2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

100 tane de ben okuyabildim canım...

Dearmothercım benim listedeki durumu güncelleyelim mi?Ayın 23 ünde iğnelere başlıyorum...Ya da boşver hiç yorulma şimdi.Ayın 23 ünde iğnelere başlandı diye yazarız...:) Unutcam ben ya nasıl vurulcaanı...Hemşire bi anlattı bi anlattı...Ne garip ya iğne vurulcam diye bile heyecanlanıyoruz...:90:

yaklaştımı o kadar.hadi hayırlısı olsun inşallah.bendede acayip bir heyecan var bu ara.beklemek zor geliyor.hayırlısı artık eşim bir test versin hele ona göre bir yol haritası çizeriz.

güncelleyelim tabi.takip etmek kolay olur.bana bu şekil yazdırın ki arkadaşlar direk bana yazılmayan mesajlardaki son durumlarınızı takip etmem çok zor.inanın güncellemeyi büüyk bir keyifle yapıyorum.

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo
realite34:100-okunuyor:44:
leblebisekeri:100-okunuyor:44:
nisan:100-okundu

kalan:100

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|Bugün kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
29|damraaa|Haziran|1.Deneme||||
30|TheSecret|Haziran||2.Deneme||||3 Haziran başlıyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Dearmothercım acaba listeye bir de yaşlarımızı mı eklesek?? Çok mu ayrıntıya girmiş oluruz???

evet çok kay başıyacaznatmışlar canım topic sizle sayesinede coşuyo canım ya naptım sen doktorla konuştun mu cd 56 için ne yapcan tedavi yi anlatmadın hiç yada ben kaçırdım

Castamocum aradı doktor canım. Bu orana rağmen başlıyoruz tedaviye. Bu reglde geç kaldık. Önümüzdeki regl de başlıyacaz. bu arada da oranı düşürürüz dedi . Oran düşmezsede dondururuz embriyoları dedi. Bu oranın neden yüksek olduğunu da sordum bu arada. Tamamen bağışıklık sistemi dedi. Nasıl ki bazı insanlar çok zor grip, nezle olur, bu onun gibi birşey dedi. Biraz içim rahatladı. hayırlısı herşeyin. bakalım önümüzdeki günler neler gözterecek hepimize.

hadi hayırlı olsun canım seninde günün belli oldu

hayırlısı olsun tatlım. hiç üzme kendini. derdini veren rabbim dermanını da elbet vermiştir.

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo
realite34:100-okunuyor:44:
leblebisekeri:100-okundu
nisan:100-okundu

kalan:100

Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?

Öncelikle dileğim RABBİM sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün gurur duyacağımız evlatlar nasip olsun.Rabbimden gelen herşey kabulumuz.Fakat kız olsa hiçde fena olmaz diyorum ama ama sanki oğlum olacakmış gibi geçiyor içimden

Oğlum olursa 2 isim düşünüyorum ilk ismi Ahmet olabilir. kız ismi çok seçenek var kafamda RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP ET TÜM DOSTLARIMLA BİRLİKTE BANADA.

Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?

ayyyyy çok sevdim bu fikri. ilk hamileliğimde erkek hissediyodum adı BURAK olacaktı. ama kısmet işte. rüyasını da görmüştüm.
şimdi kız olacak gibi geliyo adı da YAĞMUR olacak. bi tarafımda sanki ikiz olacak diyo. bir kız bir erkek. ayy ne çok isterim.

Bende eşimde kızımız olsun istiyoruz , ismi de şimdiden hazır zeynep asya (eşim öyle istiyor) ama erkek olursa da ismi deniz diyoruz. tabi herşeyden önce sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlatlar istiyoruz...

Ben çok nötr üm bu konuda...Lisede okurken bi tanıdığın ikiz erkek çocuklarını görmüş hasta olmuştum...İki tane minik adam.Altın gibi american traşlı saçlar..Saçların arkası onlar yürüdükçe sağa sola savruluyordu.Kız olsa daha bi bıcır bıcır olur..Özellikle kıyafet aksesuar kız çocuklarında seçenek çok..Rabbim sağlıklı hayırlısını versin....
İşin garibi benim hiç isim tercihim de yok...Kayınvaldem tüp bebek çalışmalarına başladığımızdan beri kız olursa Yağmur diyor...Aklımda isim yok ama hep düşüncem şuydu...Hani bebeğin olacağı zamanda çok yaygın olmayan ama en anlamlı ismi seçmek...Rabbim hepimizin kalbine göre versin...

dearmother ablacım ben bitirdim haberin olsun

slm benimde biti duamız kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…