2011 İkiz Anneleri ve Adayları

cok bisey koymadim aslinda canim

2 tane gecelik
4 tane külot atlet
terlik
sabahlik
dis fircasi macunu
fotograf makinasi
bebekler icinde
2 tane hastane cikisi
2 tane normal badi kollu,kolsuz
2takim alt üst takim
bez koydum,islak mendil,agiz mendili
külotlu corap koydum
emzik
belki lazim olur diye
silikon gögüs ucu koydum
benimkiler pek belirgin degil ondan
tabi doktoruma sordum öyle bunlari koydum ben yzrtdisindayim aslinda bunlar bile cok
cünkü herseyi hastane karsiliyor burda sadece ciksi kiyafeti lazim bize ama ben yinede hazirlik yaptim kafama göre
oo maşallah baya bi hazırlamışsın benimkilerde buna yakın zaten hayırlısı bakalım artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz galiba ...:)

oo maşallah baya bi hazırlamışsın benimkilerde buna yakın zaten hayırlısı bakalım artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz galiba ...:)

öyle canim :-)insallah erken gelmezler
ben 36yi görsem sükür ederim diyorum esime her zaman :40: tek odalari
hazirlancak iste onuda aldikta yeni eve geciyoruz saliya insallah
o zaman halletcez

öyle canim :-)insallah erken gelmezler
ben 36yi görsem sükür ederim diyorum esime her zaman :40: tek odalari
hazirlancak iste onuda aldikta yeni eve geciyoruz saliya insallah
o zaman halletcez

biz hazırladık odaları iki şirin beşik çok tatlı duruyolar ya sizinkilerde hayırlı oslun cnm nasıl beşik aldınız siz

ha sizin önceden bi beşik vardı yanii..:) bizim ilk olucak daha bu büyümeyen mobilya beşiklerden aldık ama inşallah rahat ederiz

Bizim degilde bebislerin rahat etmesi önemli:9::9:
banyo seti alacagim bide baby fon diyorlar ondan almak istiyorum gerci ilk 6 ay yatak odama alirim diye düsünüyorum ama

onları hallettik çok şükür ya küveti filesi şampuanı pişik kremi filan şükür aldık onları biz darısı başınıza ..:)

ne güzel seninki bitmis sayilir artik:7:
bende temizlik ürünlerini felan aldimda iste onlar eksik esim gececi
haa deyince cikamiyoruz ee bende tek cikamiyorum ciksamda fena oluyrum nedense o yüzden
tane tane aliyoz iste

ne güzel seninki bitmis sayilir artik:7:
bende temizlik ürünlerini felan aldimda iste onlar eksik esim gececi
haa deyince cikamiyoruz ee bende tek cikamiyorum ciksamda fena oluyrum nedense o yüzden
tane tane aliyoz iste
anlıyorum cnm benim eşimde gececi olduğu zaman bi hafta bişey yapamıyoruz bu hafta sabahçıydıda bizde eksikleri hallettik çok şükür eksik bitmiyoki walla al al:D

walla benim kontrole gittiğim drla doğum yapacağım yer başka olacak o yüzden biraz karışık durumlar ama sezeryan olucak büyük ihtimalle cnm

öylemi hayirlisi olsun burdada öyle canim özel muayehaneye gidiyorum normalde
tabi dogum icin hastaneye gitcem bizimki bugün bisey demedi bakalim 2 hafta sonra cözülür hakkimizda hayirlisi olsun

Selam canim cok iyi gecti kontrolümüz önce nst ye girdik bi sorun yok dedi
sonra bebisleri gördük cok iyiler 1kl127gram olmus kizim oglum biraz daha hafifmis ama ikiside iyi dedi
2 hafta sonra tekrar gidecegim bu defa öyle cagirdi ondan sonraki haftada hastanedeki doktorum görecekmis bakalim
dogumun normal mi yoksa sezeryanmi beli degil sanirim 2 hafta sonra belli olacak 32 haftalik olacagiz o zaman insallah
sonra yine alisveris yaptik esimle
gecelik aldim 2 takim bebilsere biseyler aldik eksik bitmiyor yahu ALLAH yardimcimiz olsun insallah
yoruldum ama bugün umarim sen ve bebislerde iyidir görüsürüz
maşallah herşeyn iyi olmasına sevindim.bizde iyiyiz büyüyoruz şöyle bir 36.haftaya gelsem ancak o zaman rahatlayacağım. tedirginim biras..
1127 gr değil mi canım boy söylemiyorlar sanırım haftalar ilerledikçe..

Back
X