2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

teşekür ederim sağoll herşey rabbimin takdiri ......
çikolata kist değil canım diğer tedavilerim sırasında çok fazla ilaç kullanmıştım kortizon ve kemoterapi ilaçları onlar yüzünden adetlerimin düzeni bozulmuştu atılamayan yumurtalar kiste dönmüştü .... neden kötüsün ??

canım benim çok çok geçmiş olsun RABBİM sağlık versin önce en önemlisi o .

sağol canım allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı ama ewet en kötüsü bebek kaybı kızımı çok özlüyorum onu kollarıma alamasamda....... doğsaydı 45 günlük falan olacaktı meleğimm inşallah hepimizin son tedavisi olur bu ..............

cnm cok gecmıs olsun ya allah beterınden saklasın bır snrakı tedavınde ınsallah kavusursun bebısıne.dondurulmusla olanı tedavı olarak saymıyosun ole mı?yanı aslında toplamda 4. denemen olacak ole mi?allah yardımcın olsun cnm ya ne dıım kı dualarımızda olacaksın...

cnm kotu olmak yok evet lutfen moral bızım ıcın cok onemlı hadı bakalım neselen bıraz o mınıcık bebegın kucagında oldugunu dusun...

cnm bayılırm yaaa ama esım hıc sevmez dıye evde pısmez kelle paca vb tum sakadatlara bayılıyorum elımde dııllll

bilmiyorum ya benim gidenler soldan soldan geliyor sanırım sizede olmuyor mu beni arada bir ağlama krizi tutar aman neyse kapattım dediğin gibi umutsuz olmamak lazım..

ooo sen işkembemi yaptın becerikli hatun :) ben bu akşam basit kaçtım yemekte makarna köfte patates kızartması salata ben işkembenin yalancısını seviyorum tavuklu yapılıyor ya
büyük ihtimal bizim tedaviler seninle aynı zamanda başlayacak hayırlısı artık..

ayyyy inşallah ya onu kucağıma alınca deliririm heralde ben kusura bakmayın arkadaşlar normalde neşeliyimdir üzgün yada sıkkın olsam belli etmem ama oldu işte :78: kovdum kovdum soldan gelenleri:87:

sağol canım çok teşekür ederim rabbim beterinden korusun dondurulmuş tedavimde başıma gelmeyen kalmadığı için tedavi olup olmadığımı bile anlayamadım canım ben oyüzden onu sayamıyorum çünkü 5. gün acilden hastaneye yattım ve enfeksiyon kana karıştığı için hemen antibiyotik tedavisine başlandı

inşallah bu seferki olur canım ya zor bu işler. bir diyorum bu bebiş bir gelsin o küçücük ayaklarını ısıracam çok beklettin beni diye akabinde diyorum bende dahil kimse dokunamaz benim bebeğime parçalarım herkesi
kızlar ben işkembe sevmem ama kokoreçe bayılırım ayy olsada yesem şimdi

inşallah canım ya inşallah gelsin hepimizin bebişleri bende senin gibiyim aynı bi gelsin poposuna poposuna vurucam onun amannnnnn ben kıyamam onaaa kimselere dokundurtmam heralde ........... kızımı kaybettiğimde çok üzüldüm günlerce ağladım allah kimseye yaşatmasın heralde karnımdan bile çıkartmak istemem bu sefer:)))))

amin inşşşşşşşş

cnm bayılırm yaaa ama esım hıc sevmez dıye evde pısmez kelle paca vb tum sakadatlara bayılıyorum elımde dııllll
bende çok sverim Allahtan eşim et namına ne olsa yer:)

bayılırım hepsinede eline sağlık canım.

kokoraçide çok severim ben.olsada yesek dimi karşılıklı.

tülaycım sendemi temmuz diyorsun canım.ben sonraki reglime 1/2 gün kala test versin istiyorum eşim o testin sonucuna göre karar vereceğim tarihe.

aynen walla. sen yinede çok güçlüsün canım inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla..bizim bebişlerde yandı yalnız he göz önünden ayrılamayacaklar

tülaycım sendemi temmuz diyorsun canım.ben sonraki reglime 1/2 gün kala test versin istiyorum eşim o testin sonucuna göre karar vereceğim tarihe.

bana doktorum son demeden sonra ilaçlar verdi ve 2-3 ay dinleneceksin dedi. bu adette ilk kontrole gidecem onun için bu ay başlamaz daha tedavim. haziran sonuna doğru başlarız bir aksilik çıkmazsa birde bana kısa protokol uygulanıyor. tabi tabi eşin test yaptırsın.. canım sen rapor çıkarttın mı?

valla güçlümüyüm yoksa güçlümü görünüyorum bilmiyorum yalnız kaldığım her an ağlamakla meşgulüm ama bunu kimselere göstermiyorum canım kocişime bile (onu çok sviyorum ve üzülmesine dayanamıyorum) şu an yine yalnızım ve yine ağlıyorum beni sadece sizler anlarsınız............

hayır cnm raporsuz gideceğiz biz.

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo

kalan:400

hayır cnm raporsuz gideceğiz biz.

anladım canım..raporsuz da baya bir masraflı bizimde bu seferki raporsuz oyüzden ilaç masrafı çok tutmasın diye puregon ve menogon destekli gidecekmiş tedavim.. rapor çok uzuyor ya ben anlamıyorum biz 2-3 ayda çıkarttık didik didik yaptılar bizi eşimin değerleri düşük çıkınca. sonra tedavide birisiyle tanıştık kız bizim rapor çıkarttığımız yerde 1 haftada çıkartmış şaka gibi:26:

güçlüsün canım güçlüsün.. ağlama lütfen herşeyde bir hayır vardır bak ne güzel çok sevdiğin seni anlayan bir eşin var bu bakımdan çok şanslıyız benim tek avuntum eşim.. birde bu topik açıldıktan sonra daha bir iyiyim sağolsun arkadaşlar herkonuda destek oluyorlar.. moral çok önemli canım bak yakında tedaviye başlayacaksın güzel güzel yumişlerin olacak sonra onlar emriyoya dönüşecek sonra aylar geçecek kollarına alacaksın.. herşeyin hayırlısı

sağol canım yaa tabi vardır herşeyde bir hayır herşey allahın takdiri benimde tek avuntum canım kocamm o kadar iyi bir insanki benim rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında 2 ay ben hiç ellerimi ve kollarımı kullanamadım ailemden kimseye bildirmeden bana hep o baktı allah ona hayırlı sağlıklı ömür versin başımdan eksik etmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebişimizde olsun allah büyüktür hep dua ediyorum bizim gibi isyeten herkese ver ya rabbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…