bilgileri eksik olan arkadaşlar söylermisiniz lütfen ekleyeyim .
canım biz ist.yız ve ben burada bakıyorum umut-memorial olabilir.herşey maddiyat birazda ne yazıkki defalarca deneme şansımız yok bizim.Allah yardım etsin hepimize.
cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanısızde nasıl sayı cnm?
canım bu konuyla ilgili sana özel mesaj atıyorumBizde İstanbula gelelım dıye dusunuyoruz Kayseri deyiz.Orda ortalama neye magloluyo bılıyo musun?
cnm sayı 2 mılyn hareket %5 ve morfolojı %1 cok kotu yanısızde nasıl sayı cnm?
canım bu konuyla ilgili sana özel mesaj atıyorum
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.AMİN
merhaba arkadaşlar buraya bu listeye ben de eklenmek istiyorum. kısmetse haziranda başlayacağım. ama nasıl ekleyebilirim alıntı ile cevapla deyince tablo çıkmıyor, karışık bir şeyler çıkıyor. allah hepimizin yardımcısı olsun.
senin kafanda neresi var biricik'cim
Canım olumlu düşün lütfen daha genceciksin.forum çok kalabalık olduğu için olumlu sonuçların yanında ne yazıkki olumsuzlarda olabiliyor.önümüzde çok güzel bir yol var sonucuda hayırlı olacak inşallah.teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.
memorial evet çok duyuyorum olumlu şeyler.mutlaka gelip görün insanın içine yatması çok önemli.Canım Alman veya memorıl bu ıkısını cok ovuyolar.Bızde bunları gelıp gorelım dıyoruz oncesınde bakalım...
teşekkür ederim bu arada ilk denemem... aslında ümitliyim ama bu sayfalarda sanki hep olumsuzluklar okuyorum. üzülüyorum. allah hepimize yardımcı olsun. yaşım 25, eşimin 30.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?