resimleri silemiyorum biri bana yardım etsinnnnnn:84:
kız asi beğeneceğine yardım etsene rezil oldum nasıl silcem off yaaaa:84::84:
canim dur bakim bi arkadaslara sorim belki onlar bilir bekle
asi canım eklenen resimler silinmiyormuş bu bir kuralmış.sorular-şikayetler bölümüne baktım.senide uğraştırdım gece gece.ben çıkıyorum.canım sıkıldı.inşallah bi sakatlık olmaz.neyse iyi geceler.
Günaydın arkadaşlar ben 4 gun hastanede yattım kanamadan dolayı şimdi eveyım bebişlerımın bırının plesentasının arkasında kan goruluyor tam yerleşememiş hala kanama beklıyoruz allahım şu mubarek gunlerde yardım etsın hepimize
Günaydın arkadaşlar ben 4 gun hastanede yattım kanamadan dolayı şimdi eveyım bebişlerımın bırının plesentasının arkasında kan goruluyor tam yerleşememiş hala kanama beklıyoruz allahım şu mubarek gunlerde yardım etsın hepimize
maşallah cnm ne güzelmişin benimde çok şükür kendimde yok kilom hepsi bebişlerde göbeğimde öle çok abartılı değil zaten bide kendime kilo alsam ne olurdum bilmem...
kilolarınızın normal olması ne kadar güzel.toplam kaç kilo aldın.
ve daha önce konuşmuştuk şevket yılmazdaki arkadaşımla konuştum.en iyi doktor ve sezeryanda iyi olan doktor Cengiz miş,soyadını hatırlayamadım şimdi.yine aklımızda bulunsun.
geçmişl olsun cnm serklaj yaptırcaktın dimi yaptırdınmı yerleşmesi progestan kullanıyomusun peki
Sağol canım evet serklaj yapıldı progestan kullanıyorum
hamilelik belirtileriniz nasıldı ilk haftalarda beta hcg kaçtı
maşallah cnm ne güzelmişin benimde çok şükür kendimde yok kilom hepsi bebişlerde göbeğimde öle çok abartılı değil zaten bide kendime kilo alsam ne olurdum bilmem...
zaten daha fazla kilo alsak yerimizden kalkamazdik biz benimde göbegim var o kadar kilo almadim simdiden zorlaniyorum gece hic uykum yok
olsada saat basi uyaniyorum iste ne yapayim
canim cok gecmis olsun insallah bisey olmaz yat bolca dinlen sen ALLAH yardimcin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?