kızlar 11.günde kan testinde çıkmama ihtimali varmı?(4.gün embriyosu)
canım benim ne denir ki bildiğin evlat acısı sonuçta o da canlı..rabbim sabırlar versin..kuvvetini metanetini artırsın...sağlık bakanlığına falan mı şikayet etsen böylelerini...insanlar umut yolcuğunda resmen para için kullanıyorlar...hem maddi hem manevi yıkım...ama üzülme rabbim adildir mutlaka bir şekilde onların cezalarını verir.kuzumm benim yaaa...inş.kendi kendine kalırsınarkadaşlar ben yarın kürtaj olcam bebeğin kalp atışları durdu.moralim çok bozuk.1 hafta önce kanamam olmuştu acile gittik bebeğin kalp atışları vardı.cumartesi kendi doktoruma gittim kalp atışları yok.doktorun dediğine göre embriyo genetik açıdan problemliymiş.işin komik tarafı ben embriyolara genetik araştırma yaptırtmıştık.ama insan şimdi öğreniyoruz.bizim yaptırdığımız araştırmada 9 kromozoma bakılmış,15 kromozoma bakılmamış.merkez bana bunu yeni söylüyor.bizim 24 şur tekniği ile genetik inceleme yaptırmamız gerekiyormuş.o gün ağlamaktan bişey diyemedim yarın allahın izniyle kürtajı olayım tek bir şey soracam bu mübarek günlerde vicdanınız rahatmı aldığınız paralar helal mi.neye yanayım bilmiyorum eylül ayından beri uğraşıyorum.3 kez yumurta toplattık.45 tane falan yumurta toplandı 15 tane dondurulmuş embriyoya genetik yapıldı.1 tanesi sağlam dediler ve transfer ettiler.kan tahlillerim 11.gün 125 13.gün 347 çıkmıştı.toplamda 30 milyor para harcadım.ama şunu anladım kliniler bizim bu evlat hasretimizi kullanıyor.anlar bzi müşteri olarak görüyor.bana baştan deselerdi biz tüm kromozomlara bakmıyoruz bende ona göre düşünürdüm.baştan hep sağlıklı olanı koyacaz dediler.şimdi muhtemelen baktığımız genlerde sorun yok ama bakmadığımız 15 gen var muhtemelen onlarda sorun var dediler.sizce bu mantıklımı.ne garip arkadaşlar bebeğin kordonu falan hepsi oluşmuş.
kızlar 11.günde kan testinde çıkmama ihtimali varmı?(4.gün embriyosu)
gizciğim eylülemi kaldı senin zekai tahirdi değilmi hayırlısı olsun hakkında canım
O zaman ben artık hasta olim çatlicam çünkü
ben bugün oldum ya, miniminnacık küçücük bir ümit kırıntısı kalmıştı, o da yok oldu gitti(
üzme canım kendini benimde kafam çok karışık bi oh diyemedim ne bileyim cuma tekrar kan vereceğim bakalım yükselmişmi
6 tane kiraz ye. geçirir. yada minoset iç. doktor verdi bana ağrılarım için.Arkadaşlar çok şiddetli 3 gündür baş ağrıcı çekiyorum ilaçda içemiyorum çıldıracağım birde çalışıyorum offf
kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşallah..allah'a emanet olun..
hadi hayırlı olsun sağ salim gelişsin sıkıca tutunsun sana dualarımız seninle.allah yardımcın olsunkızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..
melis canım allah yardımcın hızır yoldaşın olsun seninde diger arkadaşlarında rahat ol bebişini al gel bırakma sakın
ilaydam rahat ol karanlık odaya git dinlen konuşma tv izleme benim agrım olunca öyle yaparım dr ara bakalım ne verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?