2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hiç bişey hissedilmiyor merak etme. inşallah hamilesindir.

hiç bişey hissedilmiyor merak etme. inşallah hamilesindir.

canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana tutunur

canım dualarım seninle şu mübarek günlerde rabbim hepimizi bebişlerimiz kavuştursun

amin bitanem çok ama çok saol..

canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana tutunur

saol canımcım, seninde gözün aydın, Rabbim korusun sizi..

AZAZİL canım sende inşAllah yarın hayırlı haberle gelirsin buraya da bize de moral olursun..Rabbim bebeğine kavuşturur inşAllah seni..

merhaba kızlar,
rabbim tüp bebek aşamasında olan düşünen herkese kolaylık versin. transferi yapılan arkadaşlarımızada şu mübarak günlerde hamilelik nasip etsin.
değerleri belli olanların değerleri katlansın inşallah ve sağlıcakla kucaklarına almaya rabbim nasip etsin
11.gün değer 32
14. gün değerim 104
16. gün değerim ise 337
fakat ohss oldum. çok beni rahatsız etmiyor. bebeğede zararı yok dedi doktor ama. kabız olmayın. protein ağırlıklı beslenin ve bol su için.
dualarınızı bekliyorum.

bnm transferin 5. günü daha ama mide bulantısı yasıyorum dünden beri ignelermi agır geliyor bu arada ikisini aynı anda vurduruyorum arka tarafım fena oturamıyorum insallh tahlilden sonra biter igne yoksa cekilir gibi degil valla sizinde bu kadar acıyomu bugunde güzel sonuclar alanlar var cok sükür dahada umutlanıyorum rabbm tamamına erdirir insallh

Canim inan sen de hep aklomdasin, yarin burdan guzel haberler paylasiriz insaallah... Allah yardimcimiz olsun insaallah...

amin cnm işallah bugün normalde regl günüm hafif hafif ağrım oluyo arada tırsmaya başladım açıkcası:)korkunun ecele faydası yok tabi:)yarın hayırlı haberleri veririz burdan işallah:)

amin cnm işallah bugün normalde regl günüm hafif hafif ağrım oluyo arada tırsmaya başladım açıkcası:)korkunun ecele faydası yok tabi:)yarın hayırlı haberleri veririz burdan işallah:)

Ah canim, her sey olacagina varir, bakalim yarin ola hayrola insaallah... Beni sorarsan ne agri, ne sanci zerre kadar belirti yok, kan olmadi, gogusler desen ayni eskisi gibi yani belirti olmammasi da benim kafami karistiriyor, sanki hic transfer falan yasamamis gibiyim... Yine de olumlu dusunuyorum en azindan olumsuz bir sey de olmadi diye kendimi teselli ediyorum adet belirtilerinden sonra olumlu haber alan bircokkisi var, hayirlisi insaallah bakarsin ikimiz de seviniriz, ben inaniyorum ikimiz de sevinecegiz:) Allah a emanet ol canim...

Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. çok şükür ilk seferde tuttu. Başlangıçta iğnelere rağmen 3-4 yumurta geliştiği için dr bu ay yapmayalım dedi ben ısrar ettim, sonra sadece 2 tanesi döllenebildi, şans düşük dediler.. çok stresli günlerdi.Ama şimdi bebişim 1,5 aylık ve emzirdim göğsümde uyuyor meleğim. Allah bebeği olmayan ama isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah, umudunuzu yitirmeyin. Önemli olan sizin değil bebeğin gelmeye hazır olması, Allahım en doğru zamanı bilir

amin:) Allah hayırlı evlatlar versin, sağlıkla büyütün inşaallah:) darısı başımıza. hep böyle bebek sahibi olanlar yazınca nasıl mutlu oluyorum, nasıl umutlanıyorum, inşaallah bize de nasip olur. sağolun. bebişe de kendinize de iyi bakın. ben çok sevindim buraya yazmanıza... dediğiniz gibi, Mevla görelim neyler, neylerse hayır eyler... Çok çok sağolun.

işallah cnm benim normal günüm salı aslında 12.günüm.ama herkes bildiğinden yarın akşam iş çıkışı yaptırıcam kimse beni aramadan öğrenmiş olim:)bende de hiç belirti yok cnm...sancımd kalmadı...hayırlısı bakalım...haberdar et hemen:)

Kızlar şimdi tekrar test yaptırdım inş değerim katlanır sizinde dualarınızı bekliyorum mübarek günler suyu hürmetine

uzun suredır gırtemıyodum nete ama sımdı geldım ılaclara basladım ben c.tesı
gonal f e sımdılık guzel gıdıyo ama sanırım ramazanda fazla oruc tutamıcam galıba...
kendınıze cooook ıyı bakın emı...

Kızlar uzun güzel haberlerinizle bir mutlu oldum ki..:) umut oluyorsunuz bizlere...Negatif çıkan arkadaşlar nolur moralleri bozmayın...
Bugün işe başladım. Evde oturmaya dayanamadım.. Trf 7.günü, test günüm Cumartesi...Kasıklarımdaki ağrılar devam ediyor..Yarın adet günüm, allahım nolur yarın bir kanama olmadan atlatsamm...Beklemek ne zormuş... Hepinizi öpüyorum...

günaydın fıstıklar yada anne adayları

ilayda canım deger katlanacak inş. rahat ol bi tanem hayırlısı ise olsun

albilda sendende bugün bir kocaman pozitif haberi gelsin

azazil rahat ol
melisim maşallah diyelim sanada canım ya bende o aşamalara gelseydim hayırlısı ile

inş canım valla bende bugun iş başı yaptım hayırlısı ile olacak rabbim inş banada nasip edecek

kızlar ikinizede hayırlı olsun önce umutdan sonra fatmadan güzel haberler duymak ümidiyle..allah yardımcınız olsun

azazil albilda ve ilaydadan da güzel haber bekliyoruz inş.bugün kimse üzüntüden ağlamasın Allah'ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…