2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım biz ist.yız ve ben burada bakıyorum umut-memorial olabilir.herşey maddiyat birazda ne yazıkki defalarca deneme şansımız yok bizim.Allah yardım etsin hepimize.

cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanı sızde nasıl sayı cnm?
maşalalh cnm bizim değerleri yazınca kötününde kötüsü var diyeceksin. sayı:40 bin cıvarı hareket %1 mofrolojiye bakılamadı bile :2: yakın zamanda testi tekrarlamadık azalmasından korkuyorum.inşallah azalmamıştır.

cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanı sızde nasıl sayı cnm?

Nazeyse bızdede sorun erkek bızımde 2 mılyon ve hem hareket hemde morfolojı bozuk.urolaga gıttık bı ıgne verdı 3 ay kullanıcaz.Bırde dıger topıkte boncuk arkadasımız bı lıste yazmıs yıyecek lıstesı.onlarında 2 mılyonmus 3 ay sonra 76 mılyona cıkmıs bende onu uygulamaya calısıyorum.....

merhaba arkadaşlar buraya bu listeye ben de eklenmek istiyorum. kısmetse haziranda başlayacağım. ama nasıl ekleyebilirim alıntı ile cevapla deyince tablo çıkmıyor, karışık bir şeyler çıkıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.

aramıza hoşgeldin cnm.bilgilerini yaz ben ekleyeyim olur mu

merhaba mother... beni de ekler misin? ben bursa acıbademde haziranda başlayacağım inşallah. erkek faktörü... sperm azlığı.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.AMİN

Son düzenleme:
teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.

teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.
Canım olumlu düşün lütfen daha genceciksin.forum çok kalabalık olduğu için olumlu sonuçların yanında ne yazıkki olumsuzlarda olabiliyor.önümüzde çok güzel bir yol var sonucuda hayırlı olacak inşallah.

Canım Alman veya memorıl bu ıkısını cok ovuyolar.Bızde bunları gelıp gorelım dıyoruz oncesınde bakalım...
memorial evet çok duyuyorum olumlu şeyler.mutlaka gelip görün insanın içine yatması çok önemli.

Canım boyle dusunme bence burdakı herkesın ınanamayacagın kadar umudu var,ümidimiz olmasa burda olurmuyuz ,sen bakma sıkıntıları yalnız bırbırımızle boyle rahat paylasıyoruz ondan sana oyle gelmıstır.Birbirimizin tedavilerinden cok seyler ogrenıyoruz sende zamanla goruceksın....Hayatta ne olursa olsun hep pozıtıf bak cunku bızım tedavımızde bu cok onemli................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…