2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

ii canım oğlanla evde kavga edip duruyortuz canım
sıcakda canı sıkılıyo
sokaga cıkmak istyiyo bende yollamaınca evde kosusturmacaaaaaaa:lepi:

ay yerim ben onu yazık napsın çocuklar yorulmak bilmez hep oynamak isterler o da haklı.keşke aylar çabuk geçse de benimki de gelse artık bende kavga etsem onun peşinden koşup dursam.sabırsızlanıyorum:)))

ay yerim ben onu yazık napsın çocuklar yorulmak bilmez hep oynamak isterler o da haklı.keşke aylar çabuk geçse de benimki de gelse artık bende kavga etsem onun peşinden koşup dursam.sabırsızlanıyorum:)))

hea böle heveslisin ya sennkide uslu bişiy olur bak gör :)))yerimseniben

günaydınlar....
ma kimse yok..
olsun...
sonra görürsünüz...
misafirlerim gelicek birazdan,bu aralar giremeyebilirim...
herkesi bol bol öptüm...
hoşçakalın....
başakcım.senn için burdayım cnm

inaşşalh canım o günlerde geleekkk

bilmiom ki babasına çekerse uslu olurda ben çokkkkkk yaramazmışım uyku bile uyumazmışım:)))

valla bebekeken uslu olsa bile büyüdükçe aıyor bunlar canımmm

slm kızlar bugün 3 lü testimin sonuçlarını aldım riskim düşük çıktı çok şükür ama bebeğim için kist için erken detaylı ultrasona gireceğim bebişim için bol bol dua edin neolursunuz 1 haftadır aklım başımda değil daha böle kaç hafta geçircem bilemiyorum rabbim bana ve benim gibi olanlara yardım etsin...............

allah'ım yar ve yardımcın olsun bitanm hiç korkma üzülme aklına kötü şeyler getirme ve sakın ağlayayım deme bak.
rabbim meleklerimizle imtihan etmesin inşallah,bişiycik çıkmaz allah'ımın izniyle.....ultrasona erken girecem die sakın üzülme zaten imkanı olan doktorlar onun için vakit eyırmıor,elinde olanlar hep onunla yapıo hastalarının kontrollerini.daha iyi bişiy yani...haberdar et bizi yine olurmu,korkma sakın korkma::Saruboceq:

tşk ederim canım inş bi sıkıntı olmadan sağlıkla bebişime kavuşurum sizlerde sağlıkla kavuşursunuz inş... ilk öğrendiğimde erken olduğunu düşünmüştüm ve istememiştim ama sonra istedim kendimi bu yüzden sorumlu tutuyorum ben istemedim diyemi böyle oldu bilemiyorummm offf kafam karman çorman zaman geçsin biran önce onu istiyorum........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayır tatlım olurmu öle şey
kendini sorumlu tutacak bişiy yokki
sende sonuçta kendini eşini hazır gördüğünde daha rahat yaşasın daha iyi imkanlra sahip olsun daha hazır anne baba bulsun die düşünmemişsindir o zamanlar
rabbim bak zamanı geldiği için yolladı bebeğini içine,
senn istememenle yada istemenle alakalı değil bu,bi çeşit imtihan..
sakın üzülme,sadece moralini yüksek tut,bol bol dua et...
yazarım yinede kahvaltı yapcaz şimdi gelince devam ederim

sağol canım cevapların için içim azda olsa rahatlıyor Allah razı olsun senden herkesten ama inan çok zor bir durum rabbbim başka zorluklar yaşatmasın kimseye hele hele evladıyla sınamasın çok zormuş eee bu arada senin bebiş ne alemde bellimi cinsiyeti kız istiyordun yanlış hatırlamıyorsam rabbim gönlündekini nasip eyler inş canım...

cnm sen biraz da olsa,zor da olsa moralini yüksek tut biz duacınız bebeğinle sana.biliyorsun ki onlar birer melek Allah korur onları diye düşünüyorum.biliyorsun ki biz ne yaşasak bebeklerimizde etkileniyor o yüzden mümkün olduğunca moralini ,umudunu kaybetme cnm...inşallah alıcaz iyi haberleri ben buna inanıyorum...

gelincik204,duacınım arkadaşım..
evet zor böle bi durumda eskisi gbi olmak ama moral çok önemli,bir çok rahatsızlık hastalık moralle ilerlerken,stress sebebiyle başlangıç gösterebilio..allahm yardımcı olacaktır,bir çeşit sabır imtihanıdır bu,kendini güzel şeyler duymaya alıştır,hele sakın bunu düşünüp düşünüp ağlayayım deme nolur....bak geçtiğimiz gün arkadaşlarla buluşup oturduk,bitanesnn benmkiyle yaşıt oğlu var,ikili tarama testinde risk yüksek çıkmış,doktor karışmam ama amniyosentes yapılsın kesin anlarız ne var ne yok demiş,ama düşük riski var demiş..
inanırmısın maaşallah hiç bişiyciği yok çocuğun yaa
annesiyse o andan itibaren hamileliğimde yedim bitrdim kendimi dio,düşün kaç ay nasıl bi bebek vericekler kucağıma korkusuyla geçmiş..ama rabbim istesin yeterki,hiç bişiy yok çocukta..
eltisine belden aşşağısı özürlü gbi bişiler demişler,o da kadın gbi yemiş bitirmiş kendini,ama onun çocuundadda bişiy yok...
ben birçok rahatsızlıkla moral ve neşe sayesinde mücadele edilebileceğine inanıorum,bebeğin için bunu yapman lazım.....güzel haberler alacağız senden inşallah:)

bnde iyiym kızlar,allah razı olsun..göbek büyütüom dicem ama büyümüo gbi sanki..
oğlumla uğraşıorum,sıcaklarda napalım hep evdeyiz işte....
gelincik204,evet canım,allah nasip edrse kızım olacak..bikere arsızlığına dek geldi heralde gsterdi,bidahada göstermio:)
bikere daha duyim kız olduunu başlayim alıncaklara diorum,yok öğrenemiorum...:))
dr.geçen ay artık yüzüstü yatma gelişimini engellersin demişti,her uyandığımda karnımın üstündeyim.sanki 4gündür karnım küçülüo gbi gelio,git gide kayboluo gbi.eskiden daha bi şişti,şimdi görenler hiç 4aylık gbi değil diolar,ama yüzüstü yattığımda bi acı sıkışma falanda yok,bidahaki kontorlü iple çekiorum..bunlar dışında hamdolsun iyiyiz canım..
başak'ı biliorum ilk bebeğiydi sanırsam
gelincik senndemi ilk bebek canım??
hazırlıklar açısından soruorumda! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…