Yeni baslayanlar Allah yardimciniz olsun, hepimizi en kisa zamanda bebis sahibi yapsin su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine... Benim de yarin test gunum, dua edin bana da nolur, simdiye kadar hicbir belirti melirti bisey olmadi, o yuzden cok da umidim yok ama Allahtan umit kesilmiyor iste... Rabbim, dualarimizi kabul et, hepimizin anneligi tatmasini nasip et, bu mubarek ayin hurmetine sana acilan elleri bos cevirme yarabbim...
Yeni baslayanlar Allah yardimciniz olsun, hepimizi en kisa zamanda bebis sahibi yapsin su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine... Benim de yarin test gunum, dua edin bana da nolur, simdiye kadar hicbir belirti melirti bisey olmadi, o yuzden cok da umidim yok ama Allahtan umit kesilmiyor iste... Rabbim, dualarimizi kabul et, hepimizin anneligi tatmasini nasip et, bu mubarek ayin hurmetine sana acilan elleri bos cevirme yarabbim...
kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve 10 taneden 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..
Dualarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..
hiç bişey hissedilmiyor merak etme. inşallah hamilesindir.
canım dualarım seninle şu mübarek günlerde rabbim hepimizi bebişlerimiz kavuştursun
canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun inş bebişlerin sana tutunur
Yarın akşam testimi yaptırıcam 11.günüm.işallah güzel haberler veririm size:)
Canim inan sen de hep aklomdasin, yarin burdan guzel haberler paylasiriz insaallah... Allah yardimcimiz olsun insaallah...
amin cnm işallah bugün normalde regl günüm hafif hafif ağrım oluyo arada tırsmaya başladım açıkcası:)korkunun ecele faydası yok tabi:)yarın hayırlı haberleri veririz burdan işallah:)
Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. çok şükür ilk seferde tuttu. Başlangıçta iğnelere rağmen 3-4 yumurta geliştiği için dr bu ay yapmayalım dedi ben ısrar ettim, sonra sadece 2 tanesi döllenebildi, şans düşük dediler.. çok stresli günlerdi.Ama şimdi bebişim 1,5 aylık ve emzirdim göğsümde uyuyor meleğim. Allah bebeği olmayan ama isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah, umudunuzu yitirmeyin. Önemli olan sizin değil bebeğin gelmeye hazır olması, Allahım en doğru zamanı bilir
Ah canim, her sey olacagina varir, bakalim yarin ola hayrola insaallah... Beni sorarsan ne agri, ne sanci zerre kadar belirti yok, kan olmadi, gogusler desen ayni eskisi gibi yani belirti olmammasi da benim kafami karistiriyor, sanki hic transfer falan yasamamis gibiyim... Yine de olumlu dusunuyorum en azindan olumsuz bir sey de olmadi diye kendimi teselli ediyorumadet belirtilerinden sonra olumlu haber alan bircokkisi var, hayirlisi insaallah bakarsin ikimiz de seviniriz, ben inaniyorum ikimiz de sevinecegiz:) Allah a emanet ol canim...
günaydın fıstıklar yada anne adayları
ilayda canım deger katlanacak inş. Rahat ol bi tanem hayırlısı ise olsun
albilda sendende bugün bir kocaman pozitif haberi gelsin
azazil rahat ol
melisim maşallah diyelim sanada canım ya bende o aşamalara gelseydim hayırlısı ile
uzun suredır gırtemıyodum nete ama sımdı geldım ılaclara basladım ben c.tesı
gonal f e sımdılık guzel gıdıyo ama sanırım ramazanda fazla oruc tutamıcam galıba...
kendınıze cooook ıyı bakın emı...
Kızlar uzun güzel haberlerinizle bir mutlu oldum ki..:) umut oluyorsunuz bizlere...Negatif çıkan arkadaşlar nolur moralleri bozmayın...
Bugün işe başladım. Evde oturmaya dayanamadım.. Trf 7.günü, test günüm Cumartesi...Kasıklarımdaki ağrılar devam ediyor..Yarın adet günüm, allahım nolur yarın bir kanama olmadan atlatsamm...Beklemek ne zormuş... Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?