ececim ben giremedim uzun zamandır..
transfer oldum 14 teemuz test tarihi pazara denk geldiği için pazartesi olabilir...
inşallah güzel haberler ile gelirim...:18::18::18:
kızlar gnm85
abuzel
kyr
melisela
careful
passiflora
alhusar
son durumlarınız neydi kızlar bilen varsa yazarsa da sevinirim erken ayzaymır başladı bende dogru yanlış eklemiyim listeyi toparlamaya çalışıyorum.kusura bakmayın.
kızlar gnm85
abuzel
kyr
melisela
careful
passiflora
alhusar
son durumlarınız neydi kızlar bilen varsa yazarsa da sevinirim erken ayzaymır başladı bende dogru yanlış eklemiyim listeyi toparlamaya çalışıyorum.kusura bakmayın.
kızlar gnm85
abuzel
kyr
melisela
careful
passiflora
alhusar
rezer üzerine tolga derim ben benim gittgim özelde demişti keşke ameliyat olmasaydın diye malesef bu rezeri azaltıyormuş sen çok şanslısın devam et tolga hocayla canım ager bende bu denememde hamile kalırsam tolga beye selam gönderecegim senle onunla konuştuk merak etme inş. demişti bende merak etmiyorum olacak kesin diye gülüşmüştük
canım benim umudun tükenmesin inş.bir daha denemeye gerek kalmadan hamile kalırsın sende inş.allah büyükk.çok umutluydum ama...olmadı
canım sende tolga hocanın hastasımısın yanlış mı anladım
evet tolga hocaya güveniyorum bakalım eylülde başlıcaz tüp bebeğe son 1 ayım kaldı
canım sende tolga hocanın hastasımısın yanlış mı anladım
evet tolga hocaya güveniyorum bakalım eylülde başlıcaz tüp bebeğe son 1 ayım kaldı
arkadaşlar ben yarın kürtaj olcam bebeğin kalp atışları durdu.moralim çok bozuk.1 hafta önce kanamam olmuştu acile gittik bebeğin kalp atışları vardı.cumartesi kendi doktoruma gittim kalp atışları yok.doktorun dediğine göre embriyo genetik açıdan problemliymiş.işin komik tarafı ben embriyolara genetik araştırma yaptırtmıştık.ama insan şimdi öğreniyoruz.bizim yaptırdığımız araştırmada 9 kromozoma bakılmış,15 kromozoma bakılmamış.merkez bana bunu yeni söylüyor.bizim 24 şur tekniği ile genetik inceleme yaptırmamız gerekiyormuş.o gün ağlamaktan bişey diyemedim yarın allahın izniyle kürtajı olayım tek bir şey soracam bu mübarek günlerde vicdanınız rahatmı aldığınız paralar helal mi.neye yanayım bilmiyorum eylül ayından beri uğraşıyorum.3 kez yumurta toplattık.45 tane falan yumurta toplandı 15 tane dondurulmuş embriyoya genetik yapıldı.1 tanesi sağlam dediler ve transfer ettiler.kan tahlillerim 11.gün 125 13.gün 347 çıkmıştı.toplamda 30 milyor para harcadım.ama şunu anladım kliniler bizim bu evlat hasretimizi kullanıyor.anlar bzi müşteri olarak görüyor.bana baştan deselerdi biz tüm kromozomlara bakmıyoruz bende ona göre düşünürdüm.baştan hep sağlıklı olanı koyacaz dediler.şimdi muhtemelen baktığımız genlerde sorun yok ama bakmadığımız 15 gen var muhtemelen onlarda sorun var dediler.sizce bu mantıklımı.ne garip arkadaşlar bebeğin kordonu falan hepsi oluşmuş.
arkadaşlar benimde 2.denememdi ama bir daha denemeyi düşünmüyorum.psikolojik olarak çok etkilendim.
arkadaşlar benimde 2.denememdi ama bir daha denemeyi düşünmüyorum.psikolojik olarak çok etkilendim.
benim dondurulmuş hiç embriyom yok.ve benim 24 şur tekniğinin yaygınlaşmasını beklemem lazım.şu an için kesinlikle düşünmüyorum çünkü bebekler sağlıklı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?