sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo
realite34:100-okunuyor:44:
leblebisekeri:100-okunuyor:44:
kalan:200
yaklaştımı o kadar.hadi hayırlısı olsun inşallah.bendede acayip bir heyecan var bu ara.beklemek zor geliyor.hayırlısı artık eşim bir test versin hele ona göre bir yol haritası çizeriz.ben de çok severim.tarzım slow müzeklerdir. dinleniyorum.
bu arada sıradaki arkadaş için 100 okumaya başlıyorum. bitirince gelirim.
akşam 7 de randevumuz bakalım şapkadan ne çıkacak..... çok heyecanlıyım.
güncelleyelim tabi.takip etmek kolay olur.bana bu şekil yazdırın ki arkadaşlar direk bana yazılmayan mesajlardaki son durumlarınızı takip etmem çok zor.inanın güncellemeyi büüyk bir keyifle yapıyorum.Dearmothercım benim listedeki durumu güncelleyelim mi?Ayın 23 ünde iğnelere başlıyorum...Ya da boşver hiç yorulma şimdi.Ayın 23 ünde iğnelere başlandı diye yazarız...:) Unutcam ben ya nasıl vurulcaanı...Hemşire bi anlattı bi anlattı...Ne garip ya iğne vurulcam diye bile heyecanlanıyoruz...:90:
Dearmothercım benim listedeki durumu güncelleyelim mi?Ayın 23 ünde iğnelere başlıyorum...Ya da boşver hiç yorulma şimdi.Ayın 23 ünde iğnelere başlandı diye yazarız...:) Unutcam ben ya nasıl vurulcaanı...Hemşire bi anlattı bi anlattı...Ne garip ya iğne vurulcam diye bile heyecanlanıyoruz...:90:
canım karar sizin siz ne derseniz ben size uyarım.Dearmothercım acaba listeye bir de yaşlarımızı mı eklesek?? Çok mu ayrıntıya girmiş oluruz???
evet çok kay başıyacaznatmışlar canım topic sizle sayesinede coşuyo canım ya naptım sen doktorla konuştun mu cd 56 için ne yapcan tedavi yi anlatmadın hiç yada ben kaçırdım
hadi hayırlı olsun canım seninde günün belli olduCastamocum aradı doktor canım. Bu orana rağmen başlıyoruz tedaviye. Bu reglde geç kaldık. Önümüzdeki regl de başlıyacaz. bu arada da oranı düşürürüz dedi . Oran düşmezsede dondururuz embriyoları dedi. Bu oranın neden yüksek olduğunu da sordum bu arada. Tamamen bağışıklık sistemi dedi. Nasıl ki bazı insanlar çok zor grip, nezle olur, bu onun gibi birşey dedi. Biraz içim rahatladı. hayırlısı herşeyin. bakalım önümüzdeki günler neler gözterecek hepimize.
Castamocum aradı doktor canım. Bu orana rağmen başlıyoruz tedaviye. Bu reglde geç kaldık. Önümüzdeki regl de başlıyacaz. bu arada da oranı düşürürüz dedi . Oran düşmezsede dondururuz embriyoları dedi. Bu oranın neden yüksek olduğunu da sordum bu arada. Tamamen bağışıklık sistemi dedi. Nasıl ki bazı insanlar çok zor grip, nezle olur, bu onun gibi birşey dedi. Biraz içim rahatladı. hayırlısı herşeyin. bakalım önümüzdeki günler neler gözterecek hepimize.
Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?
Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?
dearmother ablacım ben bitirdim haberin olsunsıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
leblebisekeri:100-okundu
nisan:100-okundu
kalan:100
sıradaki arkadaşımız neross:
leblebisekeri:100-okundu
nisan:100-okundu
kalan:100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?