2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo

kalan:400

Günaydın herkese, gece kaynatmışsınız yine kızlar...
İyi ki açmışsın bu topiği castamo okurken bile iyi hissediyor insan kendini. Ne güzel bir topluluk olduk, birbirini hiç tanımayan ama çok iyi anlayan insanlar topluluğu.
Dünden sonra bugün kendimi daha iyi hissdeiyorum. Güneş de açtı. canım kocamın desteğiyle kendime geldim iyice. Bakalım önümüzde günler neler getirecek bize.

canım umutta mı yaptıracaksın yani kararını verdin mi

evet çok kaynatmışlar canım topic sizle sayesinede coşuyo canım ya naptım sen doktorla konuştun mu cd 56 için ne yapcan tedavi yi anlatmadın hiç yada ben kaçırdım

günaydınlar umutlarıyla ayakta dimdik duran pes etmeyen yola devam diyen anne adayları yoldaşlar

kızlar ben salı gidecektim dr yazmıştım ama dün aklıma geldi birden akay has. formunu doldurdum şimdi bana dönüş yaptılar gelin 12 lira ödeyin muayene ve indirim.söz konusu dediler çarşamba görüşmeye gidecegim bilmiyorum şans ya inşşş. dua edin kızlar

nil-alp korkma kuzum ya binlerce igne vurunmaya razıyım yeterki gelsin inan o kadar inceki igne ucu hani koluna cimcik atarlar o kadar acı
yumurta toplama aneztesi ya uyandıgında hiç agrı sızı yok çok az adet agrısı ki benim hiç olmadı
hele o transfer anı oan dünyalar senin olacak bebegin senin içinde olacak ya bırak korkuları
artirt canım ya bebek ölümleri ile ilgili test yaptılarmı sana ve eşine

Çok geçmiş olsun, zor bir süreç yaşamışsın, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

evet çok kaynatmışlar canım topic sizle sayesinede coşuyo canım ya naptım sen doktorla konuştun mu cd 56 için ne yapcan tedavi yi anlatmadın hiç yada ben kaçırdım

Dün Emine hemşireyle konuştum, daha onlar almamıştı sonucu, Halit Bey'le görüştürcem seni dedi ama henüz bir dönüş olmadı. Bilmiyorum yani ne olacağını , öğrenince yazarım canım.

dearmother ablacım bende okumaya başlıyorum akşama kadar 100 okuyabilirim bilgin olsun

Artrit ablacım hikayeni okudum çok üzüldüm herşeyin hayırlısı vardır bundada bi hikmet inş bu sefer alırsın çocuğunu kucağına

günaydın canlarım. dün gece iyiki erken uyuyayım demişim yani, bensiz kaynatmışsınız valla.
bi ara baktım kimse yoktu gelmezsinz sanmıştım kandırdınız beni....... :76::76::76:

artritcim üzülme ve önündeki tedavine odaklan. benim de bebişim dünyaya gelseydi 6 aylık olacaktı. ama napalım. rabbim böyle uygun gördü. ne desek, ne yapsak boş. inşallah bu sefer hayırlı evlatların olacak. yeter ki moralini yüksek tut.

nilcim sakın korkma. benim de ilk denemem ama aşılamalardan biliyorum iğneleri. hem bu kadar içimiz acırken, can azısı da neymiş.

tülaycım canım yaa. gece bi sinema vardı. ona takıldım derken uyumuşum. hehehehe erken kalktım o yüzden 11 de. çok erken dimi.

burcu güneş-selami şahin .ben bir tek kadın sevdim.

hastayım bu şarkıya.varmı dinleyen beğenen.

ben de çok severim.tarzım slow müzeklerdir. dinleniyorum.

bu arada sıradaki arkadaş için 100 okumaya başlıyorum. bitirince gelirim.

akşam 7 de randevumuz bakalım şapkadan ne çıkacak..... çok heyecanlıyım.

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo
realite34:100-okunuyor:44:
leblebisekeri:100-okunuyor:44:

kalan:200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…