canım rabbim vakitlice sağlıklıca kucağına aldırsın inşallah
bunu her yerde söylüyorum nolur erken doğumdan korkmayın korktuğunuzu çağırmayın
kendi kendinize telkin verin erken doğacak diye hiç düşünmeyin
sizi etkilememek için çok detay anlatmicam ama şu kadarını söylim
erken bi dönemde kasılmalarım başladı ve hipnoz terapide erken doğum korkum olduğu ortaya çıktı
şanslıydım çünkü doktorum aynı zamanda bir hipnoz uzmanıydı
telkinlerle ve tabiki ilaçlarla yaklaşık 6 hafta öteledik doğumu
yine de erken geldiler 1 ay yoğun bakımda kaldılar ama şimdi turp gibiler maşallah
o yüzden erken doğurma ihtimalini silin kafanızdan
çevrenizden gelen ikizler erken doğar seslerine kulak vermeyin
38 e gideceğinizi hayal edin
arkadaşım 38. haftaya kadar gitti maşallah
hep iyi örnekleri görün her şey beyninizde bitiyor
canım benim ilk haftalarda özellikle dayanılmaz ağrılarımo oluyordu.20.haftadan sonra biraz azaldı gibi.serklaj falan yapılmadı bana belki dikkiş yerleri geriyordur. birde ayaktayken kasıklarını kontrol et,çıkıntı varmı iç çamaşırının lastiğinin hizasında.benim çok sızlıyordu,birgün elimi bir attım fındıktan az büyük çıkıntı.yatınca yok oluyor..meğerse kasık fıtığı olmuşumnormal doğumda sıkıntı yaratır,sonradan hallettirirsin dedi.
ılk olarak yazan ben olayım...
sat ılk gunu:30.11.2011
tahmini dogum tarihi:05.09.2011(ama bu kadar beklemezler sanırım:)
bebeklerin cinsiyeti: 2 erkek
bebeklerin isimleri:yusuf kerem-fatih selim(insallah)
yaşadığımız yer:istanbul
benımde persembe kontrolum vardı hersey normalmıs cok sukur.nst ye baglandım normal cıktı.bıdakı kontrol 15 gun sonra...sona gelındıkce heyecan artıyor..
Allah yardımcısı olsun dualarım arzumla bugun. Sanırım 36.haftada geliyor prensler.Arzum bebeklerine kavuşuyo bugun allah yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin arkaşlar
canım pusetleri aldıktan sonramı oraya götürüyorsun yapıyor her tür bebek arabasına göre yapıyorlarmı peki cnm:))
peki siz magnezyum kullanıyomuydunuz?doktorum bana magnezyum verdi hatta gel serum takalım magnezyumlu dedi çalıştığım için gidemedim akşam iftardan sonra gidicem inşallah
ben 18. haftanın içindeyim bu kadar erken bu sancılar çok ilginç hem ağrım oluyo hem yanıyo
Merhaba Kızlar,
size birşey danışacağım idrar tahlilinde lokosit çıkmıştı bugun testi yeniledim artmış benim dr hala ilaç vermedi. bu kez de idrar kültürü yaptı 3 gün sonra çıkacak sonuçlar.
siz hangi ilaçları kullandınız.
Arzum bebeklerine kavuşuyo bugun allah yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin arkaşlar
Merhaba Kızlar,
size birşey danışacağım idrar tahlilinde lokosit çıkmıştı bugun testi yeniledim artmış benim dr hala ilaç vermedi. bu kez de idrar kültürü yaptı 3 gün sonra çıkacak sonuçlar.
siz hangi ilaçları kullandınız.
sanırım bendede idrar yolu enfeksiyonu acıma hissediyorum
ya ndn oldu anlamdım afedersiniz ama günlük iç çamaşırı değiştiriyorum, penye kullanıyorum ayrı lavabo var evde sadece ben kullanıyorum, ilişki zaten yasak, eee bu enfeksiyon neden olmuş oluyor o zaman...
ayy hayırlısı olur inşallah bende girmiyo hiç diyodum doğum yaptı sandım zaten 36.hafta demişti sen nerden öğrendin ki
ya ndn oldu anlamdım afedersiniz ama günlük iç çamaşırı değiştiriyorum, penye kullanıyorum ayrı lavabo var evde sadece ben kullanıyorum, ilişki zaten yasak, eee bu enfeksiyon neden olmuş oluyor o zaman...
Canım geçmiş olsun aman ne kadar dıkkat etsek oluyo malesef enfeksıyon doktorun antıbıyotık veya fıtıl vermesı gerekmıyormu
Ben bıraz kullandım antıbıyotık pruluton depot kullanıyormusunuz bende bışey kaşıntı yapıyo ama nedır anlamadım
pruluton depot kullanıyorum cnm bende 16 .haftamdan itibaren ama kaşıntı yapmıyo bende
peki siz magnezyum kullanıyomuydunuz?doktorum bana magnezyum verdi hatta gel serum takalım magnezyumlu dedi çalıştığım için gidemedim akşam iftardan sonra gidicem inşallah
ben 18. haftanın içindeyim bu kadar erken bu sancılar çok ilginç hem ağrım oluyo hem yanıyo
Canım geçmiş olsun aman ne kadar dıkkat etsek oluyo malesef enfeksıyon doktorun antıbıyotık veya fıtıl vermesı gerekmıyormu
Ben bıraz kullandım antıbıyotık pruluton depot kullanıyormusunuz bende bışey kaşıntı yapıyo ama nedır anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?