2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu günlerde ne güzel haberler alıyoruz böyle ya.. hep böyle devam eder inşallah. hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsinn....

canım slm benimde transferim gerçekleşti 30 unda sana bir şey sorcam bana 1 tane embriyo transfer edildi yasadan ötürü ama sen le aynı yaş sayılırız ve sana çift embriyo konulmuş bana yasak olduğunu söylemişlerdi canımm bana yaptıkları saçma geldi ikimiznde ikinci denemesi yazarsan sevinirimmmm

Merhaba arkadaşlar..öncelikle çok güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim.Buarada eskilerden tülayss leblebişekeri ece22 güzelsoy vs.gördüm.ÖZlemişim ssizlerle sohbet etmeyi.

güzel haberlerini aldığım arkadaşlarım için de o kadar sevindimki anlatamam.gün saydığımız o günler geldi aklıma.RAbbim sağlıkla kucağımıza almayı danasip etsin inşş

güzelsoy cnm ben sana dedim dimi kızım diye sevme şu çocugu bak cinsiyet karışımı yaşıyacak çocuk sayende önce oglum ,sonra kızım şimdi tekrar oglum olmaz çocukta şaşırıyo hayatım.cnm saglık sıhatli hayırlı evlat olsunlarda kız erkek farketmez hayırlısıyla gelsin cnm.

leblebimşekerim naber:))) eskiler toplanıyor her gelen güzel haberlerle gelsin inşallah..

evet cnm kış geldi eeee tedavilerde başlıyor yavaş yavaş tekrar buradayız hepimiz artık.inşallah bu dönemde güzel haberler alıcaz vericez hepimiz.

canım tebrik ederim . bu ballı polenli karışım ne ya duymadım hiç nolur yazarmısın ayrıntılı bi şekilde benim yumurta kalitem kötü çünkü

cnm bal,polen,arısütü karışımını bende yiyorum.marketlerde filan var 3ü karışış halde satılıyor marketlerden alırsan büyük marketleri tercih et bir sürü marka var çünkü.birde tanıdık aktar filan varsa orada daha kalitelisni bulabilirsin .fiyatı 8-10 tlden 20 tl arası değişiyor ucuz olanları tercih etme sahte olabilir.
birde ben içine ginseng karıştırdım 10 grm kadar oda enerji veren yumurta kalitesni ve sayısını arttıran bir bitki sahtesi çok fazla emin oldugun bir yerden almalısın toz eklinde olandan.benim yumurta kaliteme ve sayıma ii geliyor ben inanarak yiyorum cnm sabah akşam tahta kaşıkla 1 tatlı kaşıgı.birde tedavi öncesi yiyorum ben şuan transferdesin yeme olurmu tedavi öncesi 1 ay yeniyo.inşallah güzel haberlerini verirsinde gerek kalmaz cnm bu karışımı yemene.

mrhb kızlar nasılsınızzz çok yoğunum gelemiyorum nette
hep güzel haberler alalım

saol canım normalde tüp bebek iğnelerine başlamadan önceki ay yiyosun demi sabah akşam 1 kaşık ok kuzum saol ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz hayırlısı olsun

canım bu konuyla ilgili bir şeyler bildiğim için cevaplamak istedim. nurteninkiler dondurulmuştu. dondurulmuşlar için yasalar herhangi bir sınırlama belirtmemiş. seninkiler dondurulmuş mu bilmiyorum ama değilse bir tane koymaları normal. gerçi bazı doktorlar 2 de koyabiliyor.

canım tebrik ederim . bu ballı polenli karışım ne ya duymadım hiç nolur yazarmısın ayrıntılı bi şekilde benim yumurta kalitem kötü çünkü

canımın içi çok geçmişi takip edemedim ne durumdasın bilmiyorum. ececim sağolsun yazmış seni bekletmeden. ama ben iğnelerle birlikte adetin 3. günü başlamıştım. sabah arı sütü bal polen, akşam arısütü bal ginseng karışımından 1 er kaşık yedim. çatlatma iğnesi ile bıraktım. inşallah senin gerek kalmaz. ama varsa bu problemi yaşayan mutlaka denesin derim.

canım benim hala görüşüyor olabilmek çok güzel. ben de özlemişim. ama kendim daha inanamadan birşey demek istemedim. bu gün kontrolümüz vardı. 12. haftamız da bitti. 5 cm olmuş boyumuz teyzeleri. ikili test için kan verdik. rabbim herkese nasip etsin inşallah....

aslında bana da tek embriyo transfer edilecekti. fakat 6 tane dondurulmuş embriyoları çözdüler. sadece 2 tanesi orta kalitedeydi. yani hiç iyi kalitede embriyo yoktu. şansımı yükseltmek için 2 embriyo transfer ettiler. tabi prosedürde 1 transfer yazıyo. bu yüzden moralim çok bozulmuştu. hatta kimseye 2 tane transfer edildiğini bile söylemedim. ümitlenmesinler diye ama oldu Allah a şükür. inşallah sen de pozitif sonuç alırsın. moralini yüksek tut.

saol canım normalde tüp bebek iğnelerine başlamadan önceki ay yiyosun demi sabah akşam 1 kaşık ok kuzum saol ama dediğin gibi inş. gerek kalmaz hayırlısı olsun

evet cnm ben öyle yapyım tahta kaşık kullan demişti aktar demirle temas kurmaması gerekiyomuş.aslında tedaviylede kullanılır belk bilmiyorum eczacı bana tedavi esnasında kullanma dediği için kullanmadım ben.ilaçalrla birlikte belki vücudun tepki verir demişti.tabi vücuttan vücuda değişiyo ama sonuçta yumurta kalitesi ve sayısını artırdıgı kesin.cnm hayırlı haberlerini verirsin inşallah .yarın test günün dimi? kendin idrar testi filan yaptın mı hiç?

lovely cnm benim benim hşgeldin nasılsın? altta gördüm nicini de? çok sevindim nasıl gidiyor bakalım

slm kızlar nasılsınız yeni yeni hamileler görüyorum,Allah devamını hepinize nasip etsin,ben pek giremiyorum nete, bu hafta çalışmaya başlıyorum, pek istemiyorum ama yapacak bişey yok, ameliyat yerlerim tamamen iyileşşti çok şükür, bebek de iyiymiş, hayat bir mucize gibi,

ececiğim sen napıyorsun, dinlenme süren bitti mi, başlayacakmısın yeniden tedaviye, yumoşların bu sefer seni asla üzmesin inş..:))

saol canım bende seni gördüm, iyi sayılırım, yine yumurtalıklarım ara ara ağrıyor ama o kadar olacak, gonalf beni benden aldı:)) bir nevi mahvetse de sonu olumlu geldi Rabbimin izniyle..

ii olmana çok sevindim cnm.allah bebegini sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm inşallah.
cnm evet dinlemle sürem bitti yarın fakültede kntrolüm var araştırıyorlar şuanda bizi.yarınki kntrolüme göre drumla konuşup başlıcam bende tedaviye.bu defa üzmeseler ii olcak cnm valla.geçen sefer bir üzüp bir sevindirdiler bu yomuşlar beni. işleri güçleri beni oyuna getirmek bu yumoşların bakalım napcaklar bu defa.arada ugra cnm habersiz bırakma bizi çok öpüyorum seni

saol canım darısı bebek hasreti çeken tüm anelere inş.. artık girmeye çalışacağım nete inş.. tedaviye başlayınca buraya yazarsın da ben sana ve tüm anne adaylarına 18 fetih okurum inş. bu sefer üzmeyecekleri inş bakalım seni.. sonun da hayırlı haberleri almayı bekliyorum tüm kalbimle...öpüyorum..

amin cnm allah isteyen herkese nasip eder inşallah.gir tabi cnm biz burdayız kış geldi tedavilerde başladı artık toplaşırız hepimiz.sagol cnm hepimizn dualara ihtiyacı var ,haber veririz tabiyki allah emeklerimizi boşa çıkartmasın cnm .

Hamileeyiiiiiiiiiiiiiim :) sukurler olsun ki, bu denememizde guzel haberi aldik doktorumuzdan. Kizlar umarim herbiriniz bu guzel ani yasayin, Allah herbirimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin. Duarlarim sizinle, hep okuyordum , hissediyordum sizleri. Ben de ilk defa hamile kaldim, sukurler olsun.

cnm çok sevindim seni ve eşini tebrik ederim.allah sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşallah.

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
tgbers||eylül|kadın||akay hastanesi|5 ekim test tarihi
kivikız||eylül|kadın|||HAMİLE
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|9 ekim test tarihi
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||HAMİLE:nazar:
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|HAMİLE

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

saol canım su anda test günüme 1 gün kaldı çarşamba günü dr gidicem test için inş. hamileyimdir değilsemde bu karışımı mutlaka yapıcam saol bitanem

ah kuzum saol ama inş. gerek kalmaz çarşamba günü dr gidicem test için idrar testi yapmaya cesaretim yoktu yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…