kızlar dün gece ve hala şu kaburga ağrılarım tavan yaptı.geçen alış verişe çıktım bebekler o günden beri aşağıda duruyor.gündüz sol yanıma yatmaya gayret ediyorum 3-4 gün sürekli yattığımdan mı bilmem,sol kaburgam önlü arkalı acayip ağrıyor.birde göğüs kafesimn ortası acıyor.çok tedirginim ..sağıma yatınca gece,biraz uyuya bildim.sizede oluyor mu?
bende dün kontroldeydim benimkiler erkek 1032 kız 997 grcık olmuş kız yetişmeiş erkeğe çok şükür erkekte 27+4 kızda 26+6 dayım doktor sadece sol su iç ve soluna yat dedi başka hiçbişey yapma çok kritik bu haftalar 36 ya ulaşmamız lazım hedefimiz bu dedi inşallah ya çalışıyorumda üstelik masabaşı çalışıyorıum dedimde farketmez ayaktada çalışsan otursanda rahme baskı oluyomuş uzanamam lazımmış çok şükür iyiz ama ağırlaşamaya başladığımı hissediyorum....
Bende düz yatinca oluyor genelde bende sürekli dinleniyorum canim sag sol yatmaya calis bide üstünüze afiyet nezle olmusum :2::2:
daha zor nefes aliyorum dikkat edin zor geciyor benim icin
geçmiş olsun canım.sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış.bende hep sağıma yatardım.benim için zor olmuştu.kalkınca çok komik oluyodu.ikiside topak olmuş tek tarafım bombili tek tarafım hafif tümsek.ne günlerdi bee...
Bende düz yatinca oluyor genelde bende sürekli dinleniyorum canim sag sol yatmaya calis bide üstünüze afiyet nezle olmusum :2::2:
daha zor nefes aliyorum dikkat edin zor geciyor benim icin
canım benim ilk haftalarda özellikle dayanılmaz ağrılarımo oluyordu.20.haftadan sonra biraz azaldı gibi.serklaj falan yapılmadı bana belki dikkiş yerleri geriyordur. birde ayaktayken kasıklarını kontrol et,çıkıntı varmı iç çamaşırının lastiğinin hizasında.benim çok sızlıyordu,birgün elimi bir attım fındıktan az büyük çıkıntı.yatınca yok oluyor..meğerse kasık fıtığı olmuşumArkadaslar benim bir sorunum var anlatması çok zor sizlerden yardım istiyorum17+3 günlük ikizlerin var 13 hafta önlem olsun diye serklaj yaptı doktorum 3gundur affedersiniz sol alt tarafımda sürekli devam eden elektrik çarpması gibi bişeyler oluyo bunu daha açık anlatmaya cAlisicam vajinanin sol alt iç tarafında kemik lrrin icinde pit pit pit sürekli bisey oluyo bu ne olabilir birde bebeklerim daha 250 gram kadarlar toplamda 500gram eder ama benim özellikle sabahları ve ayakta kalınca alk kemiklerinde ağrı oluyo sanki birazcikta ayakta kalırsam rahmim düşecek buna benzer bişeyler yaşayan anne adayları lütfen bana yardım edin korkuyorum serklajla yani dikislerle bu ağrıların bir iliskisi olabilirmi yani bebekler rahim ağzını zorluyor olabilirmi
Arkadaslar benim bir sorunum var anlatması çok zor sizlerden yardım istiyorum17+3 günlük ikizlerin var 13 hafta önlem olsun diye serklaj yaptı doktorum 3gundur affedersiniz sol alt tarafımda sürekli devam eden elektrik çarpması gibi bişeyler oluyo bunu daha açık anlatmaya cAlisicam vajinanin sol alt iç tarafında kemik lrrin icinde pit pit pit sürekli bisey oluyo bu ne olabilir birde bebeklerim daha 250 gram kadarlar toplamda 500gram eder ama benim özellikle sabahları ve ayakta kalınca alk kemiklerinde ağrı oluyo sanki birazcikta ayakta kalırsam rahmim düşecek buna benzer bişeyler yaşayan anne adayları lütfen bana yardım edin korkuyorum serklajla yani dikislerle bu ağrıların bir iliskisi olabilirmi yani bebekler rahim ağzını zorluyor olabilirmi
Cybex Topaz Lüx Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
ikizlerime ayrı ayrı bu modelden aldım
birleştirme aparatı var özel yaptırılıyor
mecbur kalırsanız birleştirirsiniz
tek başıma dışarı çıkma imkanım yok
ve gerçekten çok iyi bir seçim yapmışım...
tamam canım görüşürüz doktordan geldiğinde muhakkak bilğilendir merak ederim sende bebişlere iyi bak
masallah canim bebislere cok fark yok canim aralarinda insallah benimkilerde biraz büyümstürdoktor güzel söylüyorda nasil yaticagini bilemiyor insan
sen daha cok dikkat etmelisin calisiyosun cünkü ben hep evdeyim ama yataktan cikasim gelmiyor bide nezle olmusum varya burnum gözüm akiyor :2::2:normal artik agirlasman senle ayni sayilirz bakalim insallah bebekler erken gelmezlerbenim daha var doktora gitmeme ya 18inde randevum sen kac haftata bi gidiyosun ?
canım ben gittim dr ama galiba eski dr gideceğim çok uzak o hastane bakalım tarama testini 24 ağustosa veriyor 2 tarama önermiyor dr 3 tarama dedi ikizlerde 2li tarama testi yapılmazmış bakalım canım herşey yolunda dedi dr bir sorun yok
canım nereden aldın banada adresini verirmisin cnm:))
ben 2 haftada bir gidiyorum sağol inşallah dediğin gibi erken gelmezler ama ALLAHın izniyle vaktinde saatinde gelicekler biz ne dersek diyelim boş yani bende evde olduğumda yataktan çıkmıyorum ki evde boya başladı eşim yıllık izninde bende 15 ağustos gibi çıkıcam kayınpeder boya yapıyo kayınvaliyle eşimde temizlik sağolsunlar bende sanki idrar yolu enfeksiyonu oldum işyerim yakın da eşim bırakıp alıyo 5 dk evime arabayla bakalım bayramdan sonra gidemem heralde zaten 36.haftya kadar dururlarsa ekim başı oluyo hayırlısı cnm ya
canım verdiğim linkte de satılıyor ama biz daha ucuza başka bi yerden aldık
sanırım nealsak tan aldık
ama bahsettiğim aparatı ayhançocuk yapıyo
yerleri saraçhanede haşim işcan geçidinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?