2011 İkiz Anneleri ve Adayları

slm bayanlar ya burası hiç ilerlemiyor ama artık hadi ya nerelerdesiniz biraz ilerlememiz lazım:)))))

slm bayanlar ya burası hiç ilerlemiyor ama artık hadi ya nerelerdesiniz biraz ilerlememiz lazım:)))))

selam kızlar bayadır giremiyodum bende 28+3 olduk oğluşlarımla 8 haftamız filan kaldı allahın izniyle şişlik yorulmalar ve biraz bel ağrsının dışında çok fazla bi sıkıntımız yok çok şükür sizler nasılsınız nasıl geçiyor:49:

selam kızlar bayadır giremiyodum bende 28+3 olduk oğluşlarımla 8 haftamız filan kaldı allahın izniyle şişlik yorulmalar ve biraz bel ağrsının dışında çok fazla bi sıkıntımız yok çok şükür sizler nasılsınız nasıl geçiyor:49:

çoğu gitmiş azı kalmış.inşallah sağlıkla bebişlerini alırsın kucağına.

aynıyız cnm inşallah böle geçer:nazar:

maşallah canım benim,inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar. Doğum yaptıktan sonra birkere girme fırsatım oldu ondan sonra yazamadım.
Varmı eskilerden benim bıraktığım kişilerden doğum yapan, merak ediyorum.
İkizlerden fırsat bulupta yazamıyorum, büyüdükce sorunlarıda büyüyor :-)
günlük 3-4saatlik uykuyla bakıyorum cocuklara...

Son düzenleme:
benim bildiğim cerenmerteren yaptı oda yazmıyo enson arzum34 yaptı elifezgide hastanedeydi sancıları varmış durdurmaya çalışıyolardo belkide oda doğum yapmıştır...:nazar:
Selam kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar. Doğum yaptıktan sonra birkere girme fırsatım oldu ondan sonra yazamadım.

canım Allah yardımcın olsun..ne kadar oldu bebişler..

canım geçmiş olsun,..ceryanda kalmamaya çalış.burnuna bol bol su çek,inş. çabuk geçer.benimde bugün itibariyla düz yatınca dayanılmaz bir göğüs kafesi acısıbaşladı:(( bebişlerim göbek deliğimin altında şişkince duruyor niye daha düzelmedi anlamıyorum.korkudan tuvalet ve 4 saate bir 15 dakika nete kalkıyorum o kadar:(

Selam canim cok sükür iyi olduk sayilir düz yatmak mümkün degil artik ya sag dönüyorum ya sol yoksa yatamiyorum ben artik sen ve bebislerde iyidir insallah

canim zaten ne olursa olsun o senin canin allah o gucu kudreti veriyor insana ins saglikli bebisleriniz olur bi donem onlari hastanede tutuyorlar 2 bucuk kilo olana kadar o donemde bol bol dinlen toparlan gerisi kucagina aldinmi geliyor allah herkese kolay dogumlar nasip etsin :54:

Öyle valla ne olursa olsun gücünü sabrini veriyor rabbim dinleniyorum zaten bisey yapamiyorum disari ciksam basim dönüyor baya bel agrim var benim

canım ben gittim dr ama galiba eski dr gideceğim çok uzak o hastane bakalım tarama testini 24 ağustosa veriyor 2 tarama önermiyor dr 3 tarama dedi ikizlerde 2li tarama testi yapılmazmış bakalım canım herşey yolunda dedi dr bir sorun yok

ben hic bir test yaptirmadim sanki kötü bisey ciksa vazgecermiyim bebislerimden hayir zaten sonuclar dogruyu göstermiyor
net olarak kendimi hic strese koymadim ALLAH büyük annelerimizin zamaninda varmiydi böyle seyler cok sükür bizim bebislerimizde saglikla gelicekler

ben 2 haftada bir gidiyorum sağol inşallah dediğin gibi erken gelmezler ama ALLAHın izniyle vaktinde saatinde gelicekler biz ne dersek diyelim boş yani bende evde olduğumda yataktan çıkmıyorum ki evde boya başladı eşim yıllık izninde bende 15 ağustos gibi çıkıcam kayınpeder boya yapıyo kayınvaliyle eşimde temizlik sağolsunlar bende sanki idrar yolu enfeksiyonu oldum işyerim yakın da eşim bırakıp alıyo 5 dk evime arabayla bakalım bayramdan sonra gidemem heralde zaten 36.haftya kadar dururlarsa ekim başı oluyo hayırlısı cnm ya

ben bastan beri aylik gidiyorum ya benim doktor diger hastalar gibi cagiriyor beni bakalim belki bu aydan sonra sik sik cagirir cok sükür yorgunluktan baska sikayetim yok valla hic ev islerini söyleme yapamiyorum zaten aman

HEDEFİMİZ 38.HAFTA şartlanalım kızlar buna sağlıkla sıhhatle vakitlice doğsun bebişlerimiz.....:nazar::nazar::nazar::34::34::34::34::34::34:

Hadi bakalimm insallah canim bebislerle konusup anlasalim en iyisi:nazar::nazar::nazar:

peki siz magnezyum kullanıyomuydunuz?doktorum bana magnezyum verdi hatta gel serum takalım magnezyumlu dedi çalıştığım için gidemedim akşam iftardan sonra gidicem inşallah
ben 18. haftanın içindeyim bu kadar erken bu sancılar çok ilginç hem ağrım oluyo hem yanıyo :59:

ben kullaniyorum daha gecen ay verdi sanirim kramplara felan iyi geliyor bide vitamin kulaniyorum iyiyz cok sükür ama birden bas dönmesi felan oluyor ayakta kalinca hemen elim ayagim titriyor benim

Arzum bebişleri almış kucağına masallah emzırmeye çalışıyorlarmış bebişleri

Darisi bizim basimiza insallahh canim ALLAH uzun ömür versin tüm bebislerimize insallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu sayfadaki ikiz annelerinin hepsi uyuyor muuuu
sayfaya bakıyorum da kimsecikler yok da:59::59::59:

cogu zaman evet ama saat basi uyaniyorum gece pek uykum olmuyor cok ariycam bu uykulari ama rahat edemiyorum ne yapayim
ALLAH yardimcimiz olsun insallah

kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....

kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....

Cok tebrik ederim canim ALLAH anali babali büyütsün insallah darisi bizim basimiza :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
cok sükr kilolari felan cok iyi masallah nazar degmesin haftasilarida iyi insllah bizde 36,haftayi görürüz cok sevindim gir tabi arada dogum nasil oldu normalmi anlat bize hepsini tabi bebisleri aksatmadan insallah zor gecmiyordur bizede anlatirsin kendine ve bebislere iyi bak

canım allah analı babalı büyütsün inşallah:31:.maşallah kiloları da güzel.:65:doğum hikayeni merak ediyorum.en kısa zamnda bekliyorum bak.

gözün aydın canım,inşallah hayırlı sağlıklı ve kısmetli evlatlar olurlar..darısı başımıza:)

en çok merak ettiğim konulardan biri işte budur
hayırlısıyla 28. haftayı bizde görürüz de sorum olacak size
dr nuz mecburi istirahat verdimi size haftalar ilerledikçe durumlar nasıl oluyor

arkadaşlar rüyadan anlayan varmı rüyamda 1 kız bir 1 erkek bebeğim olmuş onlarla ilgileniyordum sizce nedir bunun karşılığı:)))

Back
X