benim 14+5 te belli oldu hatta biz bile gördük yani direk önlerini döndüler
bana aralarında şu kadar fark var gibi birşey demedi.
Sadece bier 142 diğeri 145 gr dedi.
Tek yumurta ikizi farklı cinsiyette olma ihtimalleri varmı sizce ?
teşekkür ederim bilgin için bebeklerinizin cinsiyeti nedir....
bana aralarında şu kadar fark var gibi birşey demedi.
Sadece bier 142 diğeri 145 gr dedi.
Tek yumurta ikizi farklı cinsiyette olma ihtimalleri varmı sizce ?
evet,tek yumurta her zaman aynı cinsiyet olur..bende önümüzdeki haftalarda öğreneceğim inş..ya iki kız,ya iki erkek..hayırlısı olur inş..
desouza ,sizin tek yumurta ikizlerine tanıyı koyabildimi doktorunuz..yani dio dio mu,dio mono mu,mono mono mu..benimkilere mono mono dedi ama inş..yanılıyordur..çok riskliymiş..
Selam bu verdigin örnek neyin nesi ilk defa duyuyorum neden cok riskli?
tek plesenta tek kese diye biliyom normalde tek kesede olupta çift plesanta olanda var ama tıbbi adını bilmiyom
Yeni duydum bende yahu ben hic bilmiyorum doktor hic böyle seylerden bahsetmedi bana demekki hersey yolunda
sen nasilsin?
iyim cnm bildiğin gibi iş ev arası mekik dokuyom eve gelincede çamaşır katla evi toparla yarın kısmetse bebekler için alışverişe çıkıcaz çok heyecanlıyım....
Ayy sevindim iyi olmaniza bizde alyirouz canim yavas yavas artik bugün besikler icin takim aldik iki tane puset aldik bide 4 paket bez aldik 1 numara 2-5 kiloluk2 numara almadik cünkü yoktu büyük paket istiyordum ama oda yoktu haftaya bebek odasi alacagiz iste arti bi besik ayriyeten
ne güzel cnm tatlı heyecanlar bunlar ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah baya bişeey almışın sen valla ben hiçbişey almadımki 2 adet mama önlüğü aldım sadece çok beğenmiştim yarın kayınvalidemle çıkıcaz eşim ben llk 6 ay kulllancakları kayınvalide alıcak haftaya da kendi annemle işte oda 1 yaş için falan alır yıllık izin 15 ağustos gibi kullanmayı düşünüyorum ozaman kısmet olursa odaya bakarım...
evet,tek yumurta her zaman aynı cinsiyet olur..bende önümüzdeki haftalarda öğreneceğim inş..ya iki kız,ya iki erkek..hayırlısı olur inş..
desouza ,sizin tek yumurta ikizlerine tanıyı koyabildimi doktorunuz..yani dio dio mu,dio mono mu,mono mono mu..benimkilere mono mono dedi ama inş..yanılıyordur..çok riskliymiş..
Selam bu verdigin örnek neyin nesi ilk defa duyuyorum neden cok riskli?
çift yumurta cnm benim 1 kız 1 erkek
Monoamniyotik, tek amniyo keseli ikiz gebeliktir. Bu ikiz gebelikte bebekler aynı amniyo sıvısı içinde birbirleriyle direkt temas halinde gelişimlerini sürdürürler. Tüm ikiz gebelikler içerisindeki karşılaşılma olasılığı %1 dir. Oldukça riskli bir ikiz gebelik türüdür.
Monokoryonik ise tek koryonlu demektir. Döllenme gerçekleştikten sonra aynı plesanta tabakası üzerinde ve aynı plesanta (amniyon kesesi) ortak olan iki bebek oluşur. Koryon, embriyonun solunum yaptığı bölüme denir.
doktorum bana,biri ölürse diğeride ölebilir,veya büyüdükçe kordon dolanması olur dedi..o günden beri endişeliyim ve hevesim yarıya indi..onu oraya koyan rabbime emanetleri..aslında çok korkmaya gerek yok..çok kişide olan ve sağlıklı doğum yapanlarda varmış..inşallah bizde öyle oluruz..
Eki Görüntüle 232115
Evet ya ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu ben her disari ciktigimda aliyorum esimlede baya aldik hatta hastane cantam bile hazirdogumdan sonra giycekleri felan da hazir sampuan felan alicam iste benden baska kim alacak kimse yokki canim yanimda esimden baska elimden geldikce aliyorum iste neyse birazdan görsürz
Monoamniyotik, tek amniyo keseli ikiz gebeliktir. Bu ikiz gebelikte bebekler aynı amniyo sıvısı içinde birbirleriyle direkt temas halinde gelişimlerini sürdürürler. Tüm ikiz gebelikler içerisindeki karşılaşılma olasılığı %1 dir. Oldukça riskli bir ikiz gebelik türüdür.
Monokoryonik ise tek koryonlu demektir. Döllenme gerçekleştikten sonra aynı plesanta tabakası üzerinde ve aynı plesanta (amniyon kesesi) ortak olan iki bebek oluşur. Koryon, embriyonun solunum yaptığı bölüme denir.
doktorum bana,biri ölürse diğeride ölebilir,veya büyüdükçe kordon dolanması olur dedi..o günden beri endişeliyim ve hevesim yarıya indi..onu oraya koyan rabbime emanetleri..aslında çok korkmaya gerek yok..çok kişide olan ve sağlıklı doğum yapanlarda varmış..inşallah bizde öyle oluruz..
Eki Görüntüle 232115
herşeyi çiftmi alıyorsun bizide bilgilendirirsen seviniriz örnek ikiz olunca ne alacağımızı bilmiyoruz cnm ya
ben bir kız büyüttüm ama ikizleri büyütmeye benzemez herhalde ne yapacağımızı bilmiyoruz fikir edinmeye ihtiyacımız var yardımcı olurmusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?