- 5 Mart 2011
- 767
- 0
- 66
Simdi anladim canim Korkma ALLAH in izniyle bisey olmaz ona bakarsan hangimizin garantisi varki dua et endise etme insallah bisey olmaz bebislerine
Tabi cift aliyorum canim sende ablam gibisin trde izindeyken alisverise cikiyoruz soruyor bana herseyi ciftmi alican diye
ben suana kadar zibin takimlari aldim citcitli battaniye,corap,altli üstlü takimlar,tulum zaten takim oldugu icin sapka eldiven almadim kundaklik,bugünde puset bez vesayre aldik iste herseyi ikiser hatta üyer tane aldim sonucta ikitane olacak benim ilk bebislerim ama daha önce bebis baktim fazla lazim oluyor ilk dogduklarinda önceden aldiklarim sari yesil almistim cünkü cinsiyetleri cok gec belli oldu benim önce kizimi ögrendim sonra oglumu simdi mavi pembe aliyoruz iste haftayada bebek odasi alacagiz valla basla sende zaman cabuk geciyor canim
ay valla ne yapacağız bilmiyorum.
önce bir cinsiyetlerini öğrensek en azından ona göre alırız bakalım 1 ayımız kaldı bakalım cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım bebeklere beşikmi alıcaksınız ilk 6 ay bir beşikte yatsınlar diyor karar veremiyorum ne yapıcamı ....