftar yemeği vericem ....inşallah hayırlısyla ben de sizlerde güzel haberlerle tekrar görüşürüz..

canım şuanda kalbim pır pır atıyo inan bana umut olsun benim değerim 28 di bugun tekrar 13.gün test yaptırdım telefon bekliyortum inş benimde değüerim katlanmıştır rabbim yardımcımız olsun

canım sadece senin kalbin pı pır değil bizde meraktayız ya ne zormuş bu bebk işi hamile kaldıktı mı yok değer arttı mı yok kese kalp atışı allah sabrını versin hepimize

canım sadece senin kalbin pı pır değil bizde meraktayız ya ne zormuş bu bebk işi hamile kaldıktı mı yok değer arttı mı yok kese kalp atışı allah sabrını versin hepimize

inş canım zor tatlı heyecanlı bi bekleyiş rabbim aratmasın şuanda klavyeyi bile zor kullanıyorum ellerim titriyo

dün adet günümdü çok şükür halen bişey yok sadece arada çok hafif ağrı oluyo karnımda..akşama işallah güzel haber veririm size:)

arkadaslar 30 agu kadar cider üyelerine 3950 miş bn üyeyüm bugun msj geldide düsüneneler için haberleri olsun dedim bnde indirimli yaptırmıstm ama simdiki indirim dahada güzel bnde 4350 e yaptırdım

arkadaslar 30 agu kadar cider üyelerine 3950 miş bn üyeyüm bugun msj geldide düsüneneler için haberleri olsun dedim bnde indirimli yaptırmıstm ama simdiki indirim dahada güzel bnde 4350 e yaptırdım

Cnm bende o indirimi duydum ama ilaçlar beni düşündürdü bana gonal f kullanılacak ama o paketin içinde gonal f yok arayıp kliniğede sormadım hangi ilaçları kullanıcam diye eğer uysaydı bende paketi almak istiyordum .

dilerim bu başlığa yazılan son negatif sonuç olur... Maalesef arkadaşlar, henüz zamanı gelmemiş demek ki... Benimki başka bahara kaldı...

kuzum kıyamam ben sana hakkımızda hayırlısıolsun elbette ama üzülmemekde elde değil inan içim cız etti bende daha haber alamadım aramadılar bekliyorum hiç bişe düşünemiyorum

umut, ilayda sağolun inşaallah sizler güzel sonuç alın da bana biraz olsun teselli verir. bugün aksi gibi sabahtan beridir karşıma hep hamileler, yeni doğmuş bebekler çıktı, çıkıyor inşaallah sırada siz olun, karşıma çıkan yeni hamileler de sizler olun inşaallah. napalım... ben biraz kendimi toparlayacam, hatta olumlu düşünmeye bile başladım salak gibi kabak çekirdeği yiyodum oh kurtuldum dedim:) oh bari yarin orucumu tutarım diye bile düşündüm:) neyse işte ben çok kötü değilim, biliyorum gelecek ama işte zamanı gelmemiş. en güzelini Allah bilir. hadi dualarım sizinle artık:)

evet canım güçlü olmamız lazım evet ya o banada oluyor hamile yeni doğmuş bebeklerle karşılaşıyorum sürekli yada biz dikkat ettiğimiz için bize öyle geliyor herhalde evet üzülme yarında mis gibi orucun başla rabbim vakti zamanı geldiğinde hepimize versin inş sağlıklı sıhatlı biliyorum olumsuz olursa bende üzüleceğim ama elden hiç bişi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…