canım iki üç güne olursun merak etme
canım iki üç güne olursun merak etme
kızlar bişi sorcambenim ertelenen tüp bebek girişimim tatile kaydı ilk günleri yani iğnennin tatilde olacağımda bir mahsuru varmıki kafama takıldı bir bilene sorayım dedim
Ece yerim ben seni listede hamile görünce gözlerim yaşardı allahım ne güzel bişeymiş orda hamile yazısını görmek allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
slm kızlar sizler nasılsınız? pozitif sonuç alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum alalh sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza tabiyki
negatif alan arkadaşlar üzülmüyoruz buda bizim sınavımız deneme devam edicek napalım artık allah yardımcımız olsun
kızlar bu arad ben hergün nete girmeye çalışıyorum şuandada cafedeyim sizleri merak ediyorum listeyi hergün güncellemeye çalışıyorum ama eksik olan bilğiler ve eksik arkadaşlar var tabiyki leptopum serviste oldugundan dolayı bu aralar böyle oldu teknik arıza yani ama yakın zamanda gelcek kavuşcam leptopuma tabiyki.
listede adı olmayan arkadaşlar veya bilğileri olmayan arkadaşlar tüm sayfaları gezmeye çalışıyorum am gözden kaçanlar oluyo özelden msj atıp bilğilerini tamamlasanız olurmu? bana kolaylık olur girdiğimde toptan eklerim sizi hatta eksik bilğileri olup benim kaçırdıklarımıda msj atsanız daha kolay olur hepinizi öpüyorum kızlar
Kızlar değerlerim 11 gün 28 13.gün 48 normalmı bilenler başından geçenler bi şey söyleyin dr biraz düşük başladın dedi cuma tekrar test istedi
cnm benim inşallah kucagına aldıda yazıcam bu listeye merak etme allah herşeyi ğüzel ğönlüne göre versin.
Bu listenin güzel hanı hamile olarak eklemek sizleri.bir sonraki sefere yazıyorum ama nasıl yazıyorum birde bana sorun .ama hepimizin adının karşısına yazıcam hamile diye eminim.allah hakkımızda hayırlısını versin.hayırlısını versin aratmasın daha fazla.
canım yavaştan değerler yükselebilir bence. Hiç canını sıkma. Inşallah herşey yolunda gitcek. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
amin cnmallah bu mübarek günlerde isteyen herekese hayırlı saglıklı sıhatli evlat versin.canım benim allah inş bir sonraki sefere yazmdırmasın artık dediğin gibi hakkımızda hayırlısını versin inş
amin cnmallah bu mübarek günlerde isteyen herekese hayırlı saglıklı sıhatli evlat versin.
Bugün sabahytan beri fakültede ugraştım eylülün 13 üne randevu verdiler nerdeyse benim 3. Denemem biticek ondam sora tahliler çıkcak 1 ayı geçiyomuş bu tahlillerin çıkması.bende jinekologumun muaynanesine 1-2 güne kadar kan vercem ankarada drum bi labotranta yönlendirdi ona kargoyla kan yollucam.ay ne zormuş bu işler diyorum ama hayırlısıyla olsunda ugraşayım ugraştıra ugraştıra gelcek bizimkiler napalım artık
kızlar gnm85
abuzel
kyr
melisela
careful
passiflora
alhusar
son durumlarınız neydi kızlar bilen varsa yazarsa da sevinirim erken ayzaymır başladı bende dogru yanlış eklemiyim listeyi toparlamaya çalışıyorum.kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?