Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
proluton depot un yan etkisi iğne yerinde kaşıntı yapabiliyor.yanetkide onu kastediyor.aynı sorun idrar yaparken yanma bende de oluyor.ama dikkat ettiğime göre suyu az içtiğimde yada biraz idrarımı tuttuğumda oluyor.bol su içmek çok faydalı.bol bol su içelim.antibiyotik kullanmaktan çok daha etkili ve yararlı.
Yok canım benım bbutun vucudum kasınıyor sadece ığne yerı olsa sorun değil baska bısı dokunuyo belkıde
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim topiğe izindeydim 12 temmuzda bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendik biri kız diğeri erkek 15 temmuzda serklajımı oldum en son 2 ağustosta kontrolüm vardı erkek 248 gram ve15cm kız212 gram ve 14cm artık hareketlerini hissediyorum inşallah hepimiz 38. haftaları görür ve sağlıkla kucaklarımıza alırız miniklerimizi
merhaba benimde gebelik haftam size çok yakın onun için benimle bebeklerinizin gelişimini paylaşırsanız çok sevinirim.
benimkiler 17 hafta 5 günlük ikiside erkek.6 ağustostaki ölçümlerde biri 252 gram biri 218 gramdı.Maşallah.
yanlız ben geçen haftadan beri çok nadir yer değiştirdiklerini hissediyorum ama 2 günde bir falan oluyo bu daha tekme atmadılar.siz nasıl hissediyosunuz.ve günde kaç kez çok heyecanla bekliyorum fıldır fıldır döndükleri günleri.:82:
merhaba benimde gebelik haftam size çok yakın onun için benimle bebeklerinizin gelişimini paylaşırsanız çok sevinirim.
benimkiler 17 hafta 5 günlük ikiside erkek.6 ağustostaki ölçümlerde biri 252 gram biri 218 gramdı.Maşallah.
yanlız ben geçen haftadan beri çok nadir yer değiştirdiklerini hissediyorum ama 2 günde bir falan oluyo bu daha tekme atmadılar.siz nasıl hissediyosunuz.ve günde kaç kez çok heyecanla bekliyorum fıldır fıldır döndükleri günleri.:82:
merhabalar benimkiler 17 hafta 2 günlük biri kız diğeri göstermedi henüz.. ben de arada içimde pırpırlanma gibi bişeyler hissediyorum kuş kanat çırpıyor gibi.. :) ama merak ettiğim bişey var bunlar normalde biri sağda biri soldaydı doktor yer değiştirirler dedi siz de öyle demişsiniz keseyle birlikte nasıl yer değiştiriyor bunlar hiç anlamadım..
geçmiş olsun canım başka ilaç kullanıyor musun.
benim o dönmeler 21.haftadan beri başladı cnm az kalmış sabret çok değişik bir duygu kıpır kıpır içim tüm gün boyunca![]()
Sağol canım kan vıtamın progestan magnezyum kullanıyorum doktorum yumurta domates balık kes dedi bı sure denıcez kan ılacınıda kesıcez bakalım ışe yarıcakmı
Önce Kendi,Sonrada Bebişlerinizin İsim Analizinizi Yapın
A: Atılgan-enerjik
B: Ön sezileri kuvvetli
C: Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç: Zevk sefa düşkünü
D: Üstün güçlere sahip
E: Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F: Uysal, güvenilir
G: İnatçı kişilik, gerginlik
H: Sakin ve durağan
I: Hassas
İ: Kırılgan
J: Kaprisli ve kıskanç
K: Başarılı, unvan sahibi
L: Sanatsal yeteneğe sahip
M: Ticarete yatkınlık
N: Sağduyulu
O: Gizliliği sever
Ö: İçine kapalı
P: Kendinden emin
R: Sert yapıya sahip
S: Hayalperest
Ş: Çok üretken ve güçlü
T: Duygularını zor açabilen
U: Durgun, çok ağır hareket eden
Ü: Başarısı sürekli engellenen
V: Kendi içine dönük, umursamaz
Y: Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşarlar
Z: Bilimsel açıdan, okumayı seven.
Bir kişinin adı A harfiyle başlıyorsa, kişinin algılaması yüksek, atılgan bir enerjiye sahip. B harfiyle başlıyorsa mücadeleci ve önsezileri güçlüdür. İsmi F ile başlayanlar güvenilir yapıya sahip olur. G ile başlıyorsa kıskanç ya da inatçı bir kişilik söz konusu. V harfi olan isimler başına buyruktur, bildiğini okur, dik kafalıdır. N sağduyu, P saygınlık, L ve S sanatçı, yaratıcı kişilik, T ticari yetenek ve kültürel birikimdir.
İsminizdeki harflere dikkat!
Bazı harfler isim içinde yan yana geldiğinde ortaya çıkan anlamları da kişilikler hakkında bilgi veriyor;
Rh: Hayatta zor koşullarla karşılaşma
Sa : Para konusunda olumlu ve proje üretebilen
La ve lu: Proje üretebilen
Da ve du: Sağlıklı ve işte başarılı
Çe ve çi: Para kazanan ama elinde tutamayan
Lu ve bu: Aşkta güzellikler yaşayan
Cu: Önü açık ve şanslı
Ku ve ka: Kariyerinde çok yükselen
o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
inaşllah görürsün cnm cinsiyetleri belli oldumu![]()
bu sayfadaki ikiz annelerinin hepsi uyuyor muuuu
sayfaya bakıyorum da kimsecikler yok da![]()