2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende bilemiyorumki neden düşük çıktı dr biraz düşük dedi ne sevinebildim ne üzülebildim

içini rahat tut kendini kasma inşş sorun olmaz ben olmaycağını sanıyorumm benim arkadaşımın 11 gün değeri 31 di ve hiç bir sıkıntıolmadı

yerim kız seni ben o kadar şekersinki rahatlatıyosunuz beni

cnm çok heyecanlıyım galiba transferde pzt olacak emriyolog pazar günü gelip embriyoları biz kontrol ediyoruz ama size tel etmeyeceğiz merak etmeyin size haber verirler transfer için dedi
iyi hadi ya çookkk sevindim.inş güzel gider 280 gün boyunca iki embriyo koyacaklar demi.ko kültürlede şansın artacak hadi rabbim rast getirsin

arkadaşlar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim aradılar hastaneden gebelik var gibi görünüyo fakat değer düşük 28 dediler inş değerim katlanarak yükselir
sevin bencede.dua edelim hep beraber inş.katlansın.kucağına al annesi bebişini artık

kızlar test sonucum belli oldı 11 gün değer 183.26:)
maşallah gözün aydın.dahada katlansın.sağ salim al sende bebeğini.hepimize nasip et YA RABBİM......

canım nasılsın ne yaptın bugün test günündü senin.dönmedim forma merak ettim.iyidir inş.herşey haberdar et bizi.gerçi idrarda gördün ama inş.kandada görürsün

ne yaptın yumurtalar toplandımı kaç tane çıktı ?iyimisin?

canımsın kusuruma bakma görmemişim..öyle hemen girip çıkmıştım eşim yasak koyuyorda :))) evet çok şükür bugün toplandı, gayette iyim, 10 yumurta toplanmış, doktor eşime söylemiş..Artık pazarı yani bugünü bekliyoruz, hayırlı haberler alırız inşAllah..dualarınızı çok ihtiyacım var kızlar, tek korkum eşimin spermleri..Allah'ım hayırlısını nasip eder inşAllahh..

Güzel sonuç alan tüm arkadaşlarımıda tebrik ediyorum..Olumsuz olanlarında Rabbim bir dahaki sefere nasip eder inşAllah..1 saat falan bir ağrım oldu ama şimdi çok iyim çok şükür.. yarın haber gelsin yazarım inşAllah..

Ben gecen yildan bu zamana kadar 1 IVF daha sonra 2 defa ICSI yaptirdim malesef cikolata kisti sebebiyle ve yumurta hücresi kalitesinin düsük olmasi nedeniyle hep negatif sonuc aldim.
Doktorum dördüncü denemeden önce 3 ay boyunca araliksiz korunma ilaci kullanmami tavsiye etti kisti engellemek icin ve kullandim.Daha
sonra ilaci biraktiktan sonra adetim gelmedi 2 ay bekledim ve kan testinde ß-hcg negativ cikti.Sonra tekrar doktora gittigimde idrar testinde
hamile oldugum cikti.Inanamadim bu gercekten bir mucizeydi ve ultrasonda görünce:82: inandim hatta o kadar büyümüstü ki kalbi atiyordu 9 haftalikti ögrendigimde.
Sunu bilmenizi isterim ki hic bir zaman umudunuzu kesmeyin ve mucizelere inanin,ben cok umutsuzdum ve dördüncü tedaviden öyle korkuyordum ki
her sey kendiliginden cözüldü Allah´a sükür umarim benim durumumda olan herkesi Allah böyle bir mucize ile ödüllendirir.

sağlıcakla kucakla rabbim mucizelerini eksik etmesin bizlerden imnşşşş

canım bende de aynı sorunlar var umut oldun inşallah rabbim bizede yaşatır bu duyguyu sanada allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bu arda ıcsı ne demek

kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve 10 taneden 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..

Dualarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..

canım dualarım seninle şu mübarek günlerde rabbim hepimizi bebişlerimiz kavuştursun

Yeni baslayanlar Allah yardimciniz olsun, hepimizi en kisa zamanda bebis sahibi yapsin su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine... Benim de yarin test gunum, dua edin bana da nolur, simdiye kadar hicbir belirti melirti bisey olmadi, o yuzden cok da umidim yok ama Allahtan umit kesilmiyor iste... Rabbim, dualarimizi kabul et, hepimizin anneligi tatmasini nasip et, bu mubarek ayin hurmetine sana acilan elleri bos cevirme yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…