kolay gelsin canım benimde yazlıkları çıkarmam lazım ama yazda gelemedi bir türlü..hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle..yemek bende yapmadım daha ama reçell yaptımmm galiba güzel oldu
canım yaaaaa ağlama ama. ben de çok dinliyorum. dediğin gibi sanki içimden geçenlerin tercümesi oluyo. galiba sloganımız olacak bu şarkı. benim de kokusunu, tenini, ellerini, nefesini hissedemediğim bebeğime yazılmış gibi. ama ne yapalım. allah katında şefaatçimiz olacak yavrularımız. mahşer günü annemi babamı affet allahım diye yalvaracaklar. ancak böyle teselli bulabiliyorum.[/QUOTE
benim acım katmer katmer 28 haftalık doğum yaptım ikiz erkek biri 3 gün yaşadı biri 35 gün ikisinde giderken beni benden alıp gittiler cok canım acıyor hala unutamıyorumpsikolojim hiç düzelmedi çalışıyorum ama aklım hep meleklerimde Allah tez zamanda bir evlat nasip erderse (cümlemize) belki biraz olsun acımı hafifletir....RABBİM DUY SESİMİZİ BİZİ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA NE OLUR
ne desem boş ama neolur üzülme onlar senin meleklerin.. inşallah tez zamanda evladına hatta evlatlarına kavuşursun..
oooooo afiyet olsun kuzumm.yemek yapması değil zor gelen aslında. ne yemek yapacağıma karar vermek.
aslında bence doğrusuda bu tamam 3 embriyo konması belki 3üde tutarsa zor olabilir fakat bizim gibi tedavide olanlar için iki embriyo konup biraz daha başarı şansı arttırılmalı diye düşünüyorum ben.
ooo burdaki hatunlar çok becerikli çıktı
Hakkaten çok becerikli hanımlar bi benmiyim böyle diyodum ama yanlız değilmişimooo burdaki hatunlar çok becerikli çıktı
evet canım beni düşündüren tarafıda maddi tarafı yoksa gözüm kapalı memorial derdim ben.ewet saçma ama koymuyorlar canım 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye tek embriyo diyor devletimiz işin komik tarafı devlet zaten 2 denemeyi karşılıyor.. memoriali çok methediyorlar canım biz görüşmüştük ama fiyat biraz aştı bizi..
aldım canım 100 tane :)
bir daha dene canım belki kabul edeler.hayırlısı tabi tutsunda 1 tane olsun sağlıklı olsun önemli olan o .anladım cnm bnm drum dogumda 2 tane cıktıında tepemıze bınıolar dedie o zaman koysunlar yanı cok ısrar etmıstım halbuki
evet canım benimde kasdettiğim buydu.tutarsa kılıfını uydurmak zor değil ki.1 embriyo kondu diğeride normal olduya embriyo meselesinde herşey doktorun elinde. sonuçta yumurtaların tamamını toplamıyolar. o şekilde transferi iptal olup, kalan yumurtalarıyle hamile kalanları bile duymuştum. yani doktor isterse yapar.
Allah razı olsun canım.cnmm ben de okudum 100 tane tamam 1100 oldu arkadasa kısmetı oymus ıı oldu.sımdı sıradakı arkadasa 100 yaz bana cnm neros du sanırım
bugüne kadar olumsuz birşey duymadım ve türkiyedeki bence en iyi en yeni teknoloji orada diye düşünüyorum ben.forumdanda takip ettiğim kadarı ile başalı yüzdeleri oldukça yüksek.Dearmother ablacım niye memorial hastanesi sence bende orda yaptırıcam ondan soruyorum
bugüne kadar olumsuz birşey duymadım ve türkiyedeki bence en iyi en yeni teknoloji orada diye düşünüyorum ben.forumdanda takip ettiğim kadarı ile başalı yüzdeleri oldukça yüksek.
çok iyi bir seçim canım
sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
artrit:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okuuyor:44:
kalan:800
canım RABBİM herkesin kalbini ismini niyetini en iyi bilendir.
bişey soracaktım bu isimlerle okunmak doğru oluyomu acaba arkadaşlar banada 100 yaz okurum Rabim dualarımızı kabul eylesin amin
sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
artrit:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okuuyor:44:
damraaa:100-okunuyor:44:
kalan:700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?