büyük geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır vardır diyoruz elden başka birşey gelmiyor. yumurtalıktaki kistin çikolata kistimiydi? neden sordun diyeceksin benim çikolata kistim var ve rezervimi birde yumurtaların kalitesini etkiliyor. 2tüp denemem oldu ama taransferim hiç olmadı. aaa bu akşam kötüyüm ben ya
canım benim çok çok geçmiş olsun RABBİM sağlık versin önce en önemlisi o .teşekür ederim sağoll herşey rabbimin takdiri ......
çikolata kist değil canım diğer tedavilerim sırasında çok fazla ilaç kullanmıştım kortizon ve kemoterapi ilaçları onlar yüzünden adetlerimin düzeni bozulmuştu atılamayan yumurtalar kiste dönmüştü .... neden kötüsün ??
sağol canım allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı ama ewet en kötüsü bebek kaybı kızımı çok özlüyorum onu kollarıma alamasamda....... doğsaydı 45 günlük falan olacaktı meleğimm inşallah hepimizin son tedavisi olur bu ..............tülaycım artritcim hoşgeldiniz canlar.
artrit çok zor bir süreç yaşamışsın canım .en acısı bebek kaybı RABBİM bir daha yaşatmasın inş.inşalalh bu son tedavin olsun sımsıkı tutunsun sana yavruların.
canım benim çok çok geçmiş olsun RABBİM sağlık versin önce en önemlisi o .
size biraz hikayemden bahsedeyim
9 yıllık evliyim 32 yaşındayım ilk 3 yıl bebek istemedik (sanki isteyince hemen olacak) sonra eşimin şark hizmeti için tayini çıktı doğuya gitmek zorunda kaldık orda bebek yapacaktık güya gittikten 6 ay sonra falan benim rahatsızlıklarım başladı beyin sapımda kitle tesbit edildi ve iltihaplı romatizma teşhisi kondu yani bebek yapmak yasakneyse tedavime başladım biraz toparladım bu arada olduk 7 yıllık evli neyse artık doktorlar izin verdiler bebek için ama pat yine sorun benim yumurtalıkta kist eşimin spermler düşük hemen tüp bebek hadi başladık
ilki tuttu ama 7 hafta lık dış gebelik hadi ameliyat hemen gitti tüpün biri neyse vardır onda da bir hayır dedik dondurulmuş embriyo ya geçtik transfer oldu 5 gün sonra ateşim yükseldi enfeksiyon kapmışım transfer esnasında kana karışmış hastanelik oldum yaklaşık bir buçuk ay tadavi oldum şükür geçti neyse sağlık olsun dedik geçtik ikinci tedaviye
herşey yolunda yine bebişlerim benimle ohh çok güzel biri 6. haftada düştü diğerinin kızımın 10. haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldıkçok zor günlerdi........
şimdi sıra 3. tedavimde bir ay önce histereskopi laparoskopi bir arada oldum şimdi bekleme süresindeyiz inşallah bi dahaki adetimde başlıycaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum hepimiz bebişlerimize kavuşuruz biraz uzun oldu kusura bakmayın.......
büyük geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır vardır diyoruz elden başka birşey gelmiyor. yumurtalıktaki kistin çikolata kistimiydi? neden sordun diyeceksin benim çikolata kistim var ve rezervimi birde yumurtaların kalitesini etkiliyor. 2tüp denemem oldu ama taransferim hiç olmadı. aaa bu akşam kötüyüm ben ya
tülaycım canım benim neden böylesin bu akşam ama lütfen umutsuzluk yok.bu sefer herşey çok güzel olacak canım inanıyoruz değil mi buna.aç radyoyı şöyle çalsın eğlenceli şarkılar keyfin yerine gelsin.
ne yemek yaptın bu akşam anlat bakim.ya belki sevmeyenleriniz vardır ama ben çok sverim işkembe çorbası yaptım butün apartman kokmuştur şimdi.ama mis gibi tertemiz pırıl pırıldı seven varsa ikram etmek isterim.mis misssss.eşimde çok sever Allahtan güzelde yaptığımı söylerler
tülaycım canım benim neden böylesin bu akşam ama lütfen umutsuzluk yok.bu sefer herşey çok güzel olacak canım inanıyoruz değil mi buna.aç radyoyı şöyle çalsın eğlenceli şarkılar keyfin yerine gelsin.
ne yemek yaptın bu akşam anlat bakim.ya belki sevmeyenleriniz vardır ama ben çok sverim işkembe çorbası yaptım butün apartman kokmuştur şimdi.ama mis gibi tertemiz pırıl pırıldı seven varsa ikram etmek isterim.mis misssss.eşimde çok sever Allahtan güzelde yaptığımı söylerler
cnm cok gecmıs olsun ya allah beterınden saklasın bır snrakı tedavınde ınsallah kavusursun bebısıne.dondurulmusla olanı tedavı olarak saymıyosun ole mı?yanı aslında toplamda 4. denemen olacak ole mi?allah yardımcın olsun cnm ya ne dıım kı dualarımızda olacaksın...
cnm kotu olmak yok evet lutfen moral bızım ıcın cok onemlı hadı bakalım neselen bıraz o mınıcık bebegın kucagında oldugunu dusun...
cnm bayılırm yaaa ama esım hıc sevmez dıye evde pısmez kelle paca vb tum sakadatlara bayılıyorum elımde dııllll
cnm cok gecmıs olsun ya allah beterınden saklasın bır snrakı tedavınde ınsallah kavusursun bebısıne.dondurulmusla olanı tedavı olarak saymıyosun ole mı?yanı aslında toplamda 4. denemen olacak ole mi?allah yardımcın olsun cnm ya ne dıım kı dualarımızda olacaksın...
cnm kotu olmak yok evet lutfen moral bızım ıcın cok onemlı hadı bakalım neselen bıraz o mınıcık bebegın kucagında oldugunu dusun...
cnm bayılırm yaaa ama esım hıc sevmez dıye evde pısmez kelle paca vb tum sakadatlara bayılıyorum elımde dııllll
sağol canım çok teşekür ederim rabbim beterinden korusun dondurulmuş tedavimde başıma gelmeyen kalmadığı için tedavi olup olmadığımı bile anlayamadım canım ben oyüzden onu sayamıyorum çünkü 5. gün acilden hastaneye yattım ve enfeksiyon kana karıştığı için hemen antibiyotik tedavisine başlandı
inşallah canım ya inşallah gelsin hepimizin bebişleri bende senin gibiyim aynı bi gelsin poposuna poposuna vurucam onun amannnnnn ben kıyamam onaaa kimselere dokundurtmam heralde ........... kızımı kaybettiğimde çok üzüldüm günlerce ağladım allah kimseye yaşatmasın heralde karnımdan bile çıkartmak istemem bu sefer:)))))inşallah bu seferki olur canım ya zor bu işler. bir diyorum bu bebiş bir gelsin o küçücük ayaklarını ısıracam çok beklettin beni diye akabinde diyorum bende dahil kimse dokunamaz benim bebeğime parçalarım herkesi
kızlar ben işkembe sevmem ama kokoreçe bayılırımayy olsada yesem şimdi
amin inşşşşşşşşsağol canım allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı ama ewet en kötüsü bebek kaybı kızımı çok özlüyorum onu kollarıma alamasamda....... doğsaydı 45 günlük falan olacaktı meleğimm inşallah hepimizin son tedavisi olur bu ..............
bende çok sverim Allahtan eşim et namına ne olsa yer:)cnm bayılırm yaaa ama esım hıc sevmez dıye evde pısmez kelle paca vb tum sakadatlara bayılıyorum elımde dııllll
bayılırım hepsinede eline sağlık canım.bilmiyorum ya benim gidenler soldan soldan geliyor sanırımsizede olmuyor mu beni arada bir ağlama krizi tutar aman neyse kapattım dediğin gibi umutsuz olmamak lazım..
ooo sen işkembemi yaptın becerikli hatun :) ben bu akşam basit kaçtım yemekte makarna köfte patates kızartması salataben işkembenin yalancısını seviyorum tavuklu yapılıyor ya
büyük ihtimal bizim tedaviler seninle aynı zamanda başlayacak hayırlısı artık..
kokoraçide çok severim ben.olsada yesek dimi karşılıklı.inşallah bu seferki olur canım ya zor bu işler. bir diyorum bu bebiş bir gelsin o küçücük ayaklarını ısıracam çok beklettin beni diye akabinde diyorum bende dahil kimse dokunamaz benim bebeğime parçalarım herkesi
kızlar ben işkembe sevmem ama kokoreçe bayılırımayy olsada yesem şimdi
aynen walla. sen yinede çok güçlüsün canım inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla..bizim bebişlerde yandı yalnız he göz önünden ayrılamayacaklarinşallah canım ya inşallah gelsin hepimizin bebişleri bende senin gibiyim aynı bi gelsin poposuna poposuna vurucam onun amannnnnn ben kıyamam onaaa kimselere dokundurtmam heralde ........... kızımı kaybettiğimde çok üzüldüm günlerce ağladım allah kimseye yaşatmasın heralde karnımdan bile çıkartmak istemem bu sefer:)))))
tülaycım sendemi temmuz diyorsun canım.ben sonraki reglime 1/2 gün kala test versin istiyorum eşim o testin sonucuna göre karar vereceğim tarihe.
aynen walla. sen yinede çok güçlüsün canım inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla..bizim bebişlerde yandı yalnız he göz önünden ayrılamayacaklar
bana doktorum son demeden sonra ilaçlar verdi ve 2-3 ay dinleneceksin dedi. bu adette ilk kontrole gidecem onun için bu ay başlamaz daha tedavim. haziran sonuna doğru başlarız bir aksilik çıkmazsa birde bana kısa protokol uygulanıyor. tabi tabi eşin test yaptırsın.. canım sen rapor çıkarttın mı?
bana doktorum son demeden sonra ilaçlar verdi ve 2-3 ay dinleneceksin dedi. bu adette ilk kontrole gidecem onun için bu ay başlamaz daha tedavim. haziran sonuna doğru başlarız bir aksilik çıkmazsa birde bana kısa protokol uygulanıyor. tabi tabi eşin test yaptırsın.. canım sen rapor çıkarttın mı?
hayır cnm raporsuz gideceğiz biz.
valla güçlümüyüm yoksa güçlümü görünüyorum bilmiyorum yalnız kaldığım her an ağlamakla meşgulüm ama bunu kimselere göstermiyorum canım kocişime bile (onu çok sviyorum ve üzülmesine dayanamıyorum) şu an yine yalnızım ve yine ağlıyorum beni sadece sizler anlarsınız............
sağol canım yaa tabi vardır herşeyde bir hayır herşey allahın takdiri benimde tek avuntum canım kocamm o kadar iyi bir insanki benim rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında 2 ay ben hiç ellerimi ve kollarımı kullanamadım ailemden kimseye bildirmeden bana hep o baktı allah ona hayırlı sağlıklı ömür versin başımdan eksik etmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebişimizde olsun allah büyüktür hep dua ediyorum bizim gibi isyeten herkese ver ya rabbimmmmgüçlüsün canım güçlüsün.. ağlama lütfen herşeyde bir hayır vardır bak ne güzel çok sevdiğin seni anlayan bir eşin var bu bakımdan çok şanslıyız benim tek avuntum eşim.. birde bu topik açıldıktan sonra daha bir iyiyim sağolsun arkadaşlar herkonuda destek oluyorlar.. moral çok önemli canım bak yakında tedaviye başlayacaksın güzel güzel yumişlerin olacak sonra onlar emriyoya dönüşecek sonra aylar geçecek kollarına alacaksın.. herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?