ben hiç bir hazırlık yapmadım daha biraz zaman geçsinde öyle araştırır bakarım alırım sen ne zaman ikili test için gidiceksin canım
bilmiyorumki canım dr gideceğim bakalım yarın inşallah o zaman söyler herhalde sana bir şey dedi mi doktor:)
nasıl yani bişey derken tarih olarak soruyorsan 16 ağustosta tekrar gidicem ikili test için
canım bakalım ben dr değiştirdiğim için yarın ilk gideceğim hayırlısı pazartesi görüşürüz ben çıkıyorum akşama yazabilirsem yazarım sana canım eski dr . çalıştığı hastanede sezaryan 2.5 milyarmış bende daha uygun bir yer buldum anlatırım sana detayları seni öpüyorum birtanem bebişlere iyi bak
tamam canım görüşürüz doktordan geldiğinde muhakkak bilğilendir merak ederim sende bebişlere iyi bak
[/QUOTE][cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOThathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
malesef ayrılmıyor araba ama yakından gördüm çok hoş bence benim 1 kız 1 erkek olduğu için beğendim fiaytı 800 tl cikkkkk:27
canım resmini yükleyebilirsem deneyeceğim:
bende iyiyim dün doktora gittim bebeişlerimi görmeye dayanamdım 16 sında ikili test için tekrar gidicem bakın resimlerine apartman dairesi gibiler benim bebişlerim
Günaydınlar,
herkes iyidir umarım. bugün 21 hafta olduk. haftalar dolunca bir mutlu oluyorum ki sormayın.
bende ikiz annesiyim suan iki bucuk yasindalar ama cok zor bir surec gecirdim yalniz oldugum icin cift yumurta ikizi suan 3 cocuk annesiyim buyuk oglum da var ilk okulda uc tane oglan kizim olmadi
[/QUOTE][cnm jokerde var benim çok hoşuma gitti nasip olursa inşallah alıcam dur ekleyeyim resminiEki Görüntüle 235361 QUOTE=hathar;20376302]arkadaşlar ben ayrı almayı düşünüyom bebek arabasını ikiz bebek arabaları çok büyük oluyor bagajada sığmıyor birde bunun ankucakları var:)
günaydın
benimde cumartesileri haftalarım dolup yeni haftaya başlıyorum.bizde 14 haftayı bitirdik ve 15.haftaya başlıyoruz.
Allah bağışlasın evlatlarınızı büyütmüşsünüz maşallah bize tavsiye veriniz. ilk çocuklarımız olacak çoğumuzun..bende ikiz annesiyim suan iki bucuk yasindalar ama cok zor bir surec gecirdim yalniz oldugum icin cift yumurta ikizi suan 3 cocuk annesiyim buyuk oglum da var ilk okulda uc tane oglan kizim olmadi
Günaydınlar,
herkes iyidir umarım. bugün 21 hafta olduk. haftalar dolunca bir mutlu oluyorum ki sormayın.
Selam canim cok sükür iyi sayiliriz bizde masallah baya büyümüstür bebislerin ALLAH hepimize yardim etsin bizde 28 e gircez insallah az kaldi 7ayi geride birakicaz yakinda
kızlar dün gece ve hala şu kaburga ağrılarım tavan yaptı.geçen alış verişe çıktım bebekler o günden beri aşağıda duruyor.gündüz sol yanıma yatmaya gayret ediyorum 3-4 gün sürekli yattığımdan mı bilmem,sol kaburgam önlü arkalı acayip ağrıyor.birde göğüs kafesimn ortası acıyor.çok tedirginim ..sağıma yatınca gece,biraz uyuya bildim.sizede oluyor mu?
olmazmı cnm ya ben sağ tarafıma yatınca uykuya dalıyom valla.....
merhaba elimden geldigince yardimci olurum hamilelik donemim ilk cocugumda oldugu gibi baya zor gecti bulantim hic gecmedi gurbette oldugumuz icin ailelerde yoktu tabi karnim cok buyudu ve belim agirligi tasiyamadi (karniniz icin surekli badem yagi ve losyonlar kullanin iyi geliyor) cok erken dogum yaptim ama 2 kilo dogdu ikizlerim esim gece calistigi icin hersey bana kaldi benim zorlugum ondan ilk 3 ayim zor gecti uc cocuk uykusuz geceler ama onlarin guzellegi herseye degiyor. cift yumurta ikizi ogullarim ve karakterleri cok zit
canım dr lar 28 haftaya kadar olan süreyi riskli buluyorlar
28. geldin riskin azaldı senin.
sonra 32
sonra 36.haftaya bi gelebilsek
bebişlerde 38. haftada gelseler ooo ne güzel olur dimi..
seninkilerde kocaman olmuş kiloları en son kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?