Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bayadır giremiyodum bende 28+3 olduk oğluşlarımla 8 haftamız filan kaldı allahın izniyle şişlik yorulmalar ve biraz bel ağrsının dışında çok fazla bi sıkıntımız yok çok şükür sizler nasılsınız nasıl geçiyor![]()
selam kızlar bayadır giremiyodum bende 28+3 olduk oğluşlarımla 8 haftamız filan kaldı allahın izniyle şişlik yorulmalar ve biraz bel ağrsının dışında çok fazla bi sıkıntımız yok çok şükür sizler nasılsınız nasıl geçiyor![]()
Selam kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar. Doğum yaptıktan sonra birkere girme fırsatım oldu ondan sonra yazamadım.
Varmı eskilerden benim bıraktığım kişilerden doğum yapan, merak ediyorum.
İkizlerden fırsat bulupta yazamıyorum, büyüdükce sorunlarıda büyüyor
günlük 3-4saatlik uykuyla bakıyorum cocuklara...
Selam kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar. Doğum yaptıktan sonra birkere girme fırsatım oldu ondan sonra yazamadım.
Varmı eskilerden benim bıraktığım kişilerden doğum yapan, merak ediyorum.
İkizlerden fırsat bulupta yazamıyorum, büyüdükce sorunlarıda büyüyor
günlük 3-4saatlik uykuyla bakıyorum cocuklara...
canım geçmiş olsun,..ceryanda kalmamaya çalış.burnuna bol bol su çek,inş. çabuk geçer.benimde bugün itibariyla düz yatınca dayanılmaz bir göğüs kafesi acısıbaşladı( bebişlerim göbek deliğimin altında şişkince duruyor niye daha düzelmedi anlamıyorum.korkudan tuvalet ve 4 saate bir 15 dakika nete kalkıyorum o kadar
![]()
canim zaten ne olursa olsun o senin canin allah o gucu kudreti veriyor insana ins saglikli bebisleriniz olur bi donem onlari hastanede tutuyorlar 2 bucuk kilo olana kadar o donemde bol bol dinlen toparlan gerisi kucagina aldinmi geliyor allah herkese kolay dogumlar nasip etsin![]()
canım ben gittim dr ama galiba eski dr gideceğim çok uzak o hastane bakalım tarama testini 24 ağustosa veriyor 2 tarama önermiyor dr 3 tarama dedi ikizlerde 2li tarama testi yapılmazmış bakalım canım herşey yolunda dedi dr bir sorun yok
ben 2 haftada bir gidiyorum sağol inşallah dediğin gibi erken gelmezler ama ALLAHın izniyle vaktinde saatinde gelicekler biz ne dersek diyelim boş yani bende evde olduğumda yataktan çıkmıyorum ki evde boya başladı eşim yıllık izninde bende 15 ağustos gibi çıkıcam kayınpeder boya yapıyo kayınvaliyle eşimde temizlik sağolsunlar bende sanki idrar yolu enfeksiyonu oldum işyerim yakın da eşim bırakıp alıyo 5 dk evime arabayla bakalım bayramdan sonra gidemem heralde zaten 36.haftya kadar dururlarsa ekim başı oluyo hayırlısı cnm ya
HEDEFİMİZ 38.HAFTA şartlanalım kızlar buna sağlıkla sıhhatle vakitlice doğsun bebişlerimiz.....![]()
peki siz magnezyum kullanıyomuydunuz?doktorum bana magnezyum verdi hatta gel serum takalım magnezyumlu dedi çalıştığım için gidemedim akşam iftardan sonra gidicem inşallah
ben 18. haftanın içindeyim bu kadar erken bu sancılar çok ilginç hem ağrım oluyo hem yanıyo![]()
Arzum bebişleri almış kucağına masallah emzırmeye çalışıyorlarmış bebişleri
bu sayfadaki ikiz annelerinin hepsi uyuyor muuuu
sayfaya bakıyorum da kimsecikler yok da![]()
kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
arkadaşlar rüyadan anlayan varmı rüyamda 1 kız bir 1 erkek bebeğim olmuş onlarla ilgileniyordum sizce nedir bunun karşılığı:)))