2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Bende düz yatinca oluyor genelde bende sürekli dinleniyorum canim sag sol yatmaya calis bide üstünüze afiyet nezle olmusum :2::2:
daha zor nefes aliyorum dikkat edin zor geciyor benim icin

bende dün kontroldeydim benimkiler erkek 1032 kız 997 grcık olmuş kız yetişmeiş erkeğe çok şükür erkekte 27+4 kızda 26+6 dayım doktor sadece sol su iç ve soluna yat dedi başka hiçbişey yapma çok kritik bu haftalar 36 ya ulaşmamız lazım hedefimiz bu dedi inşallah ya çalışıyorumda üstelik masabaşı çalışıyorıum dedimde farketmez ayaktada çalışsan otursanda rahme baskı oluyomuş uzanamam lazımmış çok şükür iyiz ama ağırlaşamaya başladığımı hissediyorum....

masallah canim bebislere cok fark yok canim aralarinda insallah benimkilerde biraz büyümstür doktor güzel söylüyorda nasil yaticagini bilemiyor insan
sen daha cok dikkat etmelisin calisiyosun cünkü ben hep evdeyim ama yataktan cikasim gelmiyor bide nezle olmusum varya burnum gözüm akiyor :2::2:normal artik agirlasman senle ayni sayilirz bakalim insallah bebekler erken gelmezlerbenim daha var doktora gitmeme ya 18inde randevum sen kac haftata bi gidiyosun ?

Bende düz yatinca oluyor genelde bende sürekli dinleniyorum canim sag sol yatmaya calis bide üstünüze afiyet nezle olmusum :2::2:

geçmiş olsun canım.sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış.bende hep sağıma yatardım.benim için zor olmuştu.kalkınca çok komik oluyodu.ikiside topak olmuş tek tarafım bombili tek tarafım hafif tümsek.ne günlerdi bee...

Tesekkür ederim canim yatiyorum soluma ama uykuya dalmam sag tarafta oluyor ne bilim alismamisim benimkie öyle oluyor
özlemis gibisin hamis günlerini sensenin ufakliklar nasil?

Arkadaslar benim bir sorunum var anlatması çok zor sizlerden yardım istiyorum17+3 günlük ikizlerin var 13 hafta önlem olsun diye serklaj yaptı doktorum 3gundur affedersiniz sol alt tarafımda sürekli devam eden elektrik çarpması gibi bişeyler oluyo bunu daha açık anlatmaya cAlisicam vajinanin sol alt iç tarafında kemik lrrin icinde pit pit pit sürekli bisey oluyo bu ne olabilir birde bebeklerim daha 250 gram kadarlar toplamda 500gram eder ama benim özellikle sabahları ve ayakta kalınca alk kemiklerinde ağrı oluyo sanki birazcikta ayakta kalırsam rahmim düşecek buna benzer bişeyler yaşayan anne adayları lütfen bana yardım edin korkuyorum serklajla yani dikislerle bu ağrıların bir iliskisi olabilirmi yani bebekler rahim ağzını zorluyor olabilirmi

canım geçmiş olsun,..ceryanda kalmamaya çalış.burnuna bol bol su çek,inş. çabuk geçer.benimde bugün itibariyla düz yatınca dayanılmaz bir göğüs kafesi acısıbaşladı( bebişlerim göbek deliğimin altında şişkince duruyor niye daha düzelmedi anlamıyorum.korkudan tuvalet ve 4 saate bir 15 dakika nete kalkıyorum o kadar

canım benim ilk haftalarda özellikle dayanılmaz ağrılarımo oluyordu.20.haftadan sonra biraz azaldı gibi.serklaj falan yapılmadı bana belki dikkiş yerleri geriyordur. birde ayaktayken kasıklarını kontrol et,çıkıntı varmı iç çamaşırının lastiğinin hizasında.benim çok sızlıyordu,birgün elimi bir attım fındıktan az büyük çıkıntı.yatınca yok oluyor..meğerse kasık fıtığı olmuşum normal doğumda sıkıntı yaratır,sonradan hallettirirsin dedi.

Merhaba benımde serklajım var bende de sızlama oluyo bazen belkıde bebekler buyudukçe baskı oluyor o yuzden yatmamız lazım yanı ben yatıyorum hep

canim zaten ne olursa olsun o senin canin allah o gucu kudreti veriyor insana ins saglikli bebisleriniz olur bi donem onlari hastanede tutuyorlar 2 bucuk kilo olana kadar o donemde bol bol dinlen toparlan gerisi kucagina aldinmi geliyor allah herkese kolay dogumlar nasip etsin

tamam canım görüşürüz doktordan geldiğinde muhakkak bilğilendir merak ederim sende bebişlere iyi bak

canım ben gittim dr ama galiba eski dr gideceğim çok uzak o hastane bakalım tarama testini 24 ağustosa veriyor 2 tarama önermiyor dr 3 tarama dedi ikizlerde 2li tarama testi yapılmazmış bakalım canım herşey yolunda dedi dr bir sorun yok

ben 2 haftada bir gidiyorum sağol inşallah dediğin gibi erken gelmezler ama ALLAHın izniyle vaktinde saatinde gelicekler biz ne dersek diyelim boş yani bende evde olduğumda yataktan çıkmıyorum ki evde boya başladı eşim yıllık izninde bende 15 ağustos gibi çıkıcam kayınpeder boya yapıyo kayınvaliyle eşimde temizlik sağolsunlar bende sanki idrar yolu enfeksiyonu oldum işyerim yakın da eşim bırakıp alıyo 5 dk evime arabayla bakalım bayramdan sonra gidemem heralde zaten 36.haftya kadar dururlarsa ekim başı oluyo hayırlısı cnm ya

banada 2 li tarama yapıldı 3 lü yapılmaz dendi her doktor farklı işte ama 2 li tarama yapılması daha sağlıklı erken sonuç veriyo diye biliyom...

canım rabbim vakitlice sağlıklıca kucağına aldırsın inşallah
bunu her yerde söylüyorum nolur erken doğumdan korkmayın korktuğunuzu çağırmayın
kendi kendinize telkin verin erken doğacak diye hiç düşünmeyin
sizi etkilememek için çok detay anlatmicam ama şu kadarını söylim
erken bi dönemde kasılmalarım başladı ve hipnoz terapide erken doğum korkum olduğu ortaya çıktı
şanslıydım çünkü doktorum aynı zamanda bir hipnoz uzmanıydı
telkinlerle ve tabiki ilaçlarla yaklaşık 6 hafta öteledik doğumu
yine de erken geldiler 1 ay yoğun bakımda kaldılar ama şimdi turp gibiler maşallah
o yüzden erken doğurma ihtimalini silin kafanızdan
çevrenizden gelen ikizler erken doğar seslerine kulak vermeyin
38 e gideceğinizi hayal edin
arkadaşım 38. haftaya kadar gitti maşallah
hep iyi örnekleri görün her şey beyninizde bitiyor

HEDEFİMİZ 38.HAFTA şartlanalım kızlar buna sağlıkla sıhhatle vakitlice doğsun bebişlerimiz.....

canım verdiğim linkte de satılıyor ama biz daha ucuza başka bi yerden aldık
sanırım nealsak tan aldık
ama bahsettiğim aparatı ayhançocuk yapıyo
yerleri saraçhanede haşim işcan geçidinde

canım pusetleri aldıktan sonramı oraya götürüyorsun yapıyor her tür bebek arabasına göre yapıyorlarmı peki cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…