sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
artrit:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okuuyor:44:
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
kalan:500
canım inşallah dualarımız kabul olurda bu topicteki bütün hanımlar hamileyiz diye yazarçokkk teşekkür ederim iyi yürekli ve beni en çok anlayan arkadaşlarımsıznız Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşlhh canlarımm tekrar tşklr bende okuyorum kızlar arkadaşlara bitince yazarım
geldim geldim.oooooooooooooooooo ben nerelere gidem niye kimse yazmıyo :yafffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
kalan:500
bu arada kızlar il hamişimiz turtim mi olacak yaniii
selam kızlar iyi akşamlar herkese ben 100 taneyi bitirdim allah kabul etsin inşallahsıradaki arkadaşımız neross:
careful:-100-okunuyo
kalan:400
ya bende merak ettim..önümüzdeki tedavi planlarına göre öngörülen test tarihiniz ne kızlar...Bana çıkarılan programa göre bir iki gün sapabilirmiş tabi de 18 Haziran büyük gün.....Tedaviye başlıycak olanların da inşalllah zaman su gibi akıp geçer.....
size biraz hikayemden bahsedeyim
9 yıllık evliyim 32 yaşındayım ilk 3 yıl bebek istemedik (sanki isteyince hemen olacak) sonra eşimin şark hizmeti için tayini çıktı doğuya gitmek zorunda kaldık orda bebek yapacaktık güya gittikten 6 ay sonra falan benim rahatsızlıklarım başladı beyin sapımda kitle tesbit edildi ve iltihaplı romatizma teşhisi kondu yani bebek yapmak yasakneyse tedavime başladım biraz toparladım bu arada olduk 7 yıllık evli neyse artık doktorlar izin verdiler bebek için ama pat yine sorun benim yumurtalıkta kist eşimin spermler düşük hemen tüp bebek hadi başladık
ilki tuttu ama 7 hafta lık dış gebelik hadi ameliyat hemen gitti tüpün biri neyse vardır onda da bir hayır dedik dondurulmuş embriyo ya geçtik transfer oldu 5 gün sonra ateşim yükseldi enfeksiyon kapmışım transfer esnasında kana karışmış hastanelik oldum yaklaşık bir buçuk ay tadavi oldum şükür geçti neyse sağlık olsun dedik geçtik ikinci tedaviye
herşey yolunda yine bebişlerim benimle ohh çok güzel biri 6. haftada düştü diğerinin kızımın 10. haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldıkçok zor günlerdi........
şimdi sıra 3. tedavimde bir ay önce histereskopi laparoskopi bir arada oldum şimdi bekleme süresindeyiz inşallah bi dahaki adetimde başlıycaz inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime kavuşurum hepimiz bebişlerimize kavuşuruz biraz uzun oldu kusura bakmayın.......
tülaycım canım benim neden böylesin bu akşam ama lütfen umutsuzluk yok.bu sefer herşey çok güzel olacak canım inanıyoruz değil mi buna.aç radyoyı şöyle çalsın eğlenceli şarkılar keyfin yerine gelsin.büyük geçmiş olsun canım herşeyde bir hayır vardır diyoruz elden başka birşey gelmiyor. yumurtalıktaki kistin çikolata kistimiydi? neden sordun diyeceksin benim çikolata kistim var ve rezervimi birde yumurtaların kalitesini etkiliyor. 2tüp denemem oldu ama taransferim hiç olmadı. aaa bu akşam kötüyüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?