2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canlarım hepinize çok teşekür ederim bıkmadan okuduğunuz ve güzel dileklerde bulunduğunuz için
rabbim hapimize hayırlısıyla sağlıkla uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

bana ve eşime bebeklerimiz için yapılması gereken tüm analizler yapıldı çok şükür ki ikimizde sağlıklıyız kromozom analizi pıhtılaşma testleri DNA yapı testi yani herşey ama sebep yok
sebep sadece TAKDİRİ İLAHİ vakti zamanı gelmemiş inşallah bu sefer vakit tamamdır...... hepinizi öpüyorummmm........

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000

artrit:200-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okundu
tulayss:200-okundu
careful:-100-okundu
realite34:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
nisan:100-okundu

RABBİM okunan bu dualarımızı kabul etsin inşallah okuyan tüm arkadaşlarımızdanda Allahım razı olsun .Amin

Son düzenleme:
son 100 arkadaşlar

bende inş.çarşamba günü katılıyorum dualara özledim okumayı .malesef 10 günden önce bitmiyor benim reglim.

sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000​

Son düzenleme:
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|Bugün kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret|Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
tünaydın arkadaşlar ne güzel bir gün dimi yaz hafifden hafifden geliyor artık kışın kasvetinden kurtuluyoruz hiç sevmem puslu basık havaları ama yaz öylemi içimde çiçekler açar.. nasılsınız güzellikler ?

tünaydın canım gelsin güzel güneşli günler bize bebişlerimizi getirsin inşallahhhhhhhh........

bu arada ben ikizim olmasını çok istiyorum biri kız biri erkek.. erkek ismi yağız yada doruk olabilir kız da kararsızım

tünaydın hayatım nasılsın bugün.evet hava çok güzel .

aklıma geldi kızlar çok sıcaklarda tedavi olumsuz etkilenir mi.ben sıcağa çok gelemiyorum ne dersiniz.

inş.gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun ve nasip olsun canım.

sağol canım benim hepimizin gönlünden geçen olur inşallah. zannetmiyorum ya sıcakların etkileyeceğini inşallah güneş gibi bebişlerimiz açar içimizde canım bu arada ben sıradaki arkadaşa 100 okudum.. bugün eşim evde.. evden çalışıyor bilgisayarı sırayla kullanıyoruz

arkadaşlar okuyorumda birçok kişi start dügmesine basmış hadi hayırlısı canlarım inş. hep beraber gün sayarız

dearmother sıcaklar etkilemez tam tersi canım kendimiz sıcak tutmalıyız üşütmemeliyiz

herkes bebiş ismi oh valla ben kızım olsun istiyorum saglık sıhhatli
kız olursa adı su olacak su gibi ömrü olsun diye
erkek olursa eşim ata istiyor anlamı çok çok büyük

Allah gönlüne göre versin canım.. süper çok güzel isimlermiş kızının adını çalsam mı acaba suu bayıldım

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

tulayss:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan:800​

Son düzenleme:

aglamak yasak bu topıcte bebisim lutfen...seni cok ıı anlıyorum ben de zamanında beyınle ılgılı bır takım sıkıntılar cektım hele de bıze hele de aglamak hele de uzulmek aman dıyorum cnm....lutfen azcık daha sabırlı olalım.benım de sım dunyalar ıyısıdır.gozumde 1 damla yas gorsun kıyametı koparıo bısey olur bana dıye...Allah goruyo her seyı yenı bır soz duydum bayıldım...paylasayım...Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa; Allah da onu başkasına muhtaç etmez.

arkadaşlar ben elevit ve folbiol kullanıyorum tedavi öncesi .siz kullanıyormusunuz.
cnm 2.5 yıldır ha oldu ha olacak dıye kullanıyorum folbıol ben de cok kullanılırsa zararlı olur mu dıye dusunuyorum ama vıtamın sonucta dımı?

hıımm aynı yaştaymışız inşallah yaşımız fazla geçmeden anne oluruz ya ben en çok yaşım için üzülüyorum erken evlendim ama kısmet işte
size en yakınlardanım ben de 30 yasındayım yasları da yazalım kıslar lısteye bence de.

benim ilk tedavimde yasa çıkmamıştı 3 tane koyulmuştu ikinci denemede yasa çıkmıştı 35 yaş altıyım ama doktorum 2 tane koymuştu doktorunla konuşursan iki koyabilir....
cnm ınsıyatıfle mı koydu kacak gocek mı?acaba ınsıyatıfle koyabılıyolar mı?bılen var mı canlarım?

allah guzel kalbıne gore versın cnm bnm...ben de 1 oglum olsun ıstıyorum rabbım oncelıkle saglıklısını nasıp etsın tabıı...

burak ısmıne bayılıyorummmmm benım adım sema esımınkı burak

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

tulayss:100-okundu

kalan:900​

cnm the secret ıcın ben 100 alayım yazabilirsin.

canım folbiolun zararı olmaz sanmıyorum.vitamin yani iyice depolamıştır vucudun ama bazı vitaminlerin fazlası vücuttan atılamıyor demir öyleymiş mesela çok içilmesi zararlıymış.

dualarına yürekten amin diyorum canım bu sefer meleğin seni bırakmayacak bak gör

yaşlarıda yazaım madem ama tablo çok karışmaz umarım uzadıkça karışıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…