2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slmlar arkadaşlar. ben 32 yaşındayın şubat başı ve nisan ortası 2 tüp bebek denemem var ama maalesef transfer yapılamadı. ilkinde 6 yumurta geçde olsa gelişti 5 i boş çıktı toplanan tek yumurta döllenmedi. tedavi iptal edildi. 2.de 5 yumurtadan 3 ü güzel gelişti 2 yumurta toplandı biri döllendi ama maalesef bölünmedi tedavim yine iptal. şimdi dinlenme dönemindeyim. doktorum biesteron balık yağı coraspin ve folbiola devam etmemi istedi. işte yumurtalıklar normal boyutuna geldiğinde tekrar deneyecem inşallah. tüp bebeğe eşimin sperm değerleri çok düşük olduğu için yönlendirildik ama tedavi aşamasında bende de çikolata kisti çıktı. kist rezerv düşüklüğüne neden olduğun için yumurta sayısı fazla olmuyor. bu durum benim çok moralimi bozuyor. ballı çörekotlu karışımı yapıyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum normal yoldan şans vermiyorlar ama umut dünyası ne yapalım. benim hikayem böyle işte..

evet haklısınız. bizim sayı 3 mil. sanırım harekette ve başka bir şeyde pek sorun yok doktor ön görüşmede normal dedi. evet ümitliyim inşallah sizlerin güzel haberlerinizle daha da ümitli olacağım. benim gideceğim hastanenin sayfasında hep negatif çıkıyor sanki ama çok övülen bir doktor... neyse hayırlısı... istanbulda olsaydım memorıale giderdim herhalde. neyse hayırlısı elimdeki imkanlarla yetinmem gerekir.

Canım sen nereye gıdıceksın?

Tulayyss hosgeldın neden sorun cıkılota kıstı ıse amelıyat etmıyolar?

canım gereken 1 sperm ve 1 yumurta o yüzden sen gönlünü ferah tut ve lütfen moralini bozma.çikolata kisti için tedavi önermiyormu dr.un.RABBİM şifanı versin inşallah.Annem sıkıntıya düştüğümde hep der ki elbet bu geceninde sabahı olacak sabret.

ben inanıyorum hepimiz için olacak canım.

neden hep negatif çıksın hiç olurmu öyle şey.dr.una güven sonuç hayırlı olur inşallah

cnm o lısteye nasıl ulasırım nasıl o kdr arttı ınanamıyorum cym plus dıye bı ılac varmıs duydunuz mu ok basarılıymıs guya almayı dusunuyorum....

evt cnm kotuymus ama sonucu degıstırmıyo bıtanem ole dusun....sayımız 10mılyonda olsa tupe mahkumuz 200 olsa da bıze 1 tane yetecek de allahın ıznıyle...vaktını beklıyo ıste....

evt cnm kotuymus ama sonucu degıstırmıyo bıtanem ole dusun....sayımız 10mılyonda olsa tupe mahkumuz 200 olsa da bıze 1 tane yetecek de allahın ıznıyle...vaktını beklıyo ıste....
evet o yüzden çokta üzmüyor bu beni fakat şuda var rakam ne kadar yüksekse kaliteli spermi yakalamk o kadar kolay oluyor.ama kısmetten ötesi yok RABBİM dilerse doğal yoldanda nasip eder.yeterki kaderinde yazılı olsun.

ben hep herşeyin hayırlıısnı diliyorum bundada öyle RABBİM hayırlısını nasip etsin inşalalh.hayırlı sağlıklı

karşılaştırmayı beraber yapalım cnm.

proxeed içindekiler: İçerik Bilgileri :
L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 0.50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

cym plus:İçerik : Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum, Yeşil Çay özü, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin),

sperm için en önemli şeyler çinko karnitin selenyum proxeedde fazlasıyla var.bana sanki proxeed daha etkili gibi geldi birde diğerinde mg.ları yok.

banada müsade arkadaşlar sabah ilk işim buraya bakmak olacak.her biten gün bizi yavrularımıza yakınlaştırsın inşallah.dua her kapıyı açar dualarınızda listemizide hatırlayın ve bebek bekleyen, isteyen tüm dostlarımızı.

iyi geceler

Son düzenleme:
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.AMİN

Her sabah
1 tatlı kaşıgı cevızlı-ballı,arı sutu polen karısımı,
zeytınyagında bekletılmıs ıncır.
Kahvaltıda
mutlaka kecıboynuzu pekmezı,yumurta.peynır,kusburnu mermalatı,ballı sut.
İşe gıderken
1 elma,3 cevız ıcı,10 adet siyah üzümkurusu,3 kayısı,3 ıncır kurusu.
Öglen
muzlu ballı,cevızlı tarcınlı karısım
HAFTADA 4 KERE
roka,tere,kıvırcık,turp,havuç,taze sogan,dereotu,maydanozlu,limonlu,zeytınyaglı,nar eksılı salata.
HAFTADA 1 KERE BROKOLI SALATA
1KERE KEREVIZ SALATA
1 KERE PIRASA,ISPANAK,BRUKSEL LAHANASI
1KERE BALIK
1 KERE BOL KIMYONLU,KEKIKLI TAVUK VE KIRMIZI ET
HER AKSAM
1su bardagı taze sıkılmıs portakal suyu
bır aksam ay cekırdegı,bır aksam yer fıstıgı,mutlaka kecı boynuzu kuru,
bırde haftada 2 kez İbrahim saraçoglundan bitkisel çay

bunları boncuk adlı arkadasın topıkınden aldım umarım bızede fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…