aşkınız daim olsun canım:)
günaydın sekerler nasılsınız bakalım keyifler nasıl
iyiyiz cnm sen nasılsın bakalım nasıl geçiyor bu sıcakta günler?
ii canım oğlanla evde kavga edip duruyortuz canım
sıcakda canı sıkılıyo
sokaga cıkmak istyiyo bende yollamaınca evde kosusturmacaaaaaaa:lepi:
ay yerim ben onu yazık napsın çocuklar yorulmak bilmez hep oynamak isterler o da haklı.keşke aylar çabuk geçse de benimki de gelse artık bende kavga etsem onun peşinden koşup dursam.sabırsızlanıyorum:)))
ii canım oğlanla evde kavga edip duruyortuz canım
sıcakda canı sıkılıyo
sokaga cıkmak istyiyo bende yollamaınca evde kosusturmacaaaaaaa:lepi:
hea böle heveslisin ya sennkide uslu bişiy olur bak gör :)))yerimseniben
ay yerim ben onu yazık napsın çocuklar yorulmak bilmez hep oynamak isterler o da haklı.keşke aylar çabuk geçse de benimki de gelse artık bende kavga etsem onun peşinden koşup dursam.sabırsızlanıyorum:)))
bilmiom ki babasına çekerse uslu olurda ben çokkkkkk yaramazmışım uyku bile uyumazmışım:)))
bilmiom ki babasına çekerse uslu olurda ben çokkkkkk yaramazmışım uyku bile uyumazmışım:)))
slm kızlar bugün 3 lü testimin sonuçlarını aldım riskim düşük çıktı çok şükür ama bebeğim için kist için erken detaylı ultrasona gireceğim bebişim için bol bol dua edin neolursunuz 1 haftadır aklım başımda değil daha böle kaç hafta geçircem bilemiyorum rabbim bana ve benim gibi olanlara yardım etsin...............
allah'ım yar ve yardımcın olsun bitanm hiç korkma üzülme aklına kötü şeyler getirme ve sakın ağlayayım deme bak.
rabbim meleklerimizle imtihan etmesin inşallah,bişiycik çıkmaz allah'ımın izniyle.....ultrasona erken girecem die sakın üzülme zaten imkanı olan doktorlar onun için vakit eyırmıor,elinde olanlar hep onunla yapıo hastalarının kontrollerini.daha iyi bişiy yani...haberdar et bizi yine olurmu,korkma sakın korkma::Saruboceq:
tşk ederim canım inş bi sıkıntı olmadan sağlıkla bebişime kavuşurum sizlerde sağlıkla kavuşursunuz inş... ilk öğrendiğimde erken olduğunu düşünmüştüm ve istememiştim ama sonra istedim kendimi bu yüzden sorumlu tutuyorum ben istemedim diyemi böyle oldu bilemiyorummm offf kafam karman çorman zaman geçsin biran önce onu istiyorum........mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayır tatlım olurmu öle şey
kendini sorumlu tutacak bişiy yokki
sende sonuçta kendini eşini hazır gördüğünde daha rahat yaşasın daha iyi imkanlra sahip olsun daha hazır anne baba bulsun die düşünmemişsindir o zamanlar
rabbim bak zamanı geldiği için yolladı bebeğini içine,
senn istememenle yada istemenle alakalı değil bu,bi çeşit imtihan..
sakın üzülme,sadece moralini yüksek tut,bol bol dua et...
yazarım yinede kahvaltı yapcaz şimdi gelince devam ederim
slm kızlar bugün 3 lü testimin sonuçlarını aldım riskim düşük çıktı çok şükür ama bebeğim için kist için erken detaylı ultrasona gireceğim bebişim için bol bol dua edin neolursunuz 1 haftadır aklım başımda değil daha böle kaç hafta geçircem bilemiyorum rabbim bana ve benim gibi olanlara yardım etsin...............
o zaman kendini hazırla tatlım
yada yat kalk dua et babaya benzesin :)ehühehehaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?