2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

oooooo afiyet olsun kuzumm. yemek yapması değil zor gelen aslında. ne yemek yapacağıma karar vermek.

oooooo afiyet olsun kuzumm. yemek yapması değil zor gelen aslında. ne yemek yapacağıma karar vermek.

sağol canım gel beraber olsun diyecem ama benim kararsız olduğum günlerdeki yemek listem makarna, köfte, patates kızartması ve salata.. bugünde menü budur çok çok kararsız olursam da kahvaltı

cnmm ben de okudum 100 tane tamam 1100 oldu arkadasa kısmetı oymus ıı oldu.sımdı sıradakı arkadasa 100 yaz bana cnm neros du sanırım

aslında bence doğrusuda bu tamam 3 embriyo konması belki 3üde tutarsa zor olabilir fakat bizim gibi tedavide olanlar için iki embriyo konup biraz daha başarı şansı arttırılmalı diye düşünüyorum ben.

canım 3 embriyonun düşme riski çok yüksek diye ileri yaşlarda olanlara transfer ediolarmış 1 tane olsun saglıklı olsun benimde raporum çıkıo bakalım ama biz rapor çıkmadan başladık tedaviye dr tanıdık oldugundan onaylanır rapor dedi hayırlısı bakalım

evet canım beni düşündüren tarafıda maddi tarafı yoksa gözüm kapalı memorial derdim ben.

aldım canım 100 tane :)

Allah razı olsun canım.

anladım cnm bnm drum dogumda 2 tane cıktıında tepemıze bınıolar dedie o zaman koysunlar yanı cok ısrar etmıstım halbuki
bir daha dene canım belki kabul edeler.hayırlısı tabi tutsunda 1 tane olsun sağlıklı olsun önemli olan o .

ya embriyo meselesinde herşey doktorun elinde. sonuçta yumurtaların tamamını toplamıyolar. o şekilde transferi iptal olup, kalan yumurtalarıyle hamile kalanları bile duymuştum. yani doktor isterse yapar.
evet canım benimde kasdettiğim buydu.tutarsa kılıfını uydurmak zor değil ki.1 embriyo kondu diğeride normal oldu

cnmm ben de okudum 100 tane tamam 1100 oldu arkadasa kısmetı oymus ıı oldu.sımdı sıradakı arkadasa 100 yaz bana cnm neros du sanırım
Allah razı olsun canım.

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okuuyor:44:
damraaa:100-okunuyor:44:

kalan:700

Son düzenleme:
Dearmother ablacım niye memorial hastanesi sence bende orda yaptırıcam ondan soruyorum
bugüne kadar olumsuz birşey duymadım ve türkiyedeki bence en iyi en yeni teknoloji orada diye düşünüyorum ben.forumdanda takip ettiğim kadarı ile başalı yüzdeleri oldukça yüksek.

çok iyi bir seçim canım

şunuda söyleyeyim bu diğer merkezler kötü anlamına asla gelmez sadece benim izlenimim bu yönde.ama ben büyük bir ihtimalle umutta yaptıracağım eğerki görüşme sonrası içime sinerse.fiyat olarak daha uygun .

Dediğin gibi inş iyi seçimdir.Geçenlerde memorial hakkında iyi bişey duymadımda yakınımdan ondan biraz kafam karıştı.Sonra dedim tutturucak olan Allah ister memorial ister başka bir hastane bakalım hayırlısı olur hepimizin için

bişey soracaktım bu isimlerle okunmak doğru oluyomu acaba arkadaşlar banada 100 yaz okurum Rabim dualarımızı kabul eylesin amin

canım mutlaka ki her yer için iyide söylenir kötüde önemli olan çoğunluğun görüşü birde senin içine sinmesi.inşallah hayırlısı olur canım.

canım serap arkadaşımıza 100 okudum.. neross arkadaşıma da 200 okudum düşersen sevinirim

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okuuyor:44:
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu

kalan:500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…