2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hayırlı olsun öncelikle..
sanırım dondurulmuş transferi oldun..
ben şuan sadece folicasid cinko ve coraspin kullanıyorum..
ayrıca transferden sonra progestanı fitil olarak kullanmak mantara neden olduğu için haftalık proluton depot vuruluyorum..
estrofem doktorum keseyi görünce bıraktırdı...
sanırım bu hafta gittiğimde iğneyide kesecek öyle demişti ...

canım inşallah tez zamanda dileklerin kabul olur ve son tedavin olur

günaydın canım..
nasılsın...

yatiyorum....
ayricada progestana devam ....
yarin test tekrarlanicak.....
dun ksam coook agladim ama ne yapayim...
ped ped de kaniyoyrum....

canım inşallah değerin katlayacak....
sen kanamaya bakma benimde ilk tedavimde kanamam olmuştu doktorum şakır şakır kanayan hamilelerimiz var demişti..
sen yüreğini ferah tut....

yok bitanem normal oldu benim..taze tüp bebek tedavisi :)) nedense doktor kestirmedi bende estrofemi..o ilaç beni çok tedirgin ediyor nedense..cumartesi günü gittik, lekelenme üzerine ve keseyi ve içindeki yolk kesesini gördük ama bebişi göremedik, o gün 5+2 günlüksün dedi..12sinde tekrar gel dedi, görünür ve kalp atışı duyulur dedi ama ben endişelendim nedense..sen ne zaman görmüştün bebğini ve kalp atışını ne zaman duydun? coraspini her gün mü alıyorsun? acaba bende arada bir alsam mı? doktora sormadan da bişi yapmak istemiyorum aslında..birde ben tüpü ankda yaptırdım ancak başka ilde oturuyorum ve doktorum değişek, oturduğum yerde tüple alakalı doktor değil..ne yapacağımı bilmiyorum..fitil bende çok şükür bir yan etki yapmadı şimdilik..inşAllah yapmazda..sence 5+2 de bebeğin görünmemesi normalmi?

benim ilk tedavide estrofem kullanmamıştım..
bu tedavide rahimi kalınlaştırmak için kullandım doktor öyle soylemişti..
hatta testim pozitif çıkınca 15 gün sonra gel keseti görelim estrofemi kesicem dedi..
ben 5+4 de gittim normalde 6+1 de gidecektim..
o gün bebeği ve kalp atışını gördük..
ama sen endişe etme yolk kesesi oluştuysa bebek var demektir..
benim ilk tedavimde hiç bebek ve yolk kesesi oluşmadı..
boş gebelik oldu yani...
ben coraspini günde bir tane alıyorum..
doktorundan habersiz bişey yapma derim ben...
canım sen bu bebeğin görünüp görünmemesine takılma..
benim adetin 16. günü transferim oldu senin daha geç olmuştur ve sata göre farklı çıkması normal yani..

saol bitanem, artık hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim neyi takdir ederse onu yaşayacağız bebeğim ve ben..bu arada benimde transfer adetin 19.günü olmuş..inşAllah haftaya gittiğimde bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirim..sende dua edebilirmisin bana :) şimdiden teşekkürler, Rabbim seni ve bebeğini korusun inşAllah..

canım hakkında hayırlısı olsun...
inşallah herşey yolunda sen fazla endişelenip bebeğinide strese sokma...
dualarım seninle...

Kızlar buraya kadarmış bebeğim kalbi durmuş çok üzgünüm yarın sabah kürtaş olacağım

canım yaa çok üzüldüm okuyunca gözlerim doldu inan, Rabbim sabır versin size..İnş tez zamanda rabbim tekrar nasip eder size..Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin..

Bugun 8 haftalıkdı kocaman bir kese görünyor kalbide görünüyor hatta geçen hafta duydum bu hafta sustu bebeğim üzgünüm ama elimdende bişi gelmiyo sadece ağlıyorum ağlıyorum ve çocuK görmeye dayanamıyorum atlatırız elbette

Son düzenleme:

canım gözün aydınsorun çıkmamasına çok sevindim bundan sonra tek bir şey kalıyo psikoljini düzeltmek inşallah tez zaman da kavuşuruz bebişlerimize

canım şuan çok üzgünsün elbette normal olanda bu..
ama atlatacaksın elbet hayatta ne acıları unutuyoruz nelerin altından kalkıyoruz..
rabbim bununda sabrını verecek sana....

canım bu çok zor allah sabrını verir inşallah dua etmek ten başka bir şey gelmiyo elimizdennnnnnnnn

ilayda.kuzum.ne.hayaller.kurmuştum.ya.bugün.güzel.haber.verecektin.agla.içini.boşalt.başka.ne.denir.ki.
ama.şunu.sakın.unutma.ilk.denemen.ve..hamile.kalma.şansın.varmış.bunu.gördün.toparlan.ve.tekrar.başka.elimizden.ne.gelir

birde.sebepo.olark.dr.ne.diyor.

canım değerimin düşük başlaması ve oluşan emriyonun çok kaliteli olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…