bu günlerde ne güzel haberler alıyoruz böyle ya.. hep böyle devam eder inşallah. hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsinn....
iyi akşamlar kızlar bugün dr randevum vardı 2 hafta önce gittiğimde bana dr um kız demişti ama bugün erkek dedi bende şaşırdım artık ama kesin değil yinede dedi 2 haftadır oğluşumu kızım diye seviyoduk öylede alışmıştıkki kız diye sersemledim birden valla 2 hafta sonra yine cinsiyeti değişirse hiçççççç şaşırmayın arkadaşlar benim sıpa hepimizi ters köşeye yatırdı vallaa
leblebimşekerim naber:))) eskiler toplanıyor her gelen güzel haberlerle gelsin inşallah..
canım tebrik ederim . bu ballı polenli karışım ne ya duymadım hiç nolur yazarmısın ayrıntılı bi şekilde benim yumurta kalitem kötü çünkü
canım slm benimde transferim gerçekleşti 30 unda sana bir şey sorcam bana 1 tane embriyo transfer edildi yasadan ötürü ama sen le aynı yaş sayılırız ve sana çift embriyo konulmuş bana yasak olduğunu söylemişlerdi canımm bana yaptıkları saçma geldi ikimiznde ikinci denemesi yazarsan sevinirimmmm
canım tebrik ederim . bu ballı polenli karışım ne ya duymadım hiç nolur yazarmısın ayrıntılı bi şekilde benim yumurta kalitem kötü çünkü
Merhaba arkadaşlar..öncelikle çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim.Buarada eskilerden tülayss leblebişekeri ece22 güzelsoy vs.gördüm.ÖZlemişim ssizlerle sohbet etmeyi.
güzel haberlerini aldığım arkadaşlarım için de o kadar sevindimki anlatamam.gün saydığımız o günler geldi aklıma.RAbbim sağlıkla kucağımıza almayı danasip etsin inşş
canım slm benimde transferim gerçekleşti 30 unda sana bir şey sorcam bana 1 tane embriyo transfer edildi yasadan ötürü ama sen le aynı yaş sayılırız ve sana çift embriyo konulmuş bana yasak olduğunu söylemişlerdi canımm bana yaptıkları saçma geldi ikimiznde ikinci denemesi yazarsan sevinirimmmm
saol canım normalde tüp bebek iğnelerine başlamadan önceki ay yiyosun demi sabah akşam 1 kaşık ok kuzum saol ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz hayırlısı olsun
slm kızlar nasılsınız yeni yeni hamileler görüyorum,Allah devamını hepinize nasip etsin,ben pek giremiyorum nete, bu hafta çalışmaya başlıyorum, pek istemiyorum ama yapacak bişey yok, ameliyat yerlerim tamamen iyileşşti çok şükür, bebek de iyiymiş, hayat bir mucize gibi,
ececiğim sen napıyorsun, dinlenme süren bitti mi, başlayacakmısın yeniden tedaviye, yumoşların bu sefer seni asla üzmesin inş..:))
slm kızlar nasılsınız yeni yeni hamileler görüyorum,Allah devamını hepinize nasip etsin,ben pek giremiyorum nete, bu hafta çalışmaya başlıyorum, pek istemiyorum ama yapacak bişey yok, ameliyat yerlerim tamamen iyileşşti çok şükür, bebek de iyiymiş, hayat bir mucize gibi,
ececiğim sen napıyorsun, dinlenme süren bitti mi, başlayacakmısın yeniden tedaviye, yumoşların bu sefer seni asla üzmesin inş..:))
saol canım darısı bebek hasreti çeken tüm anelere inş.. artık girmeye çalışacağım nete inş.. tedaviye başlayınca buraya yazarsın da ben sana ve tüm anne adaylarına 18 fetih okurum inş. bu sefer üzmeyecekleri inş bakalım seni.. sonun da hayırlı haberleri almayı bekliyorum tüm kalbimle...öpüyorum..
Hamileeyiiiiiiiiiiiiiim :) sukurler olsun ki, bu denememizde guzel haberi aldik doktorumuzdan. Kizlar umarim herbiriniz bu guzel ani yasayin, Allah herbirimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin. Duarlarim sizinle, hep okuyordum , hissediyordum sizleri. Ben de ilk defa hamile kaldim, sukurler olsun.
canımın içi çok geçmişi takip edemedim ne durumdasın bilmiyorum. ececim sağolsun yazmış seni bekletmeden. ama ben iğnelerle birlikte adetin 3. günü başlamıştım. sabah arı sütü bal polen, akşam arısütü bal ginseng karışımından 1 er kaşık yedim. çatlatma iğnesi ile bıraktım. inşallah senin gerek kalmaz. ama varsa bu problemi yaşayan mutlaka denesin derim.
evet cnm ben öyle yapyım tahta kaşık kullan demişti aktar demirle temas kurmaması gerekiyomuş.aslında tedaviylede kullanılır belk bilmiyorum eczacı bana tedavi esnasında kullanma dediği için kullanmadım ben.ilaçalrla birlikte belki vücudun tepki verir demişti.tabi vücuttan vücuda değişiyo ama sonuçta yumurta kalitesi ve sayısını artırdıgı kesin.cnm hayırlı haberlerini verirsin inşallah .yarın test günün dimi? kendin idrar testi filan yaptın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?