- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
günaydın fıstıklar yada anne adayları
ilayda canım deger katlanacak inş. rahat ol bi tanem hayırlısı ise olsun
albilda sendende bugün bir kocaman pozitif haberi gelsin
azazil rahat ol
melisim maşallah diyelim sanada canım ya bende o aşamalara gelseydim hayırlısı ile
saol gizim..Az önce doktorum yine aradı ve herşeyin güzel gittiğini söyledi, yarın tekrar arayacağını ve yarın mı yoksa 5.gün mü koyacağına karar vereceğini söyledi..Size bişey sormak istiyorum, benim yumoşlar cumartesi toplandı, 5. gün hangi gün oluyor sizce? doktor ya yarın ya da cuma yani 5. gün koyacam dedi..ama 5. gün perşembe olmuyor mu? kafam karıştı valla..Neyse hayırlısı olsun..Döllendikten sonraki gün mü başlanıyor sayılmaya??? Bir cevap yazabilirseniz çok sevinirim..
dilerim bu başlığa yazılan son negatif sonuç olur... maalesef arkadaşlar, henüz zamanı gelmemiş demek ki... benimki başka bahara kaldı...
o zaman niye umudum tükendi yazdım diye şimdi kızıyorum kendime.. umudunuzu hiç kaybetmeyin dualarınız kabul olacağına inanarak dua edin..
çok şükür değerlerim katlanarak devam etti en son 2402 oldu keseyide gördük ne kadar şükretsem az. hamile olanlara isteyenlere Rabbim emanetlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
canım çok üzüldümbunda da vardır bi hayır demekten başka çare yok...allahım en güzel zamanı bilir....
ben akşama yaptırıcam...kendim negatif sonuç almışım gibi hissettim
hiç öyle bir şey hissetme çok üzülürüm. bilakis ben senin pozitif sonucuna kendi sonucum gibi sevineceğim inşaallah. hadi dualarım tam gaz devam ediyor:)) teselliyi senle bulmak istiyorum ben inşaallah ikincci kez yıkılmam bugün. bakma, dalgamı geçiyorum amma kazın ayağı öyle değil işte. yan daireden bebek ağlaması geliyor önce ağlıyorum sonra kızıyorum niye ağlatıyosunuz yavruyu diye( neyse, psikolojimi bayramdan sonra anca toparlarım ben:)) sakın sen dağılma albilda, nolur inşaallah yalvarıyorum Allah'ıma pozitif sonuçlarla dolsun burası, benimki nazar boncuğu olsun, bi dahaki sefere de ben pozitif alırım napalımı:)))
tebrikler canım. gözün aydın. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kaçıncı gün gördünüz keseyi...
hiç öyle bir şey hissetme çok üzülürüm. bilakis ben senin pozitif sonucuna kendi sonucum gibi sevineceğim inşaallah. hadi dualarım tam gaz devam ediyor:)) teselliyi senle bulmak istiyorum ben inşaallah ikincci kez yıkılmam bugün. bakma, dalgamı geçiyorum amma kazın ayağı öyle değil işte. yan daireden bebek ağlaması geliyor önce ağlıyorum sonra kızıyorum niye ağlatıyosunuz yavruyu diye( neyse, psikolojimi bayramdan sonra anca toparlarım ben:)) sakın sen dağılma albilda, nolur inşaallah yalvarıyorum Allah'ıma pozitif sonuçlarla dolsun burası, benimki nazar boncuğu olsun, bi dahaki sefere de ben pozitif alırım napalımı:)))
canım bak bugün ağlayabilirsin izin veriyorum:) ağla rahatla ama yarın hayatına devam et...eminim yarım bıraktığın uzun zamandır yapmadığın bi sürü şey vardır.canın ne istiyosa yap.hakkımızda hayırlısı işallah...bugün bende bir pozitifim anlatamam:)bi arkadaşım vardı aşılama yaptırmış ağlayıp duruyodu onu toparlamaya çalıştım:)umarım negatif sonuç alırsamda böyle pozitif olurum ama sanmıyorum:)
canım hemen haber vericem sana durumumu...sende hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış...
ağladım ağladım sustum:))) napim gülüm, yapcak bi şey yok. erteledim vaz geçmedim dedim Allah'ıma da:) şimdi temizliğe giriştim on beş gündür evi şşey götürüyor:)))) doldurdum kovamı oooh ağır da kaldırırım artık rahat rahat, siliyorum her yeri falan:)) temizlikten daha iyi bi terapi düşünemiyorum yarın da oruç tutcam zaten ben valla şu an atlattım sayılır.:)) yarın bu günden daha güzel olacak. ama sen şimdiden negatif olma. ben töbe Allah günah yazmasın da 3. günümdden beri bi negatiflik bi olmayacakçılık kaybettiysem o yüzden kaybettim bundan sonra var ya beni üzgün kimse göremeyecek başta eşim akşam geldiğinde eminim ki asık suratlı olacak ama ben gülerek karşılıycam. bi dahaki sefereeee:) diye de bi sarılcam. çok şükür beraberiz, mutluyuz, tek eksiğimiz bebek onun da daha zamanı değilmiş napalım...
ben senin de ilaydanın da daha adını söyleyemediğim herkesin de iyi sonuçlarıyla inan ki avunucam yani böyle olacağını tahmin etmezdim ama resmen içselleştirmişim burdaki herkesi ha ben ha siz yani:) hadi inşaallah yarabbim hayırlı sonuçlar olsun, herkesinki pozitif olsun:)
ya inanır mısın dün bende aynı cümleyi eşime söyledim:) eğer olmazsa aynen bizim evde acayip pis hiç bişey yapmadığımdan hırsımı temizlik yaparak alırım dedim:)
pozitif olmakta fayda var tabi ama çok sıkarsan kendini sonra daha kötü patlarsın içinden ne geliyosa onu yap bu tabiki sürekli bunalım takıl demek değil:)bu arada reglin gecikti dimi?
yok normal şekilde sanırım iki - üç gün sonra olurum. ilaçları daha yeni kesiyoruz çünkü.. ya ben aslında özünde çok polyanna bi insanım ama şimdi bu benim ilk kez yaşadığım bir şey, dışardasın hastanede test sonucunu alıyosun. ordaki hemşirenin ya da bilgisayar başındaki hatunun acıyan bakışlarına maruz kalıyosun, ağlamamak mümkün değil. tabii yolda belde her nereye baksan hamileler, bebekler falan... ister istemez negatifleşiyorsun. ama şu an evimin şefkatli ve pis kollarındayım, rahatladım bi yandan temizlik bi yandan yemek bi yandan ağır iş olarak gördüğüm bazı şeyleri yapmamıştım ertelemiştim onlar falan... kanepelerin altı yumak yumak toz olmuş çekiştire çekiştire süpürüyom vallla:))
biz bu sene tatil yapamadık eşimle şimdi tatil planları yapıyorum o da çok iyi geldi:)) sen beni anlıyorsun ama deliliğe vursam da içimde bir yerlerde kan ağlayan bir ayşegül var onu da susturmak ancak Allah'ın elinde. ama bu kan ağlayan masum anne adayı, bir patlamayla mı ortaya çıkar yoksa bi kriz falan mı geçiririm bilmiyorum ama kendimi tutmak zorundayım çünkü bir de eş faktörü var, adam benden daha beter olur şimdi. sakin olmam lazım...
inşaallah da mutluluktan ağlarım bi dahaki sefere... gözyaşlarımı mutluluk gözyaşlarına değiştirir inşaallah Allah'ım. bi taraftan hep dua ediyorum, şu an öncelikli olanlar sizlersiniz, önce size sonra da bana... sabırla günümü bekliycem benim de bebişimi kollarıma alacağım zaman gelecek inşaallah:))
Kızlar 11.gün değerim 28 13.gün değerim 48 çıktı normalm şimdi aradı dr
tebrik ederim ilaydaaaaaaa:))) bence iyi bir şey çünkü katlanmış:)) katlanınca pozitif demek oluyodu yamulmuyorsam? Gerçi diğer herkes de bir baksın ama kesin pozitif içimden öyle geliyor. Albilda da pozitif alacak inşaallah:=))) hadi bugün bi tane negatif neyimize yetmiyor inşaaallah güzel şeyler de olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?