2011 İkiz Anneleri ve Adayları

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün ???

bu ayrıntılı usg ye kaçıncı haftada bakılıyor ???

15 dk mı niye öle az sürmüş ki cnm ben 1 saat falan durdum tek gebelikte biile okadar az sürmüyoki
Günaydın Kızlar ;
Bende ayrıntılı usg yaptırdım. sadece 15 dk sürdü. pek konuşmadı dr. ama neyse ki sonuçlar temiz. Allah'ı ma şükür..

15 dk mı niye öle az sürmüş ki cnm ben 1 saat falan durdum tek gebelikte biile okadar az sürmüyoki
benim dr beni ayrıntılı için bu profesöre yönlendirdi.hızlı bakar pek konuşmaz ama işinde bir numaradır dedi. ama ben açıkcası bu kadar hızlısını beklemiyordum..

28 haftalık cnm erkek kızda 26.nın içinde ortalama 6,5 aylık işte erkek daha önde gidiyomuş normlade
canım araları en başından beri açık mıydı hafta olarak yoksa sonradan mı erkek kıza fark attı. ( abilik yapıyor sanırım)

28 haftalık cnm erkek kızda 26.nın içinde ortalama 6,5 aylık işte erkek daha önde gidiyomuş normlade
canım araları en başından beri açık mıydı hafta olarak yoksa sonradan mı erkek kıza fark attı. ( abilik yapıyor sanırım)

cnm benim kese 4 haftalıkken gözüktü ssanırım ozaman kız 4+0 erkekte 4+1 di ama gelişmeye başlayınca erkeğin daha hızlı oldu normalmiş erkek bebeğin kemik yapısı farklı olduğundan herzaman böle oluyomuş doktorların dediklerine göre çok şükür öle fazla kilo farkı yok ortalama 250 gr falan işte

benimde ilk baştan beri hemen hemen aynıydılar,ortalama 2 günlük fark varmış aralarında..birbirlerine çok yakınmış..işallah hep böyle gider..

cnm bir şey sormak istiyorum cinsiyetleri ne zaman belli oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…