artrit kişisel mesajını çok beğendim
evli-mutlu-umutlu
son 100 arkadaşlar
bende inş.çarşamba günü katılıyorum dualara özledim okumayı .malesef 10 günden önce bitmiyor benim reglim.
tünaydın arkadaşlar ne güzel bir gün dimi yaz hafifden hafifden geliyor artık kışın kasvetinden kurtuluyoruzhiç sevmem puslu basık havaları ama yaz öylemi içimde çiçekler açar.. nasılsınız güzellikler ?
tünaydın canım gelsin güzel güneşli günler bize bebişlerimizi getirsin inşallahhhhhhhh........
tünaydın hayatım nasılsın bugün.evet hava çok güzel .tünaydın arkadaşlar ne güzel bir gün dimi yaz hafifden hafifden geliyor artık kışın kasvetinden kurtuluyoruzhiç sevmem puslu basık havaları ama yaz öylemi içimde çiçekler açar.. nasılsınız güzellikler ?
inş.gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun ve nasip olsun canım.bu arada ben ikizim olmasını çok istiyorum biri kız biri erkek.. erkek ismi yağız yada doruk olabilir kız da kararsızım
inş.gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun ve nasip olsun canım.
arkadaşlar okuyorumda birçok kişi start dügmesine basmış hadi hayırlısı canlarım inş. hep beraber gün sayarız
dearmother sıcaklar etkilemez tam tersi canım kendimiz sıcak tutmalıyız üşütmemeliyiz
herkes bebiş ismi oh valla ben kızım olsun istiyorum saglık sıhhatli
kız olursa adı su olacak su gibi ömrü olsun diye
erkek olursa eşim ata istiyor anlamı çok çok büyük
valla güçlümüyüm yoksa güçlümü görünüyorum bilmiyorum yalnız kaldığım her an ağlamakla meşgulüm ama bunu kimselere göstermiyorum canım kocişime bile (onu çok sviyorum ve üzülmesine dayanamıyorum) şu an yine yalnızım ve yine ağlıyorum beni sadece sizler anlarsınız............
cnm 2.5 yıldır ha oldu ha olacak dıye kullanıyorum folbıol ben de cok kullanılırsa zararlı olur mu dıye dusunuyorum ama vıtamın sonucta dımı?arkadaşlar ben elevit ve folbiol kullanıyorum tedavi öncesi .siz kullanıyormusunuz.
size en yakınlardanım ben de 30 yasındayım yasları da yazalım kıslar lısteye bence de.hıımm aynı yaştaymışız inşallah yaşımız fazla geçmeden anne oluruz ya ben en çok yaşım için üzülüyorum erken evlendim ama kısmet işte
cnm ınsıyatıfle mı koydu kacak gocek mı?acaba ınsıyatıfle koyabılıyolar mı?bılen var mı canlarım?benim ilk tedavimde yasa çıkmamıştı 3 tane koyulmuştu ikinci denemede yasa çıkmıştı 35 yaş altıyım ama doktorum 2 tane koymuştu doktorunla konuşursan iki koyabilir....
allah guzel kalbıne gore versın cnm bnm...ben de 1 oglum olsun ıstıyorum rabbım oncelıkle saglıklısını nasıp etsın tabıı...Öncelikle dileğim RABBİM sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün gurur duyacağımız evlatlar nasip olsun.Rabbimden gelen herşey kabulumuz.Fakat kız olsa hiçde fena olmaz diyorum ama ama sanki oğlum olacakmış gibi geçiyor içimden
Oğlum olursa 2 isim düşünüyorum ilk ismi Ahmet olabilir. kız ismi çok seçenek var kafamda RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP ET TÜM DOSTLARIMLA BİRLİKTE BANADA.
burak ısmıne bayılıyorummmmm benım adım sema esımınkı burakayyyyy çok sevdim bu fikri. ilk hamileliğimde erkek hissediyodum adı BURAK olacaktı. ama kısmet işte. rüyasını da görmüştüm.
şimdi kız olacak gibi geliyo adı da YAĞMUR olacak. bi tarafımda sanki ikiz olacak diyo. bir kız bir erkek. ayy ne çok isterim.
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
tulayss:100-okundu
kalan:900
canım folbiolun zararı olmaz sanmıyorum.vitamin yani iyice depolamıştır vucudun ama bazı vitaminlerin fazlası vücuttan atılamıyor demir öyleymiş mesela çok içilmesi zararlıymış.cnm 2.5 yıldır ha oldu ha olacak dıye kullanıyorum folbıol ben de cok kullanılırsa zararlı olur mu dıye dusunuyorum ama vıtamın sonucta dımı?
size en yakınlardanım ben de 30 yasındayım yasları da yazalım kıslar lısteye bence de.
allah guzel kalbıne gore versın cnm bnm...ben de 1 oglum olsun ıstıyorum rabbım oncelıkle saglıklısını nasıp etsın tabıı...
burak ısmıne bayılıyorummmmm benım adım sema esımınkı burak
cnm the secret ıcın ben 100 alayım yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?