2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ECEM dün ben sana özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğundan ulaşamamıştım.canım benimde perşembe günü transferim oluyor..güncelleyebilirsen sevinirim..

Ececim slmlar, yazmıştım sen sonuc beklerken. Benim de olmadı.

Hamile olanları kutlarım, negatif sonuc alanlara da sabır diliyorum. Ben arada girip bakıyorum, hamile haberleri moral oluyor bana da.

Herkese dilediği yavrusunu diliyorum Allah'tan.

canım ben hala şu listeyi düzeltmeyi beceremiyorum tabi birde tedavide ohss oldum çok kötüydüm yazamadım test günüm 13 ağustos

Ececim hamiş olan arkadaşlarımız en üst kısımda dursa bize moral olsalar :)) aralarda seçmek zor oluyor :))

canım sende tolga hocanın hastasımısın yanlış mı anladım
evet tolga hocaya güveniyorum bakalım eylülde başlıcaz tüp bebeğe son 1 ayım kaldı

çok umutluydum ama...olmadı
canım benim umudun tükenmesin inş.bir daha denemeye gerek kalmadan hamile kalırsın sende inş.allah büyükk.

ece benide ekle kız listeye belki uğurlu gelirde ikinci tutar ilkinde ekletmemiştim kendimi.yaş 27 8 yıllık evli ankara gürgan klinik 2.donmuş bebe denemesi adet bekliyorum 4 gündür gelmedi.gelse gideceğiz hemen

arkadaşlar ben yarın kürtaj olcam bebeğin kalp atışları durdu.moralim çok bozuk.1 hafta önce kanamam olmuştu acile gittik bebeğin kalp atışları vardı.cumartesi kendi doktoruma gittim kalp atışları yok.doktorun dediğine göre embriyo genetik açıdan problemliymiş.işin komik tarafı ben embriyolara genetik araştırma yaptırtmıştık.ama insan şimdi öğreniyoruz.bizim yaptırdığımız araştırmada 9 kromozoma bakılmış,15 kromozoma bakılmamış.merkez bana bunu yeni söylüyor.bizim 24 şur tekniği ile genetik inceleme yaptırmamız gerekiyormuş.o gün ağlamaktan bişey diyemedim yarın allahın izniyle kürtajı olayım tek bir şey soracam bu mübarek günlerde vicdanınız rahatmı aldığınız paralar helal mi.neye yanayım bilmiyorum eylül ayından beri uğraşıyorum.3 kez yumurta toplattık.45 tane falan yumurta toplandı 15 tane dondurulmuş embriyoya genetik yapıldı.1 tanesi sağlam dediler ve transfer ettiler.kan tahlillerim 11.gün 125 13.gün 347 çıkmıştı.toplamda 30 milyor para harcadım.ama şunu anladım kliniler bizim bu evlat hasretimizi kullanıyor.anlar bzi müşteri olarak görüyor.bana baştan deselerdi biz tüm kromozomlara bakmıyoruz bende ona göre düşünürdüm.baştan hep sağlıklı olanı koyacaz dediler.şimdi muhtemelen baktığımız genlerde sorun yok ama bakmadığımız 15 gen var muhtemelen onlarda sorun var dediler.sizce bu mantıklımı.ne garip arkadaşlar bebeğin kordonu falan hepsi oluşmuş.

evet tolga hocaya güveniyorum bakalım eylülde başlıcaz tüp bebeğe son 1 ayım kaldı

yok canım degilim birkez görüşmeye gittim sıcak kanlı konuşkan biri arkadışın yengesi 40 yaşında hamile kaldı o tavsiye etti hayırlı olsun bakalım eylül ayı bizlere

yok canım degilim birkez görüşmeye gittim sıcak kanlı konuşkan biri arkadışın yengesi 40 yaşında hamile kaldı o tavsiye etti hayırlı olsun bakalım eylül ayı bizlere

çok ama çok geçmiş olsun müthiş zor bir durum. Rabbim bir daha hiç yaşatmasın inşaallah böyle bir şeyi ne sana ne bir başkasına...

bu merkezlerle alakalı olarak söylediklerinde haklı buluyorum. çok ama çok nadiren işi ticarete dökmemiş insanlar da vardır mutlaka ama maalesef çoğu öyle. bunlar da çorbalarını bizim ödediğimiz paralarla kaynatıyolar aslında, işini hakkıyla yapana helali hoş olsun ama böyle insanların umutlarını sömürenlere de haram zıkkım olsun. mübarek saatte beddua etmek istemiyorum ama içimden geçen de bu maalesef.. daha şimdi konuşuyordum eşimle keşke ikinci denemeye gerek kalmasaydı da buna vereceğimiz parayla afrikaya yardım falan yapardık hiçç olmassa daha başka bebeklerin daha çok işine yarardı diye. neyse kader kısmet, bakarsın bizim dünyaya getirceğimiz evlat çok güzel bir evlat olur, muhteşem bir buluş yapar mesela açlık ortadtan kalkar dünyadan silinir:) öyle düşünüyorum artık hep olumlu olmaya çalışıyorum. sen de çok zor biliyorum hiç kolay şeyler yaşamıyosun ama olumlu olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

kızlar bizde 2.denemeye karar verdik. eylülde adetin 21.günü başlıyoruz tedaviye.İnşallah bu kez yüzümüzü güldürür yarabbim hepimizin....

arkadaşlar benimde 2.denememdi ama bir daha denemeyi düşünmüyorum.psikolojik olarak çok etkilendim.

öyle deme lütfen, bu iş vazgeçilecek bir iş değilki bir hafta önce bende senin gibi düşünüyodum ama sonra atlatıyo şoku insan,bu sefer olmasa diğer safer yine deneyeceğiz, Allah ne zaman yazdıysa o zaman vericek bebişlerimizi, olumlu düşün lütfen :)

selam arkadaşlar;

bu topikte mayıs ayında bebek isteyen arkadaşlar için yasin okuyorduk,ben 10 tane almıştım. okudum Allah kabul ederse. liste tutan arkadaş listeden düşebilir. Allah isteyen herkese nasip etsin...

arkadaşlar benimde 2.denememdi ama bir daha denemeyi düşünmüyorum.psikolojik olarak çok etkilendim.

Suan, hayalkırıklıgın ve sinirli olman çok ama çok normal canim. Ama bu bir daha denemeyi dusunmemek olmaz hele ki dondurulmuslarin varken. Ne mucizeler okuyoruz burda, sende biliyorsun. Rabbimden, senin icin tez zamanda bir mucize diliyorum canim.

Ama lutfen , merkez ile gorus ve sorgula.

benim dondurulmuş hiç embriyom yok.ve benim 24 şur tekniğinin yaygınlaşmasını beklemem lazım.şu an için kesinlikle düşünmüyorum çünkü bebekler sağlıklı olmuyor.

benim dondurulmuş hiç embriyom yok.ve benim 24 şur tekniğinin yaygınlaşmasını beklemem lazım.şu an için kesinlikle düşünmüyorum çünkü bebekler sağlıklı olmuyor.

benimde tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ,yaşadığın yıkımı cok iyi anlıyor ve hissediyorum ,ama Yüce Allah çok şükür ki sabrını veriyor ,
bahsetmiş oldugun 24 şur tekniği nedir ?
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…