- 5 Mart 2011
- 767
- 0
- 66
bence içine doğmuş olabilir.yani 1 kız 1 erkek geliyo olabilir.
amin cnm inşallah hayırlısıyla allah biliyor kalbimden geçeni rabbim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence içine doğmuş olabilir.yani 1 kız 1 erkek geliyo olabilir.
günaydın ikiz anneleri nasılsınız bayadır giremiyodum işlerimin yogunluğundan dolayı..
hafta sonu bebişlerimi gördüm Allahım nasıl bir hareket onlarda öyle maşallahhh
bu kadar olabileceklerini tahmin etmiyodum açıkcası Allahım hepimizin yavrusunu kucagımıza almayı nasip etsin inş...
dr. 2 hafta sonra ense kalınlığına bakalım dedi bende merak ediyorum normal ense kalınlığı değeri kaç olmalı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar???:26::26:
canım her ultrason çok heyecanlı olacak emin ol ,kıpır kıpır olduklarını görünce mutluluk budur işte diyorum.
ense kalınlığı için sınır 2,5 oldugunu duymuştum. 2,5 ve altı olması iyi oluyor ..
kendine iyi bak tabi bebişlerede canım
Merhaba Kızlar;
Nasılsınız herkes iyidir inşallah.
ben listemizi bir revize edeyim baya tembellik yaptım sanırım..
Bu hafta kontrole giden yok mu bebişler nasıl ?
[/QUOTE][ALLAH analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah....QUOTE=arzum34;20503437]kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...mınıkklerımı cok sukur kucagıma aldım...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....cok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
ASIfirari
ASIfirari canım arada bir ben uğruyorum.yarın bir dr a gidicem inşallah herşey yolunda gider.doğum iznine bayramdan önce ayrılmam gerekiyor,inşallah dr ayarlaya bilir. yoksa yandım ki ne yandım
merhabalar,merhabalar ikiz anneleri ve adayları
ben ne anneyim nede aday malesef. şuan tedavi görüyorum ama ikizim olsun çok istiyorum umarım birgün bende sizlerin arasında olurum.
Selam herkese ikiz anne adaylari nasilsiniz pek gelmiyosunuzz ama
biz iyi sayiliriz cok sükür ben yarin gidiyorum hayirlisyla bakalim nasil olacak heyecanli oluoyr her gidisimiz![]()
ASIfirari
ASIfirari canım arada bir ben uğruyorum.yarın bir dr a gidicem inşallah herşey yolunda gider.doğum iznine bayramdan önce ayrılmam gerekiyor,inşallah dr ayarlaya bilir. yoksa yandım ki ne yandım
merhaba canım,
nasıl geçti kontrolun bebişler kocaman olmuslar dimi?
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı oğluşlarım gayet iyi biri 1370 diğeri 1250 olmuş hiç bi sıkıntımız yok şükür bizde doğum çantamızı hazırlamaya başladık ama hakkaten eksikler bitmiyo al al al bide 2 şer 2şer(29+3)
bende baya hazır ettim herşeyide çantayı yapmak kaldı bi neler koydun cnm sen bebeklerede kendinedeMasallah bebislerine canim ayniyiz seninle ne gzel
bizde bugün gittik cok sükür iyiler benimkilerde birazcik kilo almislar yine benim cantam hazirdi geceligimide aldim
tamam oldu artik bebislerinkide hazir![]()
bende baya hazır ettim herşeyide çantayı yapmak kaldı bi neler koydun cnm sen bebeklerede kendinede