2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ah canım ya..Olsun bakalım..Herşey Allah'tan...Vardır bir bildiği...Önemli olan senin yaptığını yapabilmek..Pozitif olmak.Eminim karşılıksız kalmıycak.Rabbim senin de kollarına süt kokulu yavrunu vericek...

ellerine sağlık canım..inşallah hamiş yazacağız hepsinin karşısına..benim merkez anatolia.. tek dolması gereken boşluk kaldı orayada hamiş yazalım inşallah.....

kzılar faktörü daha açık yazarsanız çok iii olur ilerde merkexz arayanlara
bilgi olur

canım lütfen öyle düşünme.unutma herkesin hayattaki imtihanı farklı.Diliyorum ki 4.ve son denemen olsun ve rabbim ikiz nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallah.

amin cnm amin .katılıyorum sana.

kzılar faktörü daha açık yazarsanız çok iii olur ilerde merkexz arayanlara
bilgi olur

hepinize hayırlı olsunn umarım bebişleriniz gelir

teşekkür ederim cnm.açık derken kadın erkek diye yazdık liste çok uzuyor kelimeleri çok uzatamıyoruz cnm.ama bir denerim yinede nasıl olabilir diye.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz||2.Deneme|||

Son düzenleme:
arkadaşlar bende varım aranızda kısmet olursa haziranda tedaviye başlayacağım....bizimkisi erkek faktörü malatya doğu fertil....arkadaşlar bu merkezle bilgisi olan varmı...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...inşllh hepimizin dileği yerine gelir.

aramızda hoş geldin arkadaşım .tedavin hayırlı olsun şimdiden.kaçıncı tedavin onuda yaz lütfen.merkez hakkında bilgim yok konu açarsan belki bilen arkadaşlar yardımcı olur cnm.

4|zmym |???????? |||||
13| nazayşe|Temmuz||2.Deneme|||
14|seminya |Haziran|Erkek||Malatya Doğu Fertil||

hoşbulduk canım...3.tedavim canım 1.sinde oldu ama 7 aylıkken kaybettim...2.sinde hiç olmadı...kısmet bakalım inşllh bunda hayırlısıyla olur inşllh.

vallahi canım tamamen doktor hatası herşey çok güzel gidiyordu zaten herşey bir anda gelişti....suyunda azalma var dedi daha sonra yatış yaptılar sonrada yavrum dayanamadı....kalbi durdu..ne yapalım verende rabbim alanda rabbim birdaha yaşatmasın vede kimselere.

Merhaba arkadaslar.Listemiz dünden beri epey artmıs.İnsallah bekle bızı hazıran-temmuz anneler gelıyor.........

ayy ınsallah yaaaaa....ınsallahh....ben nısanda mıkroenjeksıyonla kımyasal gebelık gecıdım maalesef bebegım 1 hafta tutundu ve gttı.en erken temmuz mu olur sımdı

hoşbulduk canım...3.tedavim canım 1.sinde oldu ama 7 aylıkken kaybettim...2.sinde hiç olmadı...kısmet bakalım inşllh bunda hayırlısıyla olur inşllh.

Merhaba Seminya bebegını kaybetmıs olmana cok uzuldum ,bu topik sana ugurlu gelıcek insallah ve bebısını kucagına alıcaksın

hep dua ederim RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.çok kötü bir tecrübe RABBİM bir daha ne sana nede kimseye yaşatmasın bu acıyı.tesellin cennette bekleyen bir meleğinin olması.Allahım sabır versin inşallah.

cnm ivi tup bebek erkek faktoru maaleseff
canım bizdede erkek sayı kaç sizde.

aminnnnnnnnn

Merhaba arkadaslar.Listemiz dünden beri epey artmıs.İnsallah bekle bızı hazıran-temmuz anneler gelıyor.........
amin inşallah.bal damlıyor ağzından bal.

ayy ınsallah yaaaaa....ınsallahh....ben nısanda mıkroenjeksıyonla kımyasal gebelık gecıdım maalesef bebegım 1 hafta tutundu ve gttı.en erken temmuz mu olur sımdı
çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın inşallah.ama iyi tarafı hamile kalabiliyor olman.bu tedavinde yavrun sana sımsıkı tutunacak ve hiç bırakmayacak annesi.

4|zmym |???????? |||||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…