2011 İkiz Anneleri ve Adayları

ben aldim kücük paket aldim ama yoktu her birinde 27 tane var 4 paket pampers aldim ama yarin tekrar alicam malum ikizler ekonomik paket alicam bi tane o zaman yeter saniyorum onun icindede 112 tane var mama almadim ama alirsam bende önce aptamil alirim sayet sütüm olmassa yada yetmesse burdada baya pahali 15 euro bi paketi ama ne yapalim en iyisi o bence tüm tanidigim anneler o mamayi tavsiye ediyor bu arada still tee kullanan oldumu dogumdan bi hafta önce baslaniyor anne sütünü arttirmak icin?:44::44:

ben kullandım.biraz farkediyor ama en çok kavun süt yaptı bende.still-tea tadını pek beğenmedim..ben daha çok komposta yapıyorum.üzüm erik kayısı ne bulursam.
ilk 1 ay anne sütü bebeklere yeter diyorlar.benim yetmedi.hatta ilk gün hastanede sütüm gelmedi.bebeklerimin birinin kan şekeri düştü.doktor acilen mama aldırdı bize.kaşıkla verecekmişiz:63:.ne uğraşacam verdim biberonla.yavrum nasılda içti.bebek çantasına bi biberon atın bence.lazım olabilir.

6 hafta 3 gunluk ikiz bebeklerimle ben de artık aranizdayim.bugun kalp atislarini gorduk cok sukur.kesenin birinde 2 mm kanama odağı var, genelde yatıyorum.13. Haftaya kadar istirahat öneriyor doktorum.
Sizlerin bilgi ve tecrubelerinizle 9 aya tamamlayabilirim inşallah bu maceramı.
Herkese hayırlı ramazanlar.

allah tamamına erdirir inşallah canım.hayırlısıyla bebişlerini sende alırsın kucağına alırsın inşallah.:31:

6 hafta 3 gunluk ikiz bebeklerimle ben de artık aranizdayim.bugun kalp atislarini gorduk cok sukur.kesenin birinde 2 mm kanama odağı var, genelde yatıyorum.13. Haftaya kadar istirahat öneriyor doktorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş...
merhaba bende ikiz bebiş bekliyorum. Geçen hafta duyduk pıtpıtları. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
Maşşallah canım pıt pıtlarıda duymuşsun Allahım kucagına almayı nasip etsin.....

merhaba güzel ikiz anneleri nasılsınız bakalım ???

Hayırlı ramazanlar olsun hepimize bu mubarek günün hürmetine sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlerimize inş...

öncelikle hayırlı olsun canım benimde senin gibi doktorum pıhtı var demişti ve istirahat önerdi.evden dahi acil olmadıkça çıkma demişti.bugün tam 13+3 günlük ikizlerime hamileyim ve bugün işe başladım.mutlaka dinlen.doktorun ilaç verdiyse düzenli kullan.

bence hormonların artışı ve havanın çok sıcak olmasıyla birlikte halsizlik şikayetimiz artıyor.gece sıcaktan uyuyamıyoruz.bu arada bebeişlerin hayırlı olsun.

saol cnm bnm inşallah hayırlı bir şekilde alırım kucağıma ....

Herkesin Ramazanı Şerifi kutlu ve hayırlı olsun.

Rabbim bu mübarek günde tüm anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah ve bizim gibi evlatlarına kavuşmaya gün sayanlarında evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Ben Ramazanları çok severim manevi bir huzur veriyor insana.O iftar sofralarından daha lezzetli sofra varmı başka?Bizi bu sene Rabbim affetsin bidahaki seneye inşallah.Ömrümüz oldukça borcumuzu öderiz.
:4:

Herkesin Ramazanı Şerifi kutlu ve hayırlı olsun.

Rabbim bu mübarek günde tüm anne olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah ve bizim gibi evlatlarına kavuşmaya gün sayanlarında evlatlarına sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Ben Ramazanları çok severim manevi bir huzur veriyor insana.O iftar sofralarından daha lezzetli sofra varmı başka?Bizi bu sene Rabbim affetsin bidahaki seneye inşallah.Ömrümüz oldukça borcumuzu öderiz.
:4:

amin canım inşallah hayırlısı ile bakalım....

duymadım cnm still tee nasıl bişey ki:23:

Süt arttrirci canim bitki cayi herkes iyi diyor ama alicam bende

slm bayanlar nasılsınız:)))

Cok sükür iyiyiz canim yorgunluk var o kadar:5:

Allah yardimcin olsun canim insallah sag salim kucagimizada aliriz yat bolca dinlen:61:

ben kullandım.biraz farkediyor ama en çok kavun süt yaptı bende.still-tea tadını pek beğenmedim..ben daha çok komposta yapıyorum.üzüm erik kayısı ne bulursam.
ilk 1 ay anne sütü bebeklere yeter diyorlar.benim yetmedi.hatta ilk gün hastanede sütüm gelmedi.bebeklerimin birinin kan şekeri düştü.doktor acilen mama aldırdı bize.kaşıkla verecekmişiz:63:.ne uğraşacam verdim biberonla.yavrum nasılda içti.bebek çantasına bi biberon atın bence.lazım olabilir.

ayy insallah benim ki yeter hic istemiyorum hazir mama vermek aslinda hayirlisi olsun burda herseyi hastane veriyor canim sadece giycek getircem ben emzik bile veriyorlar bakalimzaten bebekler icin yemedigim seyler yedim yarasin diye ama sanki kücük benim meleklerim 755 gram dedi normalmi haftama göre doktor iyi diyor ama`?

merhaba güzel ikiz anneleri nasılsınız bakalım ???

Hayırlı ramazanlar olsun hepimize bu mubarek günün hürmetine sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlerimize inş...

Tesekkür ederiz sizede hayirli ramazanlar amin canim insallah yorgunluk disinda iyiyiz canim ya sen?

merhaba nasılsını canlarım bugun hiç halim yok neden bilmiyorum....

sicaktan olabilirmi canim ?cok yorma kendini sakin ben cok cabuk yoruluyorum bu ara gercekten

Slm kızlar 6 hafta 4 günlük ikizlerimle bende aranızdayım... :) Ultrasonda da gördüm bebişlerimi, ama biri diğerinden çok küçük. Benim durumumda olan var mı aranızda?

Slm kızlar 6 hafta 4 günlük ikizlerimle bende aranızdayım... :) Ultrasonda da gördüm bebişlerimi, ama biri diğerinden çok küçük. Benim durumumda olan var mı aranızda? Endişeleniyorum....

Slm kızlar 6 hafta 4 günlük ikizlerimle bende aranızdayım... :) Ultrasonda da gördüm bebişlerimi, ama biri diğerinden çok küçük. Benim durumumda olan var mı aranızda? Endişeleniyorum....

Tebrikler canim Hayirli olsun bebislerin daha minicikler annesi endise etme canim oluyormus öyle ben bilmiyorum ama duydugumu söyliyim aralarinda her zaman fark oluyor benimkilerde de var kizim ogluma göre daha büyük korkma insallah ALLAH korur bebislerimizi

kızlar şuan size hastaneden yazıyorum:( 32 . haftamadayım ve 2,5 haftadır nst de sancı çıkıyor, erken doğum riskim var.şükür bu kadar geciktirdik. doktorlar 36 haftayı doldurtup doğurtmak istiyorlar ki daha 4 haftam var.

kendinize iyi bakın ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı demek ki ikizlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş....

kızlar şuan size hastaneden yazıyorum:( 32 . haftamadayım ve 2,5 haftadır nst de sancı çıkıyor, erken doğum riskim var.şükür bu kadar geciktirdik. doktorlar 36 haftayı doldurtup doğurtmak istiyorlar ki daha 4 haftam var.

kendinize iyi bakın ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı demek ki ikizlerde daha dikkatli olmak gerekiyormuş....

Cok gecmis olsun canim insallah bi sorun cikmaz Allah yardimcin olsun insallah bebisler beklenen tarihte gelirler sende kendine ve bebislere iyi bak

Tebrikler canim Hayirli olsun bebislerin daha minicikler annesi endise etme canim oluyormus öyle ben bilmiyorum ama duydugumu söyliyim aralarinda her zaman fark oluyor benimkilerde de var kizim ogluma göre daha büyük korkma insallah ALLAH korur bebislerimizi

Teşekkür ederim, cuma günü 2. kez ultrasona giricem inşallah büyümüş görürüm bebeklerimi. :)

Slm kızlar 6 hafta 4 günlük ikizlerimle bende aranızdayım... :) Ultrasonda da gördüm bebişlerimi, ama biri diğerinden çok küçük. Benim durumumda olan var mı aranızda?
hoşgeldin canım aramıza benimde iksi arasında 2 gün var canım dr. problem değil o kadar dedi demekki ikizlerde olabiliyor böyle üzülme sende

canım çok geçmiş olsun inş. çok acele etmezde bebişler zamanında dünyaya gelirler dualarımız senle canım...

Tesekkür ederiz sizede hayirli ramazanlar amin canim insallah yorgunluk disinda iyiyiz canim ya sen?

aynen bendede öyle yorgunluk halsizlik beni bitirdi valla ama ne yapalım bebiş için herşey katlanacagız...

Son düzenleme:
cnm ben 2 hafta önce gittiğimde erkek 960 gr kızda 772 gr falandı bakalım bu cmtesi kontrolüm var kısmet olursa gidicem
Süt arttrirci canim bitki cayi herkes iyi diyor ama alicam bende

Cok sükür iyiyiz canim yorgunluk var o kadar:5:

Allah yardimcin olsun canim insallah sag salim kucagimizada aliriz yat bolca dinlen:61:

ayy insallah benim ki yeter hic istemiyorum hazir mama vermek aslinda hayirlisi olsun burda herseyi hastane veriyor canim sadece giycek getircem ben emzik bile veriyorlar bakalimzaten bebekler icin yemedigim seyler yedim yarasin diye ama sanki kücük benim meleklerim 755 gram dedi normalmi haftama göre doktor iyi diyor ama`?

sicaktan olabilirmi canim ?cok yorma kendini sakin ben cok cabuk yoruluyorum bu ara gercekten

Back
X