2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben bu tedavimi hiç kimseye söylemiycem diğerlerinide hamile kaldıktan sonra söylemiştim zaten ama devamı gelmeyince işte .... bu sefer allah izin verirde hamile kalırsam eğer şöle 5-6 ay olana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum hem kimseyi üzmek istemiyorum hemde soruları cevaplamaktan yoruldum artık.....

geçmiş olsun canım.. hap yapabilir keşke unuttuğunu sabah alsaydın.. bana doğum kontrol hapları ilk kullandığım ay yapıyor kahverengi lekelenmem hiç kesilmiyor. istersen yarın bir doktorunu ara.

yaa yapabiliyor hapdemekki...ne biliyim unuttuğumu almadım işte tühh...eet yarında devam ederse arayacağım merkezi...biran önce adetim gelsinde başlasın tedavim yaaa..hem sabırsızlanıorum hemde başıma geleceklerden korkuyorum ilk denemem olucakta:44:

bende kimseye söylememek taraftarıyım aslında ama benim elimde olmadan yayılıyor maalesef. benim eşimin annesi sağolsun söylemiyorum kimselere der ama anlatır.. ilk denememde benim tanımadığım kişiler bile öğrenmişti komşuların tanıdıklarının tanıdıkları bile birde sonuç olumsuz olunca baya bir yıpranmıştım

hayırlısı olsun inşallah ilk tedavin demek allah yardımcın olsun herşey çok kolay olur inşallah.....

canım sen kaçıncı hapındaydın? korkma korkma herşey yolunda gider he iğnelerden korkuyorsan alışıyorsun sinek ısırması gibi geliyor

bizim ailelerimiz yanımızda olmayınca zorlanmıyoruz saklamakta ama bi kere tüp yaptırdığımızı duymaları bile yetiyo insanların konuyu deşmeye malesef ..... deşipte yaranı kanatmaya

hayırlısı olsun inşallah ilk tedavin demek allah yardımcın olsun herşey çok kolay olur inşallah.....

evet ilk tedavim..biz erken farkettik sorun olduğunu ve tüp bebekten başka çocuk sahibi olamazsınız dediler...doğal yada aşılamada olmazmış.gerçi 1 kez aşılama yaptırdık yinede ama olmadı tabii..umarım tüp bebekte faazla beklemeden kalabalık bir aile oluruz

inşallah ilk ve son olur ikizlerin olur kalabalık bir aile oluverirsiniz...:)

canım sen kaçıncı hapındaydın? korkma korkma herşey yolunda gider he iğnelerden korkuyorsan alışıyorsun sinek ısırması gibi geliyor

canım hapı 4tane kaldı..valla iğnelerden korkuyorum,yumurta toplanmasından korkuyorum.bu aşamalrda yaşancak ağrılardan korkuyorum..eşimin sperm sayısı düşer diye korkuyorum,bebiş tutmazsa diye korkuyorum...bende korku çok yaniiii:18::18::18:

inşallah ilk ve son olur ikizlerin olur kalabalık bir aile oluverirsiniz...:)

allah söyletsin inşş..eşimde bende ikiz çok istiyoruz ama 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyomuş sanırım.bebiş gelsinde tek çift farketmez

iğnelerden korkma uçları çok ince.... yumurta toplanmasından korkma anestezi yapıyolar adet ağrısı gibi..... eşinin spermlerinden de korkma sana kaliteli 10 tane yeter...... bebiş tutmaz sa diye de korkma annesi onu için de saklar inşallahh.....

allah söyletsin inşş..eşimde bende ikiz çok istiyoruz ama 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyomuş sanırım.bebiş gelsinde tek çift farketmez

benim ilk tedavimde yasa çıkmamıştı 3 tane koyulmuştu ikinci denemede yasa çıkmıştı 35 yaş altıyım ama doktorum 2 tane koymuştu doktorunla konuşursan iki koyabilir....

bizim ailelerimiz yanımızda olmayınca zorlanmıyoruz saklamakta ama bi kere tüp yaptırdığımızı duymaları bile yetiyo insanların konuyu deşmeye malesef ..... deşipte yaranı kanatmaya
aynen bazı insanlar seviyor karşısındakini üzmeyi..

iğneler o kadar kokutucu değil canım yumurtaları genel anestezi altında topluyorlar hiç hissetmiyorsun belki sonrasında çok hafif ağrı. diğerlerinden bende korkuyorum yalan yok hatta ben toplanan yumurtalar kalitesiz olacak diye de korkuyorum.. ama aklıma getirmemeye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. hayırlısı hepimiz için..

ayyy süpersiiniz yaa ne güzel moral verdiniz banaa birazda olsa içim rahatladı...çoook teşekkürler...evet doktora söyleyeeğiz.inşş 2tane yerleştirirler..hakkımızda hayırlısı olsun inşşş

ben artık yatıyorum arkadaşlargörüşmek üzere...

iyi geceler cnm... İnşallah doktorlarımız 2şer tane yerleştirirler :))

günaydın iyi sabahlar
gece iyi kaynatmışsınız yine benden sonra maaşallah.bende tedaviyi kimseyle paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum olsun inşalalh öyle paylaşırım diyorum

artık iyice heyecan bastı benide zaman gelse bir an önce bende o heyecanları yaşasam istiyorum.

canım geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin ama inşallah bu sefer hamile kalır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…