2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Merhaba Kızlar;
Nasılsınız herkes iyidir inşallah.
ben listemizi bir revize edeyim baya tembellik yaptım sanırım..
Bu hafta kontrole giden yok mu bebişler nasıl ?

günaydın ikiz anneleri nasılsınız bayadır giremiyodum işlerimin yogunluğundan dolayı..
hafta sonu bebişlerimi gördüm Allahım nasıl bir hareket onlarda öyle maşallahhh:nazar::nazar:
bu kadar olabileceklerini tahmin etmiyodum açıkcası Allahım hepimizin yavrusunu kucagımıza almayı nasip etsin inş...
dr. 2 hafta sonra ense kalınlığına bakalım dedi bende merak ediyorum normal ense kalınlığı değeri kaç olmalı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar???:26::26:

günaydın ikiz anneleri nasılsınız bayadır giremiyodum işlerimin yogunluğundan dolayı..
hafta sonu bebişlerimi gördüm Allahım nasıl bir hareket onlarda öyle maşallahhh:nazar::nazar:
bu kadar olabileceklerini tahmin etmiyodum açıkcası Allahım hepimizin yavrusunu kucagımıza almayı nasip etsin inş...
dr. 2 hafta sonra ense kalınlığına bakalım dedi bende merak ediyorum normal ense kalınlığı değeri kaç olmalı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar???:26::26:

canım her ultrason çok heyecanlı olacak emin ol ,kıpır kıpır olduklarını görünce mutluluk budur işte diyorum. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ense kalınlığı için sınır 2,5 oldugunu duymuştum. 2,5 ve altı olması iyi oluyor ..
kendine iyi bak tabi bebişlerede canım

canım her ultrason çok heyecanlı olacak emin ol ,kıpır kıpır olduklarını görünce mutluluk budur işte diyorum. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ense kalınlığı için sınır 2,5 oldugunu duymuştum. 2,5 ve altı olması iyi oluyor ..
kendine iyi bak tabi bebişlerede canım

tşk.ederim canım hakkatten mutluluk bu olsa gerek çok güzel farklı bir duygu bu insan anlatamıyor kii...:nazar::nazar::nazar:
birde ense kalınlığı işini halletsek bakalım ondan sonra neler olacak inş. herşey iyi olur hepimiz içinn

[ALLAH analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah....QUOTE=arzum34;20503437]kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....[/QUOTE]

Merhaba Kızlar;
Nasılsınız herkes iyidir inşallah.
ben listemizi bir revize edeyim baya tembellik yaptım sanırım..
Bu hafta kontrole giden yok mu bebişler nasıl ?

Selam herkese ikiz anne adaylari nasilsiniz pek gelmiyosunuzz ama:14:
biz iyi sayiliriz cok sükür ben yarin gidiyorum hayirlisyla bakalim nasil olacak heyecanli oluoyr her gidisimiz :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

[ALLAH analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah....QUOTE=arzum34;20503437]kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
[/QUOTE]

canım benim gözün aydın Allah analı babalı sağılıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin.boy ve kiloları da gayet güzelmiş maşallah.darısı başımıza inşallah....doğum hikayeni bekliyoruz:)

ASIfirari
ASIfirari canım arada bir ben uğruyorum.yarın bir dr a gidicem inşallah herşey yolunda gider.doğum iznine bayramdan önce ayrılmam gerekiyor,inşallah dr ayarlaya bilir. yoksa yandım ki ne yandım

ASIfirari
ASIfirari canım arada bir ben uğruyorum.yarın bir dr a gidicem inşallah herşey yolunda gider.doğum iznine bayramdan önce ayrılmam gerekiyor,inşallah dr ayarlaya bilir. yoksa yandım ki ne yandım

selam canim bende yarin gidiyorum sende umari alirsin dogum iznini ben cok yorgunum bu ara ütü yapcam ama
ben ütüye bakiyom ütü bana:5::9::9:

merhabalar ikiz anneleri ve adayları
ben ne anneyim nede aday malesef. şuan tedavi görüyorum ama ikizim olsun çok istiyorum umarım birgün bende sizlerin arasında olurum.

merhabalar ikiz anneleri ve adayları
ben ne anneyim nede aday malesef. şuan tedavi görüyorum ama ikizim olsun çok istiyorum umarım birgün bende sizlerin arasında olurum.
merhabalar,
inşallah gönlündeki gibi olur . bende hamile kalmadan 2-3 ay önce bir siteye yazmıştım ikizim olsun diye ve şimdi ikiz hamileyim:nazar::nazar::nazar:

Selam herkese ikiz anne adaylari nasilsiniz pek gelmiyosunuzz ama:14:
biz iyi sayiliriz cok sükür ben yarin gidiyorum hayirlisyla bakalim nasil olacak heyecanli oluoyr her gidisimiz :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım,
nasıl geçti kontrolun bebişler kocaman olmuslar dimi?

ASIfirari

merhabalar,
nasıl geçi kontrol ? birde bir şey soracağım ikizlerde doğumdan önce 10 hafta dogum izni değil mi siz şimdi rapor alacaksınız galiba erken olmuyor mu ?

Son düzenleme:
merhaba canım,
nasıl geçti kontrolun bebişler kocaman olmuslar dimi?

Selam canim cok iyi gecti kontrolümüz önce nst ye girdik bi sorun yok dedi
sonra bebisleri gördük cok iyiler 1kl127gram olmus kizim oglum biraz daha hafifmis ama ikiside iyi dedi
2 hafta sonra tekrar gidecegim bu defa öyle cagirdi ondan sonraki haftada hastanedeki doktorum görecekmis bakalim
dogumun normal mi yoksa sezeryanmi beli degil sanirim 2 hafta sonra belli olacak 32 haftalik olacagiz o zaman insallah
sonra yine alisveris yaptik esimle
gecelik aldim 2 takim bebilsere biseyler aldik eksik bitmiyor yahu ALLAH yardimcimiz olsun insallah
yoruldum ama bugün umarim sen ve bebislerde iyidir görüsürüz

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşlarım gayet iyi biri 1370 diğeri 1250 olmuş hiç bi sıkıntımız yok şükür bizde doğum çantamızı hazırlamaya başladık ama hakkaten eksikler bitmiyo al al al bide 2 şer 2şer :1: (29+3)

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşlarım gayet iyi biri 1370 diğeri 1250 olmuş hiç bi sıkıntımız yok şükür bizde doğum çantamızı hazırlamaya başladık ama hakkaten eksikler bitmiyo al al al bide 2 şer 2şer :1: (29+3)

Masallah bebislerine canim ayniyiz seninle ne gzel
bizde bugün gittik cok sükür iyiler benimkilerde birazcik kilo almislar yine benim cantam hazirdi geceligimide aldim
tamam oldu artik bebislerinkide hazir :16::16::16:

Masallah bebislerine canim ayniyiz seninle ne gzel
bizde bugün gittik cok sükür iyiler benimkilerde birazcik kilo almislar yine benim cantam hazirdi geceligimide aldim
tamam oldu artik bebislerinkide hazir :16::16::16:
bende baya hazır ettim herşeyide çantayı yapmak kaldı bi neler koydun cnm sen bebeklerede kendinede

bende baya hazır ettim herşeyide çantayı yapmak kaldı bi neler koydun cnm sen bebeklerede kendinede

cok bisey koymadim aslinda canim

2 tane gecelik
4 tane külot atlet
terlik
sabahlik
dis fircasi macunu
fotograf makinasi
bebekler icinde
2 tane hastane cikisi
2 tane normal badi kollu,kolsuz
2takim alt üst takim
bez koydum,islak mendil,agiz mendili
külotlu corap koydum
emzik
belki lazim olur diye
silikon gögüs ucu koydum
benimkiler pek belirgin degil ondan
tabi doktoruma sordum öyle bunlari koydum ben yzrtdisindayim aslinda bunlar bile cok
cünkü herseyi hastane karsiliyor burda sadece ciksi kiyafeti lazim bize ama ben yinede hazirlik yaptim kafama göre

Back
X