sağol canım yaa tabi vardır herşeyde bir hayır herşey allahın takdiri benimde tek avuntum canım kocamm o kadar iyi bir insanki benim rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında 2 ay ben hiç ellerimi ve kollarımı kullanamadım ailemden kimseye bildirmeden bana hep o baktı allah ona hayırlı sağlıklı ömür versin başımdan eksik etmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebişimizde olsun allah büyüktür hep dua ediyorum bizim gibi isyeten herkese ver ya rabbimmmm
yok canım ya ondan ömür boyu kurtulamayacmışım doktorlar öle diyor sadece ilaçlarla ilerlemesi durdurulacakmış şu an biraz iyi olduğum için ilaçlarımı bıraktım bebek için olursa inşallah doğumdan sonra belkii emziremeden bile ilaçlarıma başlamam lazımmış kısmet bakalım...amin canım amin.. diğer rahatsızlığından kurtuldun mu tümden?
yok canım ya ondan ömür boyu kurtulamayacmışım doktorlar öle diyor sadece ilaçlarla ilerlemesi durdurulacakmış şu an biraz iyi olduğum için ilaçlarımı bıraktım bebek için olursa inşallah doğumdan sonra belkii emziremeden bile ilaçlarıma başlamam lazımmış kısmet bakalım...
çok geçmiş olsun canım.. dualarım seninle
canım eşim bu tarz işleri hiç beceremez.biz 6 ayda çıkartamazdık belkide:) zor evet maddi açıdan çok zor Allah yardım etsin.anladım canım..raporsuz da baya bir masraflı bizimde bu seferki raporsuz oyüzden ilaç masrafı çok tutmasın diye puregon ve menogon destekli gidecekmiş tedavim.. rapor çok uzuyor ya ben anlamıyorum biz 2-3 ayda çıkarttık didik didik yaptılar bizi eşimin değerleri düşük çıkınca. sonra tedavide birisiyle tanıştık kız bizim rapor çıkarttığımız yerde 1 haftada çıkartmış şaka gibi:26:
sağol canım yaa tabi vardır herşeyde bir hayır herşey allahın takdiri benimde tek avuntum canım kocamm o kadar iyi bir insanki benim rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında 2 ay ben hiç ellerimi ve kollarımı kullanamadım ailemden kimseye bildirmeden bana hep o baktı allah ona hayırlı sağlıklı ömür versin başımdan eksik etmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebişimizde olsun allah büyüktür hep dua ediyorum bizim gibi isyeten herkese ver ya rabbimmmm
maaşallah canım herkese nasip olmaz böyle destekçi bir eş.
teşekür ederim canım sağol ya kafanı şişirdim bu akşammm
canım eşim bu tarz işleri hiç beceremez.biz 6 ayda çıkartamazdık belkide:) zor evet maddi açıdan çok zor Allah yardım etsin.
sağol canım yaaa allah razı olsun bıkmadan okudun ya içimi döktüm yaaa daha ne olsun sağolll ..............aaa böyle dersen walla küserim:78: kafa şişirmek ne demek canım az biraz destek olabildiysem ne mutlu bana .
canım eşim bu tarz işleri hiç beceremez.biz 6 ayda çıkartamazdık belkide:) zor evet maddi açıdan çok zor Allah yardım etsin.
ilaçlar herşey dahil 5000 canım pazarlık payı varmı bilmiyorum pazarlık yapacağım..eşim aylardır spermyogram vermek için dr.a gitmiyor canım ne kadar ısrar ettiysemde gitmedi.tedavi başlasın o zaman veririm şimdi ne gerek var falan diyor.hastane anmayacaksın ona.mümkün değil öyle testler yaptıracak vs. çok zor sanmıyorum canım.benimki biraz huysuzdur.biraz mı dedimaslında çıkarabilsen iyi olur canım.. benim eşim iyidir hoştur ama hiç sabrı yoktur her gidişimizde bir test daha bir test daha deyince fıttırıyordu.. 15 gün arayla 3 kere spermiyogram istediler etti zaten 45 gün. sonra ürolog genetik istedi onunda çıkması 3 hafta.. herkesten istemiyorlarmış gerçi eşim diyor bu ürolog beni çok sevdiumut tüpbebeğinde anlaşması var sgk ile ilaçlar hariç 1200 e yapıyorlar diye biliyorum.. gerçi bilmiyorum sana ne fiyat verdiler..
sende sağol canım..sağol canım yaaa allah razı olsun bıkmadan okudun ya içimi döktüm yaaa daha ne olsun sağolll ..............
rapor çıkartmak eğer şartlar sağlanıyorsa kolay canım ben iki kere çıkarttım üniversite hastanesinden olması gerekiyo ama sanki o kadar uzun sürmüyo ama
ilaçlar herşey dahil 5000 canım pazarlık payı varmı bilmiyorum pazarlık yapacağım..eşim aylardır spermyogram vermek için dr.a gitmiyor canım ne kadar ısrar ettiysemde gitmedi.tedavi başlasın o zaman veririm şimdi ne gerek var falan diyor.hastane anmayacaksın ona.mümkün değil öyle testler yaptıracak vs. çok zor sanmıyorum canım.benimki biraz huysuzdur.biraz mı dedimçok diyecektim
Allah kolaylık versin canım.. inşallah birde bir yaparsın hatta sen 1 de 2 yap
evet canım bende folik asit kullanıyorum sadece eleviti hamile kaldıktan sonra kullandırıyor benim doktorarkadaşlar ben elevit ve folbiol kullanıyorum tedavi öncesi .siz kullanıyormusunuz.
anladım canım.ilaçlarımı içip yatayım bende.Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
rüyanızda kuzularınız gelip sizi yanağınızdan öpsün
arkadaşlar ben elevit ve folbiol kullanıyorum tedavi öncesi .siz kullanıyormusunuz.
folbiol ve coraspini tedaviye başladığım gibi kullanmaya başladım ve hiç kestirmediler. şimdi folbiol coraspin balık yağı pharmaton ve biesteron kullanıyorum.. bir avuç ilaç içiyorum yanisizede iyi geceler arkadaşlar ben daha buradayım :)
bende burdayım malum kocişim yokk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?