2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benim ne denir ki bildiğin evlat acısı sonuçta o da canlı..rabbim sabırlar versin..kuvvetini metanetini artırsın...sağlık bakanlığına falan mı şikayet etsen böylelerini...insanlar umut yolcuğunda resmen para için kullanıyorlar...hem maddi hem manevi yıkım...ama üzülme rabbim adildir mutlaka bir şekilde onların cezalarını verir.kuzumm benim yaaa...inş.kendi kendine kalırsın

kızlar bu arada bir haberde ben vereyim size bizim gelinimizde 2.aşılama ile hamile kaldı..hemde hiç beklemiyordu zaten tutmayacak adet sancım çok diyerek ne pikniklerden ne gezmelerden geri kaldı.valla çok düzgün olmayan yayla yolundan yaylaya daha gitti...rabbim yine gösterdi mucizesini darısı bize olsun inş.

üzme canım kendini benimde kafam çok karışık bi oh diyemedim ne bileyim cuma tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi

inşaallah katlana katlana artmıştır ilaydacım, rahat olmaya çalış kolay değil biliyorum stress yapmamak çok zor ama olumlu düşün, olumlu olur inşaallah hakkında hayırlısı olsun. tüm sevgimle Allah a emanet olun sen de bebişin de .

kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..

kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşallah..allah'a emanet olun..

canım allah yardımcın olsun inş kaliteli emriyyoların oluşmuştur ve anneciğine tutunurlar

kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..
hadi hayırlı olsun sağ salim gelişsin sıkıca tutunsun sana dualarımız seninle.allah yardımcın olsun

melis canım allah yardımcın hızır yoldaşın olsun seninde diger arkadaşlarında rahat ol bebişini al gel bırakma sakın

ilaydam rahat ol karanlık odaya git dinlen konuşma tv izleme benim agrım olunca öyle yaparım dr ara bakalım ne verecek

canım dr stress den dedi benimki bide tam netleşemediği için bi türlü kafamı rahatlatamadım bakalım yarın tekrar kan vereceğim ama bugun sabahdan beri başım ağrımıyor çok şükür ben bu tüp bebek tedavisinde çok zorlandım çok yıprandım rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın inş çok zor

kızlar size bir şey sorucam ben ilk tedavimi ankara anatolyada oldum raporu onlar çıkarttırdılar gazi üniversitesinden şimdi ben bahçceci fulyaya gidiyorum ama oranın sgkyla anlaşması yok tedavimi halit bey yaptı ama transfer ve toplama işlemini umutta yaptırsam diyorum orada anlaşma var sizce ankaradan ikinci defa rapor çıkartmak zor olur mu ikinci defa rapor çıkarttıran var mıaranızda

günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrr

ilaydam haber ver şöyle yandan yandan oynuyalımmmmmmmmmmm

castamo ikinci daha basit çıkartabilirsin hele birde özelde ise onlar kendileri çıkartıyor çok basit canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…